מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחור מתחת לעינייםמיכל24/01/2011
שלום רב,
אמרו לי שעייפות קשה ושחור מתחת לעיניים עלולים ע"פ הרפואה הסינית להצביע על בעיה בכליות.
האם נכון הדבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחור מתחת לעיניים - תגובה
מיכל שלזינגר24/01/2011שלום מיכל
פעמים רבות שחר תחת העיניים מצביע על בעיה אנרגטית של כליות ולעיתים יש גם מעורבות של הכבד.
אבל זה מאוד פשטני. לא נכון לעשות אבחנה "על רגל אחת".
עייפות יכולה לנבוע מסיבות רבות. פיזיות ו/או נפשיות. אורח חיים, תזונה, מתח, שעות שינה לא מתאימות ועוד.
אם את רוצה לטפל בכך מומלץ לפנות למטפל שיערוך תשאול ואבחנה ותקבלי טיפול מדויק ויעיל לבעייתך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותהילה20/01/2011
שלום,
אני בת 32 ולפני שבוע חטפתי התקף כאבים שהסתבר כתוצאה מאבנים בכליות.
אני נוטלת כשנה גריין מגמה כל יום מה שמרגיש לי כחיזוק רציני של הגוף. האם יתכן שיש קשר בין זה לבין האבנים?
מה ניתן לעשות בעניין האבנים בכליות, כשכרגע עדיין לא ידוע מה סוג הבנים?
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות - תגובה
ערן מי-רב21/01/2011הילה שלום
אני לא רואה קשר בין צריכת הגרין מגמה לאבנים אך ניתן לטפל ע"י דיקור ופורמולות צמחים סיניות.
וחשוב ביותר גם לבחור מטפל\ת שנותנים המלצות תזונתיות מתוך ראייה סינית ומערבית.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכליות
הילה21/01/2011על אילו פורמולות תזונה היית ממליץ?
והאם אתה יודע שדיקור אכן עוזר לכך?
כיוון שהמדקרת שלי שהיא מדקרת מנוסה ומקצועית שעובדת בתחום המון המון שנים אומרת שדיקור לא בהכרח גורם לסילוק האבנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכליות - תגובה
ערן מי-רב21/01/2011בהקשר לפורמולות אישית אני בונה פורמולות קיימות ומשנה אותן בהתאם למצב האנרגטי\ פיזי של המוטפל\ת לכן לא אוכל לענות על כך.
נוסף יתכן שהאבנים נוצרו עקב איבר אחר והוא הבסיס לחוסר האיזון ומכאן פורמולות שונות.
מדעתי ונסיוני אכן דיקור עוזר אף הוא ותלוי מצב אנרגטי\פיזי של המטופל, אורח חיים והכי חשוב שינוי תזונתי.
אושר, בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי סויההגר18/01/2011
כמה טופו/ סויה מותר לבת 18 לאכול בשבוע? כמה מומלץ לבן 8?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות סויה מותרת
מיכל שלזינגר19/01/2011שלום לך
פני לפורום שעוסק בתזונה ותקבלי תשובה מדוייקת לכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואה סיניתאורון18/01/2011
הי כולם, יש לי מספר שאלות לגבי זה...
אני מנסה להבין את ההבדל המשמעותי בין לימודים על בסיס הרפואה הסינית הקלאסית/עתיקה לבין הרפואה הסינית המסורתית? מסתבך קצת בזה, לא כל כך מצליח להבין
איפה אתם ממליצים ללמוד רפואה סינית בארץ? אשמח לכמה שיותר דעות
קראתי על כמעט כל המסלולים המוצעים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה סינית - תגובה
ערן מי-רב19/01/2011שלום אורון
ישנם מספר מסלולי לימוד רפואה סינית בארץ:
1. TCM - Traditional Chinese Medicine
2. חמשת האלמנטים (five elements
3. גזעים וענפים(stams & Branches )
1. הראשון הינו מעין שילוב בין העתיקה\ מסורתית לבין עדכני (ימינו), זאת לאחר החזרת הרפואה הסינית לסין ע"י מאו צ'טונג. רפואה זו מטפלת בצורה מעט סימפטומית .
2. זרם זה ברפואה הסינית הינו הוליסטי יותר ומטפל בצורה מעמיקה יותר.
3. שיטה זו יותר מעמיקה מקודמתה ובודקת את המטופל גם על פי אסטרולוגיה לפני הטיפול.
בארץ מכללות רבות משלבות בין הראשונה והשניה וחלקן מלמדות את השלישית בשנה האחרונה ללימודי הרפואה הסינית.
לפי דעתי הזרם הראשון והשני מספיקים אפילו להסתכלות הוליסטית רחבה ובמידה בועתיד תרצה תוכל להרחיב לשלישי לימודים של כשנה.
לגבי מקום לימודים ממליץ לך לגשת לשיור או שניים התרשמות במקומות שונים ולחוות את התחושה שלך.
מבחינה מקצועית כדי שתפנה למקום שמתיימר לקבל בעתיד הקרה לתואר ללימודי רפואה סינית, צור איתי קשר ואתן לך המלצות.
שיהיה בהנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שרירים ודיקורנטkh14/01/2011
שלום
1.האם מומלץ לעשות דיקור כאשר יש דלקת בשרירם?
2.יש לי חשש לפיברומיאלגיה ומכייון שלוקח זמן לאבחן את התסמונת הzu.
ברצוני לדעת אם מומלץ לעשות דיקור על מנת להקל על הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שרירים ודיקור - תגובה
מיכל שלזינגר17/01/2011שלום לך
ניתן ואף רצוי לעשות דיקור.
בכל מקרה המטפל ברפואה סינית יערוך אבחנה בכלים של הרפואה הסינית (אבחנת דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול) ויתאים לך את הטיפול המתאים ביותר, על פי האבחנה שלו.
כשתהיה אבחנה ניתן יהיה גם לצרף לטיפול צמחים ו/או תוספים.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור-טיפול במיגרנה ובעיות במחזורמישהי12/01/2011
שלום
בשל מיגרנה קלאסית עם אאורה(ויש לציין שלרוב ללא כאב ראש לאחר האאורה שמתבטא בטשטוש ראייה לכחצי שעה)פניתי למטפל ברפואה סינית עתיקה. כמוכן ציינתי בפניו שהמחזור יחסית סדיר אך קצר של 25 ימים שמתוכם 8 ימי ווסת,כשברובם רק דימום קל בצבע חום.בעברי היו לי בעיות בווסת שנמשכו יותר זמן ולא נמצאה בעיה גניקולוגית והורמונלית.כיום אני לאחר 7 דיקורים.חלה החמרה רצינית במחזור שלי,כבר לפחות 3-4 מחזורים מאז התחלת הטיפול אני מקבלת כל שבועיים למשך מס' רב יותר של ימים ותחושת נימול וכבדות ברגליים.אני מאוד מתוסכלת מכך,כי מילא לא עוזר,אך למה מזיק.לגבי ההתקפים של המיגרנה,נראה לי שהתדירות ירדה אך השבוע שוב הופיעה סדרה כזו למשך 3 ימים ברציפות..יש לציין ששיניתי את הרגלי האכילה לפי המלצתו לחיזוק האדמה.הורדתי לחם לבן כמעט לגמרי ומוצרי חלב ועוד המלצות נוספות.לדברי המטפל,לפי הדופק יש פחות חום אך המקרה שלי עקשני.
איני יודעת אם להמשיך או להחליף מטפל
אשמח לחוות דעתכם המקצועית
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור-טיפול במיגרנה ובעיות במחזור - תגובה
מיכל שלזינגר12/01/2011שלום לך מישהי...
מנסיוני לא אמורה להיות החמרה כמו זו שאת מתארת.
כפי שהמטפל שלך מציין דימום כל כך תכוף בהחלט מעיד על חום.
אני מבינה שמצב המיגרנה שלך השתפר. קורה שבעקבות אירועי חיים שונים /אורח חיים חלק מן הסימפטומים מופיעים שוב.
אני לא יודעת מהי האבחנה שלך ואין לי שום פרטים נוספים לגבייך.
אני תמיד משלבת עבודת גוף נפש (... במיוחד במקרים עקשניים וחוזרים) באמצעות טיפול בשיטת אייפק. באמצעות השילוב של טיפולי אייפק עם דיקור וצמחים (/הומוטוקסיקולוגיה) אני מחד מגיעה לשורש של הבעיות, מאידך הטיפול יעיל מאוד.
נסי לבדוק עם עצמך / עם המטפל מדוע הופיע המיגרנה שוב, האם יש איזשהו טריגר מסויים למיגרנה:
מתח, לחץ, גורם תזונתי, חרדה, וכו'.
זוהי התשובה שאני יכולה להשיב על סמך הנתונים שסיפקת.
חוץ מזה, לגבי בעיות מחזור תמיד רצוי לפנות למטפל שהתמחה בגינקולוגיה .
אני למשל התמחיתי בתחום זה ואני בטוחה שהידע והנסיון קריטיים כאשר מטפלים בבעיות "נשיות".
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מישהי12/01/2011קודם כל תודה על המענה המהיר.אני כל כך מאמינה בקשר בין גוף ונפש.הצגתי בפני המטפל שהטריגרים למיגרנות זה בעיקר לחץ,פחדים ספציפיים ועייפות.אני יודעת בודאות שזה הגורם..הייתי מעוניינת לפנות אלייך אך אני גרה באזור הצפון הקצת רחוק.
אשמח להמלצה על מטפל מומחה בתחום באזורי.כמוכן מעוניינת בפרטים על השיטה שציינת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
מיכל שלזינגר13/01/2011שוב שלום לך
את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח להנחות אותך לגבי מטפל בצפון.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירומה בכף רגל שמאלמתי06/01/2011
שלום רב!
לפני זמן מה אחרי שבועות של כאב בלתי נסבל בכף רגל שמאל אובחנתי כלוקה בנוירומה.
הטיפול הקונבנציונאלי מציע:
משככי כאב נון סטרואידים
ו/או זריקות קורטיזון
ו/או מדרסים
ו/או ניתוח.
קראתי גם על טיפול בזריקות אלכוהול אותן מבצעים בהצלחה באנגליה אך למיטב ידיעתי אין הטיפול הזה נפוץ בינתיים בישראל.
שאלתי היא האם דיקור סיני או תחום אחר מהרפואה הטבעית עשוי לעזור?
ניסיתי אוסתיאופטיה אך ללא הצלחה.
אודה לכם על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירומה בכף רגל שמאל - תגובה
ערן מי-רב07/01/2011רונית שלום
לפי הרפואה הסינית הדבר יכול להיגרם בעבקות מספר גורמים שאותם על המטפל לאבחן לאחר מספר שאלות, בדיקת דופק(סינית) ואבחנת לשון.
אכן ניתן להפחית את הכאבים אותם את סובלת אך כפי שציינתי יש לאבחן לפני.
לרפואה הסינית מספר דרכים: דיקור, צמחי מרפא, טווינה (עיסוי סיני רפואי), מוקסה...
על פי דעתי ניתוח אמור להיות אופציה אחרונה.
אמליץ לך לגשת למטפל ברפואה סינית שמעבר לדיקור משלב טווינה, צמחי מרפא (למקרה הצורך) ושימוש במוקסה (צמח סיני לשימוש חיצוני).
אושר, בריאות, אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירב05/01/2011
רציתי לדעת האם יש טיפול ללופוס ברפואה סינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
מיכל שלזינגר05/01/2011שלום לך מירב
ניתן לטפל באמצעות רפואה סינית במחלת הלופוס.
כאשר מטפלים ברפואה סינית בלופוס כמובן שיש לאבחן במדויק את הסינדרום הספציפי של הסימפטומים, למשל , חלק קטן מן הסינדרומים האפשריים ללופוס:
חום שפוגע ביין הכליות, חום בכבד, חוסר יין עם עליית אש... וכו' (ללופוס ישנה אבחנה מבדלת מאוד רחבה) - אלו הגדרות מתוך הסינדרומים הסיניים.
את הסינדרום המדויק מאבחנים על פי הסימפטומים, על פי דופק, לשון , ואבחנת גוף. לאחר האבחון המדויק ניתן להתאים טיפול:
תזונה, צמחים סיניים ודיקור.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת התריסמשה04/01/2011
לאימי בת 47 יש תת פעילות בלוטת התריס
האם הפורמולה Quell Fire יכולה לטפל בבעיה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת התריס - תגובה
מיכל שלזינגר05/01/2011שלום לך משה
על מנת להתאים פורמולה יש לפנות למטפל שהתמחה בטיפול בצמחים. יש לאבחן את מצבה של אימך במדויק ולראות מהו שורש הבעיה.
ברפואה סינית מתייחסים לBEN - שורש ו- BIAO ענפים, סימפטומים.
על פי אבחון מדויק ניתן להתאים לאימך פורמולה.
