מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצות זקוקה לעזרה.שיר13/06/2011
שלום רב, אני פונה בקשר לבעלי. לו ולאמו יחסים מסובכים ומורכבים. מאז שנולדו לנו שני הילדים היחיסם הפכו גרועים יותר ויותר עד כדי מצב שהוא ממש חסר סבלנות אליה, תוקפן, לא רוצה שתבוא אלינו, וממש לא אכפתי אליה.הוא מטיח בה האשמות מילדות וכועס עליה על מה שהוא היום בגללה. אני מרגישה שהוא "מעניש אותה" היום. כמה שאפשר להבין עדיין לא ברור לי איך הוא מסוגל להיות אליה כל כך קשה. היא סובלת המון וכל ניסיון כביכול לעבור הלאה תמיד נגמר שוב ב"פיצוץ" או מריבה גדולה מאוד. אני לא יודעת מה לעשות נראה שזה בלתי נשלט אצלו היא מעוררת בו המון אגרסיות שלאדם אחר לא בטוח שהיה שם לב. לפעמים הוא ממש חוטף התקפי חרדה כשאנחנו אלציהם בבית, מתקשה לנשום ורוצה לצאת משם בפתאומיות ובמהירות. מה לעשות? הוא בטיפול כבר שנתיים ועדיין הכעס שם. האם עדיף לנתק מגע לגמרי מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות זקוקה לעזרה. - תגובה
טלי מנדיוק13/06/2011לשיר שלום רב,
אם שנתיים הוא בטיפול ועדיין אין הטבה כנראה שהוא לא מקבל את כל הכלים המתאימים לקבלת איזון נפשי בכל הנוגע ליחסיו עם אימו.
ולכן ראשית לדעתי יש לבדוק מה המטרות שהושגו בטיפול במהלך שנתיים אלה, ולשקול לחדש את החוזה הטיפולי בחדר הטיפולים (מטרות חדשות) או אפילו מעבר למטפל/ת אחרים.
שנתיים זה פרק זמן מספיק טוב לקבלת שינוי רציני.
אין ספק כי בעלך זקוק לעזרה נפשית (וכנראה גם תרופתית).
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)