דחוף אשמח לשמוע את דעתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף אשמח לשמוע את דעתכם
    ה
    10/01/2022

מישהו שאני מכירה היכרות מאוד שטחית - נקרא לו ג. ג ואני נפגשנו היום במקום העבודה שלו. קבענו לדבר על שיחה שהייתה לנו בהקשר לקשרשלנו. הוא נעל את הדלת ודיברנו. הוא התחיל לנשק אותי ואז עשה עוד דברים, הכאיב לי והכניס את האיבר שלו לפה שלי. מבחינתי זה היה מהיר ולא ידעתי אם אני בכלל מעוניינת אז ביקשתי שיפסיק אבל הוא לא עצר. אני חושבת שאני אשמה כי הוא יודע שאני אוהבת אגרסיבי, אז אולי הוא פשוט חשב שאני בקטע? זה מה שאני לי אח"כ. הסברתי לו שבאמת יכולתי ליהנות מהסיטואציה, אבל לא כשהוא לא מקשיב לי ולרצונות שלי. הוא אומר שאני מוציאה אותו אנס, והוא לא התכוון לזה ככה - חשב שאני ממש רוצה ומשחקת משחקים.
    אשמח לשמוע דעות, אולי אני באמת מגזימה? הגוף נהנה במובן מסוים, אבל בזמן שזה קרה לא רציתי, גם אם הייתה תגובה גופנית. זה היה יותר מדי בשבילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף אשמח לשמוע את דעתכם

הוספת תגובה

• מה שאת מתארת זה לגמרי תקיפה/פגיעה מינית

ליאור גל כהן
    11/01/2022

כי גם באגרסיביות או ב- BDSM מתקשרים קודם לתיאום ציפיות וקביעת גבולות.
    והגוף שלנו פיזי, זה אומר שלעיתי גם בזמן תקיפה/פגיעה חוות איזה סוג של "עונג". כותבת זאת עם גרשיים מפני שזה לא באמת העונג שאנו מחפשות. ישנם אפילו מצבים (גם אצל גברים וגם אצל נשים) החווים אורגזמה תוך כדי הפגיעה. אין זה מוריד מהפגיעה, רק מבלבל יותר להתמודד עם זה. ולפי מה שאת מתארת, זו לא את ה"מוציאה" אותו אנס, זה הוא המתנהג כך. מחזקת ידיים בהתמודדות וניתן תמיד לקבל סיוע במרכז הסיוע הקרוב אלייך 1202

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקיפה מינית היא אקט של אלימות

עו``ס שירלי קורין
    18/01/2022

הי
    כל מה שנעשה ללא הסכמה בעייתי ובהחלט נשמע על פניו שזה עונה על הקריטריונים של תקיפה מינית, אך איני משפטנית ושאלות בנושא זה מומלץ להפנות לעו"ד המתמחה בנושא .
    נראה לי גם שתוכלי להתייעץ בעניין עם איגוד מרכזי הסיוע טלפון 1202

מתוך הדף של איגוד מרכזי הסיוע: "תקיפה מינית היא כל התנהגות ו/או מעשה בעל אופי מיני הנכפה על אישה, גבר או ילד/ה ללא הסכמה, בניגוד לרצון החופשי ושלא מבחירה; או, לחלופין, כאשר ההתנהגות/המעשה המיני נעשה תוך ניצול פערי כוחות, חולשה או גיל צעיר, באופן שמעקר את יכולת הנפגע/ת לספק הסכמה באופן חופשי. תקיפה מינית יכולה להתבצע בידי גבר, אישה או קטין/ה.

תקיפה מינית היא אקט של אלימות אשר נוקט התוקף כלפי מי שנתפס בעיניו כחלש ממנו. היא אינה דחף מיני בלתי נשלט, אלא פשע שנעשה במודע, במטרה לשלוט בקורבן ולהשפילו".

לעצם השאלות: זה שהוא נעל את הדלת בשלב הראשון כבר מעורר סימני שאלה לגבי הכוונות שהיו לו כשנפגש איתך. בנוסף, לא משנה מה את אוהבת או לא אוהבת אלא אם את מסכימה או לא. לגבי התגובה של הגוף- זה לא דבר ששולטים בו בדר"כ ולכן זה שהגוף נהנה לא נותן הצדקה לכלום ולא רלוונטי.
    בהצלחה, שמרי על עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו