מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע למזון לכלביםאלינה24/11/2010
יש לי כלב בינוני-גדול בן שנה ו-4 חודשים. כרגע הוא אוכל נוטרו צ'ויס וראיתי בחנות גם מזון של נוטרם. רציתי לשאול האם זה בריא להחליף לו את האוכל פעם בכמה חודשים או עדיף להישאר עם אותו המזון באופן קבוע?
מה עדיף?
תודה רבה,
נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע למזון לכלבים - תגובה
ד''ר עדי בן ישר26/11/2010עדיף שלא להחליף את המזון אחת לכמה חודשים אלא לדבוק במזון שטוב לכלבך מבחינת העור, ברק הפרווה, צרכים תקינים, רמת אנרגיה נדרשת ועוד.
החלפת מזון יכולה ליצור כלב אשר בררן באוכל ודורש החלפות מדי פעם, בנוסף לבעיות הבריאותיות והאלרגיות שיכולות לעתים לנבוע מכך.
לכן, אני ממליצה לך לבחור סוג מזון בו אתה מעוניין ולאמצו לתקופה ארוכה ככל הניתן. אין זה אומר שלא לשנות מזון במידה והמזון הקודם אינו מתאים לו/השתנו הדרישות הבריאותיות/אזל.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת מפשעותcali24/11/2010
שלום המלטז שלי בן 6 ח', מרים רגל בזמן השתנה ולמרות זאת ה"מפשעות" שלו נרטבות מתלכלכות מאוד והוא מסריח משתן, מה אפשר לעשות כדי למנוע זאת? חשבתי אולי לספר אותו באזור קצר קצר, אשמח להצעה טובה יותר, בגלל מצב זה אני מקלחת אותו באל סבון אחת לשבוע ואפילו לעיתים תכופות יותר דבר שלא הכי בריא לכלב וגם דורש זמן ממני כדי לייבשו עם פן סרוק וכו'...*
## שאלה נוספת האם אפשר להעבירו בגיל זה ליציאה לצרכים ל-3 פעמים ביום במקום 4? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת מפשעות - תגובה
ד''ר עדי בן ישר25/11/2010ניתן בהחלט לגלח את מפשעותיו, אך רצוי מאד להעזר בספרית לצורך העיניין, או לפחות לעבור הדרכה אצלה או אצל ווטרינר כיוון שכלי דם רבים עוברים באזור וכן העור שם רגיש מאד.
מומלץ לקלח מספר מועט ככל האפשר של פעמים כיוון שמקלחות רבות פוגעות בהגנה הטבעית של העור. בינתיים, קני בחנות חיות שמפו מיוחד לגורים על מנת להתאים את השמפו לחומציות של עורו ככל האפשר.
ניתן לנסות להעבירו ליציאה לצרכים 3 פעמים ביום. אם את רואה שעדיין קשה לו להתאפק זמן כה רב, חזרי ל-4 פעמים ביום ונסי שוב עוד חודש
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפור בחדר שינהאמיר24/11/2010
האם זה יכול להיות לא בריא להעמיד כלוב עם ציפור(פינק)
בחדר השינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפור בחדר שינה - תגובה
ד''ר עדי בן ישר25/11/2010לא בריא למי? לכם או לציפור?
יתכן שמדובר בחוסר איוורור ראוי, שאיפת אבק, נוצות, ריח הפרשות, אך איני מתמחית בציפורים.
עליך לשאול וטרינר מומחה לחיות אקזוטיות אם מדובר בטובת הפינק, ורופא משפחה אם מדובר בך
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה לגור ארנבוןיפית23/11/2010
שלום לכולם.
נולדו לנו גורי ארנבונים מתוקים ומקסימים. אך, כאבנו מאוד לראות שאחד הגורים אינו יכול להניע את רגליו האחרויות. איני יודעת אם כך הוא נולד או שזו תאונה, אך הוא גורר את רגליו ומשתמש רק בחלק גופו הקדמי. לי ולילדים קשה מאוד לראות זאת ועוד יותר מעסיק אותנו מה אנו יכולים לעשות איתו. בדר"כ אנו נותנים את הגורים לחנות תמורת אוכל, גור זה לא נוכל לתת לחנות ובטבע הוא יטרף תוך שנייה. חשבנו על שתי אפשרויות:
האחת- להתייעץ אתכם אם ניתן לטפל בו בבית.
השניה- להעבירו למטפל/ת בבעלי חיים שי/תוכל להיעזר בו בטיפול בילדים שגם הם נכים.
נשמח מאוד לשמוע המלצות או אם מישהו רוצה לאמץ ארנבון זה.
הערה- אנחנו גרים בבאר שבע.
מודים לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה לגור ארנבון - תגובה
ד''ר תמר נרקיס23/11/2010אופצייה נוספת- גשו עם הארנבון לוטרינר, רצוי כזה שמתמחה בחיות מסוג זה, שיבדוק אותו ויקבע את מצבו, האם ניתן לטפל בו והאם הוא סובל מכאבים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הציפורן של הכלב שלי נשברהחיים22/11/2010
היום שמתי לב שכל הציפורן של האגודל אצל הכלב שלי כמעט בחוץ והכלב מדדה
ויש לו קצת דם יבש מסביב לציפורן.כשאני נוגע בציפורן הוא מיילל .
אני מאוד אודה לך אם תעזרי לי כי לא ניראה לי שאני אצליח לקחת אותו לווטרינר (כי הוא תוקפני )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הציפורן של הכלב שלי נשברה - תגובה
ד''ר תמר נרקיס23/11/2010כדאי מאד לגשת לוטרינר מכיוון שיתכן שלכלב יש דלקת בבסיס הציפורן שדורשת טיפול. אם הכלב תוקפן אפשר לשים עליו מחסום ואם הוטרינר עדיין לא יוכל לבדוק אותו הוא יתן לו זריקת הרגעה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיית צרכיםדליה22/11/2010
יש לי כלב בולדוג צרפתי בן 5 חודשים שעדיין עושה צרכים בבית. יש לציין שאני מוציאה אותו הרבה פעמים לטיול, בכל פעם שהוא עושה את צרכיו מתגמלת אותו עם חטיף. יחד עם זאת הוא לפעמים עושה צרכים על עיתון ולפעמים על הרצפה במרכז המטבח.
כיצד ניתן לגמול אותו והאם זה מאוחר מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיית צרכים - תגובה
ד''ר סמדר טל22/11/2010כמובן שאין זה מאוחר מדי לגמול בגיל 5 חודשים- וגם לא מאוחר יותר. אין זה פורום שעוסק החינוך ואילוף אך אני ממליצה לך לערוך בדיקה ולודא שלא קיימת דלקת שתן או כל בעיה דומה ולאחר שוידאת שלא קיימת בעיה רפואית- ליצור קשר עם מאלף וללמוד כיצד לחנכו לעשות צרכים מחוץ לבית.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתול מסורס מגלה התעוררות מיניתיוליה22/11/2010
שלום רב,
יש לי חתול בן 8 שמסורס מגיל חצי שנה. בשנה האחרונה התחלתי לשים לב לכך שהוא חוזר להתנהגות שאופיינית לחתול לא מסורס. זה התחיל פשוט בצעקות בלילות ובנשיכות ובזמן האחרון התחלתי לשים לב לכך שהוא מבצע את זממו בשמיכות.
חשוב לציין כי הוא לא מתנהג באותה אגרסיביות שאיפיינה אותו טרם הסירוס אך לאור קצב ההתקדמות אני חוששת שזה עלול להגיע גם לנקודה הזאת.
א - כיצד יתכן שחתול מסורס יגלה פתאום התעוררות מינית מחדש? במיוחד אחרי שעבר כל כך הרבה זמן מאז הסירוס?
ב - מה זה אומר ומה אני צריכה לעשות כדי לפטור אותו מהתנהגות זו?
תודה מראש,
יוליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתול מסורס מגלה התעוררות מינית - תגובה
ד''ר סמדר טל22/11/2010ראשית יש לודא שאכן הוא מסורס- כלומר- האם בגיל חצי שנה היה לו שני אשכים ושניהם הוצאו? באם כן -לא קיים סיכוי גדול (לפחות לא לפי הספרות) שקיימת רקמת אשך נוספת. ולכן- אם שללנו טסטוסטרון (הורמון מין גברי) במערכת- יש לבדוק בעיות אחרות-כמו דלקת שתן כרונית למשל- ורק לאחר ששללנו בעיות רפואיות- ניתן לערוך תשאול התנהגותי מלא ולטפל בבעיה באם היא מפריעה לחתול או לך.
יחד עם זאת אציין שאוננות (אם ב"זממו" את מתכוונת לכך) יכולה להופיע גם בחתולים מסורסים וכמובן שגם אגרסיביות אינה נחלת חתולים לא מסורסים בלבד.
ולכן- ראשית- בדיקה בריאותית מקיפה, ולאחר מכן- טיפול למניעת תופעות התנהגותיות לא רצויות
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלב נושך זנבלני22/11/2010
יש לי רועה גרמני בן 3 חודשים לאחרונה הוא רודף ונושך את זנבו. נראה שמשהו מאוד מציק לו והוא מילל מסבל. הוא מטופל היטב כנגד פרעושים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלב נושך זנב - תגובה
ד''ר סמדר טל22/11/2010יש - כמובן - לבדוק מדוע כלבך מתנהג כך.בגילו- לא סביר שיתנהג כך בגלל בעית פרעושים או אלרגיה משום שלא ניתנה שהות בידו לפתח אלרגיה (כמובן שיש יוצאים מן הכלל). יכול להיות שיש לו פצע שאינך רואה, או שאולי הוא קיבל מכה וסדק או אפילו שבר את הזנב. ייתכן וזוהי פשוט התנהגות גורית מסויימת שאתם מפרשים כסבל.
בכל מקרה שווה לבדוק את הענין אצל וטרינר בכדי לשלול או לאשש בעיה שדורשת טיפול.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה ברגלמאור21/11/2010
שלום.
יש לי כלב פינצ'ר בן שנה וחצי ולפני יומיים הלכנו איתו לטיול בצפון הכול היה בסדר אבל שחזרנו הוא התחיל לצלוע ממש והוא לא מסוגל לעמוד ולדרוך על הרגל יש לו פצע מוזר כזה ואדום בין הכריות של כף הרגל והוא לא מפסיק ללקק את זה שאני מנסה לבדוק מה זה קוץ זכוכית או משהו אחר הוא מנסה לתקוף אותי והוא בכלל לא כלב תוקפני אני מפחד שזה יזדהם לו מה אני צריך לעשות ?
תודה רבה לעוזרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה ברגל - תגובה
ד''ר סמדר טל22/11/2010נשמע מהתיאור שהכלבך נפצע והפצע מציק לו מאוד- היינו סיכוי טוב שהוא כבר מזוהם. לעיתים הבעיה נגרמת מגוף זר כלשהו- כמו למשל קוץ- אולם לעיתים אין שו גוף זר אלא זיהום מציק בלבד.
כמובן שיש לקחת אותו לבדיקה אצל וטרינר אשר יוכל לאבחן מהו מקור הזיהום ולתת טיפול מתאים (הוצאת קוץ, טיפול אנטיביוטי וכו). וטרינר יכול לבדוק את הכלב גם אם הוא נוטה להשוך משום שיש לו אמצעים שונים לעשות זאת- עזרה של עוד אנשים, חומרי טישטוש וכיוצא באלה.
כמו כן יש למנוע את הליקוק שעלול לגרום להחמרת הפצע- זאת עושים על ידי חבישת הפצע או קולר אליזבטני סביב הצואר שמונע גישה לפצע.
בלי ועם קשר לטיפול הוטרינרי ניתן לעשות קומפרסים של מים פושרים וחומר חיטוי- למשל פולידין- מספר פעמים ביום- על מנת לעזור בהחלמת הפצע במידה ואין שם גוף- ועל מנת להקל על הגירוי.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתול איבד את הקולמיטל21/11/2010
החתול שלי בן 9, חי בבית ובחוץ.
אתמול הקול שלו היה צרוד.
היום כשחזרתי הביתה בערב, לא יצא קול בכלל.
הוא פותח את הפה - אבל לא יוצא קול.
תופעה מוכרת?
תודה, מיטלע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתול איבד את הקול - תגובה
ד''ר סמדר טל22/11/2010התופעה מוכרת מאוד ונובעת מבעיה במיתרי הקול.לרוב בעיה זו זמנית ונגרמת ממחלה או זיהום במערכת הנשימה העליונה. דלקת בגרונו של החתול עלולה לגרום בנפיחות או פגיעה במיתרי הקול וכתוצאה מכך החתול מצטרד ואף יכול לאבד את קולו. בדרך כלל מתלווים גם נזלת , שיעול וסימני דלקת במערכת הנשימה העליונה - אך יש מצבים בהם מופיעה אך ורק בעיה במיתרי הקול.
במצבים אלה יש לאבחן ולטפל בבעיה הראשונית על מנת שהחתול יחלים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי רק לקבל מרשם?
מיטל24/11/2010היי,
החתול פסיכופט ויש בעיה לקחת אותו לוטרינר,
האם צריך לאבחן אותו או שאפשר פשוט לקבל מרשם לתרופות?
תודה שוב, מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיית צרכים בשעות הלילהענת21/11/2010
שלום,
כיצד מומלץ לנהוג עם כלבה בוגרת (בת 5, מסוג טריאר) שלאחרונה החלה לעשות צרכים בבית בשעות הלילה, כשבני הבית ישנים. חשוב לציין שהכלבה הינה כלבה טובה וממושמעת, וכי לא השתנו הרגלי האכילה או הטיול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיית צרכים בשעות הלילה - תגובה
ד''ר תמר נרקיס21/11/2010השתנה בבית יכולה לנבוע מבעיה בריאותית כגון דלקת או אבנים בדרכי השתן. לכן, בשלב ראשון אני ממליצה לגשת לוטרינר שיבצע בדיקת שתן.
אם בדיקת השתן תקינה, יתכן שמדובר בבעיה התנהגותית ועליכם להתייעץ עם הוטרינר לגבי דרכים לפתור את הבעיה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גורת ג'ק ראסל חלשה ומשלשלתורה21/11/2010
שלום, הבאתי גורה מתוקה בת כשישה שבועות הביתה.
היא נראית חלשה, אפטית וחיוורת מאוד.
היא לא אוכלת או שותה ומשלשלת ללא דם.
הוטרינר אומר שתוצאות בדיקת הדם שלה לא טובות ושצריך לחבר לה אינפוזייה ולתת מינרלים ואנטיביוטיקה, הם לא יודעים איזו מחלה זאת חושדים בפארסון.
הטיפול עולה עד 3000 שקלים והם לא יודעים אם היא תשרוד.
זה נשמע הגיוני? לקחת אותה לעוד חוות דעת?
מה כדאי לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורת ג'ק ראסל חלשה ומשלשלת - תגובה
ד''ר תמר נרקיס21/11/2010האם את מתכוונת למחלת פרבו? אם כן, זוהי מחלת גורים קשה שאכן דורשת טיפול באינפוזיה, אנטיביוטיקות ומינרלים.
לגורי כלבים יש נטייה להתייבש מהר מאד ואם היא תמשיך לשלשל ולא לשתות היא תתייבש בקרוב ועלולה למות. כל שלשול וחוסר תאבון בגורים דורש התייחסות וטיפול וטרינרי מיידי ואינטנסיבי!
גשו לוטרינר כבר עכשיו לטיפול אינטנסיבי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרקניותאנה21/11/2010
שלום רב , קיבלנו שרקניות בנות 9 חודשים . הן אוכלות כהלכה אבל ממש לא שותות - הבקבוק נשאר מלא וגם כלי עם מים ששמנו , נותר ללא שימוש . מודאגים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרקניות - תגובה
ד''ר תמר נרקיס21/11/2010לצערי אינני בעלת ידע רב לגבי שרקנים. אני ממליצה לכם לפנות לוטרינר שמתמחה בחיות אקזוטיות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות אצל חתוליםקרוליין20/11/2010
כבר שבוע אני לא ראיתי את צרכיה של החתולה שלי בארגז חול שלה והיא הפסיקה לשחק והיא בקושי זזה .כל היום שוכבת .וכשה היא הולכת לשירותים היא מיתעמצת אבל בסוף לא יוצא כלום.
האים זאת עצירות?
האים היא יכולה למות מיזה?
מה כדאי לעשות?
איזו תרופה יש שתעזור לה להיפטר מעצירות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד"ר טל מאייר21/11/2010עצירות בהחלט מסוכנת מאוד ועלולה להרוג
כדאי לגשת לוטרינר מהר ככל הניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות אצל חתולים - תגובה
ד''ר תמר נרקיס21/11/2010יתכן מאד שמדובר בעצירות ועצירות עלולה להיות מצב מסכן חיים!!!
גשו מיד לוטרינר שיבדוק את החתולה ויטפל בה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלב שיצורוני20/11/2010
שלום אני לקחתי כלב שיצו לפניי יומים ויש לו חרחורים העם זה רגיל לכלב שיצו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלב שיצו - תגובה
ד''ר תמר נרקיס21/11/2010לכלבים מגזע שיצו יש לעיתים חירחורים. עם זאת, יכולים להיות גם חירחורים שאינם נורמאליים ולכן אני ממליצה לך לגשת לוטרינר שיבדוק את הכלב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)