תשובה של מבחן מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה של מבחן מאמץ
    עידית
    23/07/2018

אני בת 45 בקרוב, עם כולסטרול גבוה ולצערי גם הפסקתי פעילות ספורטיבית בשנתיים האחרונות.
    כיום אני בחרדות עקב מצב אישי והופיעו לי תופעות כגון דופק מהיר, כאבים בחזה, כאבים בשכמות ולחץ דם גבוה.
    עקב כך, הופניתי לבית חולים, שם עשו לי אקג והיו הפרעות, עשו לי בדיקות דם והיו תקינות, במשך שהייתי במיון נרגעתי וכך לחץ הדם חזר לעצמו וכן הדופק, נתנו לי כדורים לדילול דם על כל מקרה. רצו לאשפז אותי להשגחה אך סירבתי ולן השאירו אותי להשגחה במיון לעוד שעתיים כשבשעתיים אלו עשו לי שוב את בדיקת הדם המיוחדת הזו והייתה שוב תקינה.
    שוחררתי הביתה בהמלצה לעשות מבחן מאמץ.
    את מבחן המאמץ עשיתי ב 16/7 כשכולי בחרדות והתחלתי עם דופק של 120, הבדיקה נעשתה כ 4 דקות, הגעתי לדופק מטרה, לא היו תלונות על כאבים, קשיי נשימה וכו..
    הגעתי למאמץ של 7.0 METS הגעתי ל 91% מן הדופק הצפוי לגילי.
    ללא תלונות לבביות, כושר נמוך, מבחן מאמץ לא פסקני ומומלץ לעשות בדיקת אקו סטרס.

אשמח להסבר יותר מפורט ולמה שלחו אותי לבדיקת אקו סטרס ? ומהי בדיקה זו ?
    אני כבר בסטרס וחרדות ...
    תודה רבההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה של מבחן מאמץ

הוספת תגובה

• לעידית

ד``ר אביב מגר
    24/07/2018

שלום רב,
    יש אקו סטרס מסוגים שונים, עם מאמץ וללא מאמץ. המאמץ באקו מאמץ אינו שונה מהמאמץ שביצעת ומבוצע באותה טכניקה. אלא שבאקו מאמץ תעברי בדיקת אקו לפני ולאחר המאמץ. הסוג השני מבוצע עם ערוי תרופה מסויימת. כדי לענות לשאלה מדוע שלחו אותך צריך להכיר יותר לעומק את פרטייך הרפואיים התסמינים ממצאי בדיקת המאמץ וכדומה. בברכה ד"ר מגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עידית
    25/07/2018

התוצאות נכתבו בגוף השאלה ןזה בגדר המלצה לעשות אקו סטרס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו