מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרחקות בנותי ממניגלית23/06/2011
אני גרושה,וגדלתי את בנותי עד להגיעם לצבא,הגרוש שלי משך אותם לאט לאט לגור אצלו ויש לי תחושה שהוא מרעיל אותם לאט לאט נגדי,בהתחלה לקח את הגדולה,ואחר כך את האמצעית,ולאחר מכן את הקטנה,20,22,23 ,בהתחלה המשיך הקשר בני לבין הבנות ולאט לאט החמיר כל יום גרוע יותר מקודמו,האבא הסיט,והם גם אחת את השניה ביחד נגדי,כל מאמצי לגרום לכך שיגיעו אלי עלו בתוהו.ברצוני לציין שאצל האב,הם חיות בחוסר אסטטיקה מוחלט,הבית שלו לא מתנקה מאז הבנות הגיעו לגור אצלו בערך יותר מ-4 שנים,בסלון על הספות מלא בלגן,כל הבגדים של הבנות,זרוקים על הספות לא מקופלים,מלא קרטונים ועיתונים,על הרצפה,על שולחן הסלון,מלא דברים,ובחדר אחד דחוס יש שלוש מיטות צרות שהבנות ישנות עליהן,בחדר ריח של צחנה,והלכלוך והבלגן ,בבית חוגג.
ברצוני לציין שמאז הבנות אצלו מצבם הנפשי התדרדר לחלוטין,האמצעית לקתה במצב פסיכותי,ואושפזה,הגדולה מסתגרת ולא יציבה בלימודיה כל פעם מחליפה נושא לימוד,מסתגרת בחדרה כל הלילה במחשב וביום ישנה,מנותקת מחברים,ועכשו גם הקטנה פתאום מסרבת לדבר איתי,לאחר שחרורה מהצבא,מזה שלושה חודשים,וגם חברה עזב אותה לאחר חברות של 4 שנים,בנוסף החלה להסתגר עם עצמה. מה לעשות?אני מרגישה שהגרוש שלי הרס לי את הבנות שלי ,הגדולה מסרבת לקבל טיפול פסיכולוגי,והאב כל הזמן אומר עליה שהיא מקרה אבוד ללא תקנה וכך הוא משדר לה.בבקשה,ממכם עזרו לי לפני שהוא יהרוס גם את הקטנה בת 20,בפעם האחרונה שראיתי אותה מצב רוחה ירוד למדי,וכבר 3 חודשים היא בדיכאון,ואין בידי לעזור,אני חסרת אונים,נגד האב,הוא שולט עליהן,בכך שהוא מספק להן את צרכיהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרחקות בנותי ממני - תגובה
טלי מנדיוק23/06/2011לגלית שלום רב,
מאוד הצטערתי לקרוא את פנייתך.
עצתי הטובה ביותר עבורך היא לפנות בדחיפות לאיש מקצוע שילווה אותך וידריך אותך איך להתחבר עם הבנות ולסייע להן ולך במצב שנוצר.
קשה לי להאמין שבלי תמיכה חיצונית תוכלי לשקם את המצב מהסיבה שהמצב באמת מורכב.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)