מידע רפואי
פורומים
- טרשת נפוצה
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ויטמינים תוספי מזון
- גיל המעבר
- גניקולוגיה נערות
- פונדקאות
- תזונה טבעית
- רפואת משפחה
- פדיקור
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- נשירת שיער
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- פגיעהמינית לפני שנים מאבאאני21/02/2023
שלום לכולם
לפני כמה שנים אחד במשפחה שלי היה בטיפול פסיכולוגי , ואותו מטפל זיהה את אותו בן משפחה כאחד שנפגע מינית מאב המשפחה לצערנו, אני באותו זמן הייתי מחת גיל 18 אז הייתה עלי חובת דיווח, ודיווחו, ולא קרה כלום חוץ מלתשאל את האב, אבל באותו זמן כל בני המשפחה נורא כעסנו על אותו בן משפחה, ואמרנו שהוא סתם מגזים ובחיים אף אחד לא פגע בנו,
במבט לאחור אני מבינה כי יכול להיות שזה כן היה פגיעה, ואני כן מבינה את אותו בן משפחה, אני מדבר על מעשים שנעשו במשך שנים ארוכות,
כיום אני עדיין בשלב ההכחשה, וחי את חיי כמעט בסדר, רק מי שמכיר אותו ממש ממש טוב ידע להגיד שלא ממש הכל מושלם, אבל אף אחד לא יודע מהסיפור הזה
השאלה מה יש לי לעשות כיום, אין לי מימון לטיפול,
האם שווה פי פשוט להגיד לעצמי ,עזוב פשוט זה היה דמיון של אותו אחד וזהו תמשיך לחיות את החיים שלך רגיל
לפי מה שזה ניראה כל שאר בני המשפחה שיחררו מהסיפור, אבל שוב אני לא באמת יכול לדעת
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן "לשחרר", ניתן "להתעלם". אבל אפשר גם לחיות עם זה
ליאור גל כהן24/02/2023וגם אם אין אפשרות/רצון לטיפול עכשוי, לפחות להביע תמיכה באחיך, שממש לא יכול לשחרר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש עצה בקשר לאונסברק18/10/2022
שלום, קוראים לי ברק ואני בן 15. שהייתי בין הגילאים 5 עד 9 כזה נאנסתי מספר פעמים על ידי אותו בן אדם. באותו זמן כמובן לא ראיתי שום בעיה עם מה שהיה קורה אבל שגדלתי וכזה הבנתי מה קרה שם... הבן אדם הזה הוא בן אדם שהוא חבר קרוב מאוד של המשפחה, ואני עדיין צריך לראות אותו כל כמה זמן. הוא לא עושה שום דבר יותר, ואני חושב שהוא הניח ששכחתי הכל, אבל אני עדיין מאוד מפחד ממנו. ההורים שלי כמובן לא יודעים ואני לא רוצה להגיד להם. אני מפחד מידי מאיך שהם יגיבו וגם מפחד שהם לא יאמינו לי כי הם חושבים שזה בן אדם ממש טוב והם מאוד אוהבים אותו. גם מביך לי אני לא רוצה שיחשבו עליי כל מיני דברים וכאלה. אני לא רוצה לראות אותו יותר אבל, ואני לא יודע מה לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו סיוע לבנים נפגעי אלימות מינית 1203. כדאי ליצור קשר איתם
ליאור גל כהן19/10/2022עם חיזוקים בהתמודדות. כדי שלא תהייה שם לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לפנות לקו סיוע ואפשר לפנות לטיפול
עו``ס שירלי קורין23/01/2023צר לי לשמוע. כמו שהוצע לך כאן אפשר לפנות לקו סיוע ואפשר לפנות לטיפול. מומלץ להתקשר למוקד מידע וסיוע של משרד הרווחה על מנת שיכוונו אותך למקום המתאים. מס' הטלפון הוא 118
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה ממינית בגיל ארבע רגש אשמה עצוםאלה26/11/2022
בגיל ארבע נפגעתי מינית והיום אני בת 56 כל חיי התהפכו בגלל הפגיעה הזו הכאב והפחד והסוד שיבשו את חיי אני הפכתי נכה רגשית בלי יכולת למוש הנאה ושמחה הפכתי אשה עצובה כאובה מסתירת סוד וכואבת האם האשמה תחלוף? בגיל ארבע החלטתי לשמור סוד לא לספר לאף אחד כמה אני טיפשה שנכנסתי לשם לשכן שפגע בי האם אוכל לחיות נורמלי שוב? שמירת הסוד שיבשה את חיי הייתי בת ארבע והשכן שאל מי רוצה לראות סרט ואני הצבעתי מאז החלטתי שאני לא בסדר אני מסתובבת בעולם כאובה מפוחדת מנוצלת האם הרשמה תעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מה לעשות
ליאור גל כהן27/11/2022אכן לפגיעה מינית יכולות להיות השלכות ארוכות טווח, ושמירת הסוד לא עוזרת. יחד עם זאת, אנו לא תמיד נשארים קטנים. התמודדות כבגירים, הינה קשה, אבל אפשרית. מניסחון. הפגיעה לא "תעבור" ולא תיעלם, אבל יכולה לקבל מיסגור אחר, מפני שאת כבר לא בת 4. מרכז סיוע, טל' 1202 יכול לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם האשמה תחלוף?
עו``ס שירלי קורין23/01/2023ללא טיפול כנראה בוודאות שלא. אף פעם לא מאוחר לשנות. ממליצה לך לפנות לטיפול נפשי. מוזמנת ליצור קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי מאיימת עלי שלא לחשוף את אחיהשי13/12/2022
נשוי כ-6 שנים, כחצי שנה אחרי החתונה התברר לי שהסיבה שאחד האחים שלה לא נמצא בבית בכלל וגם לאירועים משפחתיים הוא מגיע רק אם הם מחוץ לעיר וגם אז יש מישהו שממש צמוד אליו, היא בגלל שהוא אנס את 2 האחים שאחריו שנה וחצי קודם והוא פשוט עם צו הרחקה מ2 האחים שלו ומהעיר.
הייתי בהלם, וגם שאלתי אותה איך הילדים שיהיו לנו יוכלו ליחיות בבית של סבתא כשבשטח יש 2 בחורים שנפגעו מינית כי כידוע שהמשוואה נפגע = פוגע היא ממש חזקה, והיא ענתה לי שיהיה בסדר.
לפני כשנתיים וחצי נסענו לחופשה בדירה בירושלים כל המשפחה של חמותי וגם לנו נתנו חדר כאשר את 2 הבנות שלנו השכבנו לישון יחד עם הבנות, אחיות של אשתי.
באזור השעה 1 בלילה אשתי נכנסת לחדר ומעירה אותי עם חרדה ענקית בעיניים ואומרת לי בא, בא מהר!! שאלתי מה קרה והיא לא היתה מסוגלת לדבר.
הלכתי אחריה, הגענו לפתח החדר שבו ישנו הבנים, וראינו את הבלתי יאומן. האח הגדול מבין 2 הנפגעים ניצב על המיטה על הברכיים, לפניו אחיו הקטן בן 3, חצי ישן, ערום, כשישבנו מורם אל על, הם היו צמודים דבוקים, תזוזות מתאימות, חרדת אלוקים.
תפסתי ביד של אשתי וחזרנו לחדר ואז פתאום היא צרחה בשאגה "הבנות"!!!
היא טסה לחדר של הבנות תפסה את הבנות שלנו וגררה אותם לחדר כשהם באמצע השינה.
אשתי לא היתה מסוגלת לזוז.
כלום. קפואה.
היא רק אמרה לי תזמין מונית ונברח.
לא היה עם מי לדבר.
ארזתי הכל הזמנתי מונית ונסענו הביתה.
למחרת בבוקר אשתי הסבירה לי שאין אפשרות שעכשיו תחזור על המשפחה שלה כל הסאגה שהיתה עם הגדול, ואין מצב, ושזה סבל בל יתואר להורים שלה, והמון כסף לעורכי דין, ושזה עלול להזיק אחר כך בשידוכים גם לבנות שלנו.
וכשהיא ראתה שזה לא ממש משכנע אותי, ולו בגלל העובדה שאם אח שלה יאנוס את הבת שלי זה יזיק לה בשידוכים יותר מכל דבר אחר, היא פשוט הודיעה לי שאם אני פולט ולו מילה קטנה ביותר, ולא משנה למי, אני עף מהבית, היא מגישה תביעה לגירושין, והיא כבר תדאג שאני לא יוכל לראות את הבנות או לדבר איתם, או במילים שלה- אני ידאג לך לגיהנום עלי אדמות.
עבור שנים, יש לנו כבר ילדה שלישית,
הבחור שראינו אותו פוגע כבר בשידוכים,
ועל אף שאשתי מכירה ממש מקרוב כמה הצעות טובות היא לא מוכנה להציע לו שידוכים.
לדבריה היא לא רוצה ליהיות שותפה בעוול שיהיה לבחורה שתינשא לו בלי שהיא יודעת על כך כלום.
היה לנו לפני שבוע ויכוח בטלפון, ובלהט הויכוח אמרתי לה שלא תעשה איזה דבר כי אם כן אני יספר על אחיה את מה שראינו.
כמה שעות אחר כך כבר הייתי אזוק ידיים ורגליים בתחנת משטרה באשמת אלימות במשפחה תחת סעיף איומים, חקירה באזהרה כשהחוקר לא מוכן אפילו לשמוע את ההקלטה של שיחת הטלפןן הנ"ל בטענה שהוא כבר שמע את אשתי ואין לו צורך לשמוע את השיחה.
משם- כלא הדרים ליד נתניה, דיון בבית משפט בלי שנתנו לי לדבר בכלל, צו הרחקה מאשתי למשך 45 יום,
אין לי בגדים, הכסף שלי שנמצא בחשבון שרשום עליה מעוכב אצלה, ואני צריך להסתובב ברחוב ולבקש איזה בורקס ממאפיה צדדית כדי שיהיה לי כח להמשיך ללכת וללכת כאילו שאני יודע לאן אני הולך.
על מקלחת אין מה לדבר,
הגרביים עליי אותם גרביים כבר 5 ימים,
מהתחתונים התפטרתי כי הם כבר עשו לי שפשפת מרוב זיעה,
וחולצה מצאתי באיזה פח- לפי דעתי זה בכלל חולצה של נשים אבל טוב שזה עומד עליי נורמלי פחות או יותר.
קיבלתי עדכון על פתיחת תביעה לגירושין ברבנות על ידי אשתי.
כמה,
כמה אני צריך ליהיות עם מצפון, ולדעת שהאח הזה מסוכן לאנשים לילדים לחברים שלו בישיבה לילדים שיהיו לו???
זו השאלה שלי,
איזה מח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איומים - אין באפשרותי לתת לך סיוע משפטי
עו``ס שירלי קורין23/01/2023אין באפשרותי לתת לך סיוע משפטי מכל סוג. צר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך להירפא במ100 אחוז מניצול מינית בילדותעינבר09/01/2023
חוויתי בתור ילדה בסביבות גיל 8 ניצול מיני. זה די נגמר מהר בזכות שסמכתי וסיפרתי לאמא שלי, זה לא חזר שנית מאותו אדם אי פעם.
יש לציין שסלחתי לאותו אחד שפגע לא לקחתי את זה אישי, אבל הכעס על המצב נשאר בי. אף פעם לא ראיתי בעצמי איזה קורבן, או מישהי מסכנה...
באופן כללי אני טיפוס חזק שלא משנה מה עובר עליו, הוא תמיד ימצא את הדרך לעמוד על הרגליים.
כבר בגיל 16 אני עוסקת ב NLP- יש לי ידע מאוד עמוק בכל הנושא של התפתחות אישי... אני חושבת שיותר מ90% מהטראומה ריפאתי... והשאלה שלי היא כזאת, מה עוד אני יכולה לעשות כדי להתרפא כאילו האירוע הזה בחיים לא קרה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל דבר יש מחיר
ליאור גל כהן10/01/2023אלה שניפגעו ולא זוכרות, משקיעות הרבה בשביל "לייצר" זיכרון.
לא ניתן למחוק, אבל כן ניתן "לנהל" את הפגיעה.
וכעוסקת ב- NLP, עם הידע העמוק, אולי זה הזמן לקבל את 10% שאת רוצה להיפטר מהם. הם לא יעלמו וימשיכו להציק אם תנסי להשכיח ממך. תנהלי אותם, במקום שהם ינהלו אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אפשר לעשות?
עו``ס שירלי קורין23/01/2023הי עינבר. האירוע קרה ועדיין אי אפשר למחוק זיכרונות לחלוטין. NLP יכול לסייע לא מעט אבל להעלים אירוע כאילו לא היה לא ניתן. גם בגוף אם נחתכים, רוב הסיכויים שתישאר צלקת. אני מציעה לך להוסיף גם התייחסות למרכיב הגופני דרך טיפול במגע. הטראומה המינית קורית בגוף. זאת זירת הפשע וחייבים על מנת לנסות ולצאת מהאירוע במידת האפשר, לתת מקום גם לעניין הזה. כמי שמטפלת גם בנפש וגם בגוף- אשמח לסייע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה זקוקה ליעוץאורנה בדוי14/07/2022
אני רוצה לשתף אותכם במשהו שקרה לי לפני 32 שנה קשה לי מאוד לספר את זה היום אני בת 72 בא לי נפטר לפני שנתיים מה שקרה לפניי 32 שנה מקרר בשעות הבוקר המוקדמות התלבשתי בחדר שינה ואז נכנס הבן הבכור שלי עירום לגמרי הוא דחף אותי למיטה אני זוכרת שהייתי עם תחתון בחזה חשוף הוא חסם לי את הפה ניסיתי לצעוק וממש תוך כמה שניות הוא גמר על התחתון שלי לא הייתה חדירה ואז אני זוכרת שהוא חיבק אותי כשאני בוכה הוא גם התחיל לבכות וביקש סליחה אני לא יודעת למה זה קרה אבל אחרי שנה הוא התחתן אני פשוט התרחק ממני הוא לא היה מתקשר ולפעמים היה בא בחגים אחרי מות בא לי הוא היה מתקשר המון לשאול לשלומי הוא היה בא המון פעמים לעזור לי בקניות ואז לפני חודש הוא התקשר ואמר שהוא רוצה לדבר איתי כשנפגשנו ישבנו בבית קפה ואז הוא אמר שהוא מצטער כל כך על כל מה שקרה ושקשה לו מאוד אני כמובן סלחתי לו ואמרתי שאני שכחתי מזה אחר כך חזרנו לבית שתינו קפה וכשהוא עמד ללכת הוא חיבק אותי חזק ואמר לי שהוא אוהב אותי התחיל לנשק אותי בלחיים ולשלוח ידיים מתחת לחולצה שלי הדפתי אותו אחורה הוא ביקש סליחה אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני בודדה ולבד ומצד שני אני לא רוצה לאבד שוב פעם מדבר שלי שאני כל כך אוהבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זו לא הטרלה, אז כדאי
ליאור גל כהן17/07/2022להתייעץ פרטנית עם אשת מקצוע.
מורכבות כזו "כבדה" מדי בשביך יעוץ כללי בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף אשמח לשמוע את דעתכםה10/01/2022
מישהו שאני מכירה היכרות מאוד שטחית - נקרא לו ג. ג ואני נפגשנו היום במקום העבודה שלו. קבענו לדבר על שיחה שהייתה לנו בהקשר לקשרשלנו. הוא נעל את הדלת ודיברנו. הוא התחיל לנשק אותי ואז עשה עוד דברים, הכאיב לי והכניס את האיבר שלו לפה שלי. מבחינתי זה היה מהיר ולא ידעתי אם אני בכלל מעוניינת אז ביקשתי שיפסיק אבל הוא לא עצר. אני חושבת שאני אשמה כי הוא יודע שאני אוהבת אגרסיבי, אז אולי הוא פשוט חשב שאני בקטע? זה מה שאני לי אח"כ. הסברתי לו שבאמת יכולתי ליהנות מהסיטואציה, אבל לא כשהוא לא מקשיב לי ולרצונות שלי. הוא אומר שאני מוציאה אותו אנס, והוא לא התכוון לזה ככה - חשב שאני ממש רוצה ומשחקת משחקים.
אשמח לשמוע דעות, אולי אני באמת מגזימה? הגוף נהנה במובן מסוים, אבל בזמן שזה קרה לא רציתי, גם אם הייתה תגובה גופנית. זה היה יותר מדי בשבילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת מתארת זה לגמרי תקיפה/פגיעה מינית
ליאור גל כהן11/01/2022כי גם באגרסיביות או ב- BDSM מתקשרים קודם לתיאום ציפיות וקביעת גבולות.
והגוף שלנו פיזי, זה אומר שלעיתי גם בזמן תקיפה/פגיעה חוות איזה סוג של "עונג". כותבת זאת עם גרשיים מפני שזה לא באמת העונג שאנו מחפשות. ישנם אפילו מצבים (גם אצל גברים וגם אצל נשים) החווים אורגזמה תוך כדי הפגיעה. אין זה מוריד מהפגיעה, רק מבלבל יותר להתמודד עם זה. ולפי מה שאת מתארת, זו לא את ה"מוציאה" אותו אנס, זה הוא המתנהג כך. מחזקת ידיים בהתמודדות וניתן תמיד לקבל סיוע במרכז הסיוע הקרוב אלייך 1202* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקיפה מינית היא אקט של אלימות
עו``ס שירלי קורין18/01/2022הי
כל מה שנעשה ללא הסכמה בעייתי ובהחלט נשמע על פניו שזה עונה על הקריטריונים של תקיפה מינית, אך איני משפטנית ושאלות בנושא זה מומלץ להפנות לעו"ד המתמחה בנושא .
נראה לי גם שתוכלי להתייעץ בעניין עם איגוד מרכזי הסיוע טלפון 1202
מתוך הדף של איגוד מרכזי הסיוע: "תקיפה מינית היא כל התנהגות ו/או מעשה בעל אופי מיני הנכפה על אישה, גבר או ילד/ה ללא הסכמה, בניגוד לרצון החופשי ושלא מבחירה; או, לחלופין, כאשר ההתנהגות/המעשה המיני נעשה תוך ניצול פערי כוחות, חולשה או גיל צעיר, באופן שמעקר את יכולת הנפגע/ת לספק הסכמה באופן חופשי. תקיפה מינית יכולה להתבצע בידי גבר, אישה או קטין/ה.
תקיפה מינית היא אקט של אלימות אשר נוקט התוקף כלפי מי שנתפס בעיניו כחלש ממנו. היא אינה דחף מיני בלתי נשלט, אלא פשע שנעשה במודע, במטרה לשלוט בקורבן ולהשפילו".
לעצם השאלות: זה שהוא נעל את הדלת בשלב הראשון כבר מעורר סימני שאלה לגבי הכוונות שהיו לו כשנפגש איתך. בנוסף, לא משנה מה את אוהבת או לא אוהבת אלא אם את מסכימה או לא. לגבי התגובה של הגוף- זה לא דבר ששולטים בו בדר"כ ולכן זה שהגוף נהנה לא נותן הצדקה לכלום ולא רלוונטי.
בהצלחה, שמרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלה עבירות פליליות ?אני13/11/2021
1. אם אני מציע לבחורה באינטרנט או בווצאפ סקס תמורת תשלום זה שידול לעבירה ? שידול לזנות אולי ?
2. אם אני מסתכל באינטרנט פלאפון שלי או במחשב ציבורי באתרי סקס ולידי עוברים קטינים ?
מה הסקנציה על שתי העבירות הללו ?
כמה שנים מקבלים על כך בבית הסוהר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי פשוט אל תעשה דברים מבחילים כאלו בלי קשר לאם זה פלילי?
דני13/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה לנפגעות ורעיונות לתכני פגישותקש17/10/2021
שלום
אני נפגעת ורוצה לפתוח קבוצת תמיכה לבנות באזור שלי, אין פה בנמצא שום דבר כזה.
מצאתי מקום שיארח אותנו, כרגע אין תקציב אבל בתקווה יהיה בהמשך. אשמח לרעיונות של תוכן לפגישות אולי גם פעילויות והכוונה קצת כדי לתפעל את הפורום.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אוכל לקבל תשובה למייל?
EA21/10/2021תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלונה במשטרה אחרי 25 שנהאנונימית04/10/2021
הי, פגעו בי מינית לפני 25 שנה וכדי לעשות לעצמי קלוז'ר, אני רוצה להתלונן במשטרה. לא במטרה שיעשו עם זה משהו, כי כנראה לא יעשו כלום, אבל רק כדי להגיש את התלונה. האם המשטרה תיקח את התלונה או תראה לי את הדרך החוצה כי עברו כל כך הרבה שנים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בפורום ייעוץ משפטי ואין באפשרות לתת תשובה
עו``ס שירלי קורין06/10/2021אין בפורום יעוץ משפטי כך שבכל הקשור להיבט הזה אין באפשרותי לתת לך תשובה. מומלץ להתייעץ עם עו"ד. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות התייעצותאנונימי19/09/2021
שלום
לפני חודש עברתי תקיפה מינית בטיול עם חברים .
לצערי , זו לא הפעם הראשונה שאני חווה את זה .
המטפלת הקבועה שלי בחופש ארוך. אני מרגישה שאין לי עם מי לדבר ,כי לא נוח לי 'להפיל' את הסיפור הזה כל פעם מחדש על מישהו קרוב אליי.
אני חסרת סבלנות. לא ישנה טוב ולא ככ מצליחה לעשות הרבה ביום יום שלי. וככ חסרת סבלנות כלפי הבן זוג שלי. אני מרגישה ברגרסיה .. אשמח לדעת אם מישהו מכיר קבוצות תמיכה פעילות בנושא ובכלל סוגי העזרות שקיימות שאני יכולה להיתמך בהם .תודה שנה טובה לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות
עו``ס שירלי קורין23/09/2021צר לי לשמוע את מה שעברת ועוד יותר את זה שאין לך כתובת לפנות אליה. יש רשויות מקומיות בהן יש עו"ס פגיעה מינית- זה הטייטל שמטפלת טיפול פרטני בנפגעות תקיפה ולעיתים יש גם קבוצות טיפוליות, תלוי במקום המגורים שלך. מציעה לך לפנות למרכז לשלום המשפחה באזור מגוריך ולברר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ופצעים לאחר תקיפה מיניתאנונימית04/05/2020
לפני חודשיים עברתי אונס התעללו בי ארבע בנים, קשה לי לפרט, אבל חדרו גם מאחור וגם מלפנים. אחרי האונס הגשתי תלונה ורופאה בדקה אותי יסודי והכל היה בסדר. שבוע שעבר התחילו לגדול לי פצעים גדולים ליד פי הטבעת ובתוכו, וגם בפות החיצוני, ובין הרגליים זה מגרד לי. אני הולכת לפסיכולוג כל שבועיים ואמרתי לו אתמול והוא אמר שזה הגיוני שדווקא באזורים האלה יהיה לי את זה, כי זה הכי פגיע אצלי משהו כזה. חשבתי ללכת לרופאה שתבדוק ותעזור לי, האם תוכלו לכתוב על רופאה עדינה אני מקרית ים אני בת 15.
או להגיד לי טיפול לפצעים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרכז סיוע 'תאיר' 1202
ליאור גל כהן05/05/2020כדאי מאוד ליצור איתם קשר בשביל:
1. יש להן רשימה של רופאות "מבינות"
2. כדאי ללכת עם ליווי (מתנדבת)
3. 1202. להתקשר. בלי כוכבית/סולמית.
חיזוקים שלוחים (כי צריך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת הנחייה לגבי חשש לפגיעה מיניתגילה12/03/2020
היום הסתבר שלי ששכן שלי פגע מינית בכמה נערים, הבחור הפוגע מאוד פעיל בקהילה והיה קורא לבן שלי לעזרה מידי פעם. הבן שלי בן 13, אני רוצה לברר מול הבן אם נפגע איכשהו אני לא יודעת מה בדיוק לשאול ואיך להתחיל איתו שיחה...
אצייו שאין שינוי התנהגותי כלשהו,לפני מספר חודשים הבן עזר לו והיחד חזר עם בקבוק בושם, אני אסרתי על הבן לקבל ממנו מתנות והמפגשים ביניהם ירדו בתדירות, לא מזמן הציע לבן שלי לבוא איתו לטיול לחרמון ואנחנו כהורים סירבנו שישתתף בטיול אפילו שאורגנה הסעה.
אני באמת המומה מהגילוי, ולא יודעת איך לגשת לעניין.
הבחור התוקף בשנות ה 20 המוקדמות, כרגע במעצר שבא בעקבות תלונה של ילד ומשם הסתבר שפגע במספר ילדים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחייה
עו``ס שירלי קורין07/04/2020הי גילה. אני מציעה לך לפנות למרכז לאלימות במשפחה באזור מגורייך ולהתייעץ שם עם גורמי הטיפול שינחו אותך. הדבר יותר מורכב מכפי שאפשר להתייחס אליו במסגרת פורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שעשיתי לפני 25 שנהאנונימי24/02/2019
שלום, כשהייתי בן 12, לפני 25 שנים, התפשטתי פעמיים לפני ילד קטן. לא עשיתי יותר מזה. אבל שנאתי את עצמי מאז ופחדתי שיאישימו אותי ואעמוד למשפט. אני רוצה לפתוח את זה סוף סוף מול מטפל אבל פוחד שידווחו עלי. מבחינה משפטית מה הסטטוס שלי? תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו שעשיתי
עו``ס שירלי קורין09/01/2020אין בפורום זה יעוץ משפטי. ממליצה שתתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו
עו``ס שירלי קורין12/03/2020אין בפורום יעוץ משפטי אלא רק רגשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נחשב הטרדה מינית?דנית27/10/2019
הייתי בבדיקה אצל רופא שאמר לי ללבוש חלוק במקום החולצה לפני הטיפול. הרופא יצא והתחלתי להתלבש אבל הוא חזר תוך זמן קצר כשעדיין לא התלבשתי. האם זה נחשב הטרדה? האם זה תלוי אם הייתה דרישה להוריד חזיה והאם לבשתי אותה או לא כשהרופא חזר, או במשהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
עו``ס שירלי קורין09/01/2020ראי את התשובה מ 26.12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דנית09/01/2020לא הבנתי מה הקשר לתאריך שציינת. אני שאלתי את זה באוקטובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?