התעללות מינית לפניי שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעללות מינית לפניי שנים
    מישהי
    24/01/2018

אני בת 46 אמא ל3 ילדים בגיל 10 בערך עברתי התעללות מינית כמעט יום יומית במשך שנה תמיד הייתי ילדה חברותית ובדרנית אבל עם זאת דכאונית עם השנים גדלתי מצאתי את אהבתי אמי תמיד הזהירה אותי מיחסיי מין עד פחד התחתנתי בגיל 19 בערך 29 שנים עם בעלי כל השנים לא ממש אהבתי סקס זה גרם להמון מתחים ביי לבין בעלי למרות שהוא מאוד אהב אותי עם השנים נכנסתי לדכאון קשה שנים של טיפולים כדורים שיחות לא עזרו יש ימים טובים יש ימים נוראיים עם זאת גדלתי ילדים לתפארת עובדת במשרה מלאה אבל חודשים לא מקיימת יחסים בעלי זורק מילים פוגעות הילדים לא מבינים למה המתח ביננו כי יש המון אהבה אני לא אוהבת ללכת לבתי מלון מהידיעה שצריך לעשות סקס ואם כבר הולכת אני בוכה ומקנא בכל האורחים שנהנים שמחים מתחבקים לאחרונה אני לא מצליחה להבין שחקניות/דוגמניות שאומרות שחוו התעללות מינית איך הצליחו להצשיך בחיים איך הם חושפות את גופן בבגדי ים שמלות חשופות וכו... אני מתביישת להיות עירומה ליד בעלי חיי תקועים אני נורא בספק אם אותם נשים אכן עברו חוויה מינית לא נעימה אני לא שמה בגדיי ים לא לובשת חשוף בא לי לצרוח גם אני עברתי לספר לילדים כדיי שיבינו למה אני לא רוצה לבלות או עם מצביי רוח אבל פוחדת מההשלכות
    בבקשה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעללות מינית לפניי שנים

הוספת תגובה

• התעללות

עו``ס שירלי קורין
    24/01/2018

נשמע שבהחלט כדאי היה שתפני לטיפול.
    אשמח לדבר אתך באופן פרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו