מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתעסק עם הבת שלנובלהה15/05/2018
שלום..
אנחנו זוג נשוי 13 שנה יש לנו 4 ילדים הגדולה בת 12 .
בעלי אדם לדעתי מאוד מיני הוא מעריףעליי המון אהבה וברור לי שהוא אוהב וחושק בי..
לילה אחד קמתי לשירותים וראיתי את בעלי נבהל וקם מהמיטה של הבת שלי. שאלתי אותו מה הוא עשה שם?! והוא אמר שסתם מתח את הגב ונרדם..
התפלאתי והייתי מלאה בחרדה.. לא יודעת למה זה פשוט הבהיל אותי! למרות שהבת שלי הייתה ישנה לגמריי עדיין זה היה נראה לי מוזר!
מאז נהייתי חשדנית ובמשך אותו שבוע חלמתי שלוש פעמים שהוא מתעסק עם הבת שלנו..
לילה אחד התעוררתי והוא מה בשירותים ראיתי עליו שהוא קם משינה וחזר לישון. עברתי בחדר של הבנות וכולן ישנו..
חזרתי למיטה ונרדמתי . בהבזק של שניה אין לי מושג איך כי השינה שלי חזקה ראיתי אותו יוצא מהחדר בשקט. הלב שלי קפא ולא יכולתי לנשום! המשכתי להראות ישנה והוא הציץ לחדר שלנו לבדוק שאני ישנה עוד פעמיים!! זהו! הלב שלי דפק על 300והרגשתי שאני עומדת למות! חיכיתי 2 דקות והתפללתי שאני טועה
קמתי בשקט ושוב הוא היה במיטה של הבת שלנו הגדולה וכנראה נגע בעצמו בלבד.
חשבתי שאני מתה
הוא התחנן ממני שאהיה בשקט ונשבע שהוא לא נגע בה
הוא בכה שהוא לא מבין מה קרה לו ולמה זה קרה לו והוא עצמו התפלל שאני אתפוס אותו כי הוא לא מבין מה נהיה איתו
הבהרתי לו שפה נגמר הכל. כמה שאהבתי אותו אני לא יכולה לחיות איתו עוד יום אחד
כבר הסברתי לו שהוא יעביר את הדירה על שמנו ובבוקר אני מחליפה צילינדר לבית והוא לא חלק מהבית!
אני לא יכולה לראות את הפנים שלו
אני בהלם איך בנאדם שכל כך אני אהבתי וסמכתי עליו כבר 13שנים עשה כזה דבר מזעזע!
ואני חושבת לעצמי לכי תדעי מה הוא עשה באמת!
ןבעבר????
איך אני מדברת עם הבת שלי עכשיו להבין אם קרה משהו?
למקרה שהיא באמת ישנה ולא הרגישה כלום אני מעדיפה שלא תהיה מודעת.
הוא נשבע לי שזה משהו שקרה לו בחודש האחרון והיה נראה אומלל ובוכה .. קשה לי להאמין! יש דבר כזה?! פדופיליה ועוד בבת שלך יכולה להגיע פתאום באמצע גיל 30?!
איפה חייתי? איזה תמימה אני..
מה אני עושה הלאה?
הוא מנסה לכפר בכל דרך אפשרית אני לא מסוגלת להביט בו ופשוט רוצה שיעוף לנו מהחיים מהר אני לא נרדמת בלילה כי מפחדת ממנו.
ביקשתי ממנו שיתאבד ויעזוב אןתו ככה יהיה הכי טוב.
מצב שני זה הלם בשבילי כי לעולם לא חשבתי על אדם מושלם יותר ממנו.. אנחנו זוג מושלם! כל מי שמכיר אןתנו מתגאה בזוגיות שלנו! במשפחה חברים ובכל מקום .. קשה לי. אבל אני לא אצליח להתגסר על זהאפילו שהוא הבטיח טיפול.. אם בכלל יש טיפול לדבר הזה..
בבקשה תיעצו לי.. אני שבורה. וכל כך דואגת ורק רוצה לדעת שלא קרה לה כלום.. אני נאכלת. .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעסק..
עו``ס שירלי קורין15/05/2018סיטואציה מורכבת בהחלט. מציעה לך לפנות ליעוץ באחד מהמרכזים לשלום המשפחה בארץ שיש בהם טיפול בפגיעות מיניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יש באמת מצב כזה?
בלהה16/05/2018הוא אמר לי שזה התחיל מזה שאמרו לו שצריך לתת לה חום ונראה שהיא צריכ חום )כל הזמן חמותי אמרה לנו שחשוב לתת לבנות חום )
ופתאום נכנס לי שריטה שהוא ישן לידה. הוא לא היה עם הפניםאליה והוא נשבע שהוא לא נגע בה בכלל וזה ממש לא הכיוון
אני עדיין 90אחוז בטוחה שראיתי את התחתון שלו חצי למטה אבל היא מכחיש
אני לא מתפקדת..
איך אני יכולה לברר איתה ..
אני ראיתי פעמיים אותו במיטה שלה. ואני בטוחה שרק פעמים הוא נתפס!
יש דבר כזה שנהיית סטיה פתאום באמצע החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלהה
עו``ס שירלי קורין16/05/2018זאת התנהגות שמצריכה טיפול. אני מציעה שתפני למרכז לשלום המשפחה שמטפל בפגיעות מיניות מכיוון שמדובר באבא של הילדים והבירור עצמו כדאי שיעשה ע"י איש מקצוע שיודע מה ואיך לשאול ולא על ידך. צריך לזכור שמעבר לפגיעה שאולי נעשתה בבת שמצריכה בירור ושוב- לא על ידך, אלא ע"י אנשי מקצוע, יש כאן עוד ילדים בתמונה ולכן מומלץ לפנות לאנשי מקצוע שיתנו מענה טיפולי גם ברמה המשפחתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
בלהה16/05/2018לא חושבת שיהיה לי את האןמץ לגשת למרכז לשלום המשפחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלהה
עו``ס שירלי קורין22/05/2018אז מומלץ שתפני באופן פרטי למטפלת בפגיעות מיניות שמתמחה גם בטיפול משפחתי. הייתי שמחה לעזור אך לי אין הכשרה כזאת ובמקרה שלך נחוצה ראיה מקיפה של כלל המערכת המשפחתית מעבר לטיפול באדם יחיד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)