פורמולה לא מתאימה תחמיר ותסבך את מצבה של אמך.
הפורמולה שציינת היא פורמולה שנועדה לדכא את אש הכבד, להפיג חום ולחות בכבד, כיס מרה ומרידיאן התלת מחמם.
רפואה שלמה לאמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון סיני לשיער שיבה?שי28/12/2010
היי, אני בן 26, בכמה שנים האחרונות הופיעו לי קצת שערות שיבה בצדדים ומרכז השיער וזה ככ מעצבן אותי. מה אפשר לעשות נגד העניין הזה? האם זו מחלה גנטית ואיך ניתן לעצור אותה או להשחיר בחזרה? יש אנשים שזה יפה להם וזה טבעי שזה מאפיר. אבל כל השיער שלי ממש שחור ופה ושם יש זיקים לבנים זה לא מתאים ולא קשור כמו מחלה של השיער. מה אפשר לעשות נגד זה? מה מומלץ לאכול? שמעתי על זה שדוקטור אמריקאי טוען ש2 כדור ויטמין בי קומפלקס ביום ישחיר בחזרה את השיער?
כדור בשם PABA? אני לוקח כבר חצי שנה כדורים של ויטמין בי קומפלקס ו PABA של סולגר..אני לא יודע אם זה באמת משכך או מאיט את העניין? אבל אני מקווה כי בצד הימני של השיער יש פחות לבן מאשר צד שמאל. אבל מה עוד אפשר לעשות?
מה כדאי לאכול בתור תפריט יומי שעוזר לשיער? אולי זה מהשמנה עליתי מ69 קילו ל77 בשנה האחרונה. מה עוד ניתן לעשות? לנסות לקחת 2 וטימין קומפלקס ביום? לגשת לעשות בדיקות דם? הפיתרון היחיד זה לצבוע בעדינות עם חינה שחורה וזהו? חייב להיות פיתרון לדבר הזה אני בטוח שלא נותנים אותו כדי למכור צבעי שיער..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון סיני לשיער שיבה? - תגובה
מיכל שלזינגר28/12/2010שלום שי
אתה שואל האם הלבנת השיער אצלך היא גנטית, ובכן על מנת לענות על שאלה זו עליך להסתכל על בני משפחתך...
הלבנת שיער על פי הרפואה הסינית קשורה לאנרגיה של הכליות.
החלשות אנרגטית של הכליות מסיבות שונות:
סטרס רב, התשה, עייפות, תזונה בעייתית וכו' מתישים את הכבד, והטחול ובסופו של דבר פוגעים באנרגיה הבסיסית שהיא אנרגיית הכליות.
ברפואה הסינית מטפלים בכך באמצעות שילוב של דיקור יחד עם פורמולות צמחים סיניים.
לגבי בדיקות דם, אם לא עשית אז כדאי בכל מקרה, אולי יש חסר של מינרלים ו/או ויטמינים.
ממליצה לך לפנות למטפל שיערוך לך אבחנה מדויקת ויתאים לך טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני פוסט אקנה מיואשדנה27/12/2010
שלום,
לבני בן17 יש טיפה סימנים אדומים חלקים על העור שהשאירו אקנה.(סימני פוסט אקנה)
קניתי לבני בקבוק שבתוכו יש עירבוב של,
הרכיבים: שמן שקדים, שמן שומשום, שמן זרעי פשתן, ושמן קנלדולה.
שמנים אתרים: ארז,גוניפר,לימון,לבנדר,גרניום,ציפורן,ותימוס אדום (בלמיש קוראים לזה של חברת שלוס)
זה יעזור
תודה רבה ויום טוב.:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני פוסט אקנה מיואש - תגובה
ערן מי-רב27/12/2010רעות שלום
מההיכרות שלי עם בלמיש הדבר אמור לעזור אך יש צורך בשימוש יומי כפעמיים ביום.
כמובן צריך להיות ערים לתגובה של העור ובמקרים אלו להתייעץ עם רופא עור או מטפל ברפואה סינית.
בנוסף ניתן גם להעזר ברפואה הסינית ע"י דיקור ו\או פורמולות צמחים סיניות להעלמת הכתמים זאת לאחר איבחון מדוייק של החוסר איזון בגוף המטופל.
הדבר הכי חשוב הינו התזונה, לכן אני ממליץ לגשת לייעוץ תזונתי אצל: נטורופט, הומיאופט, מטפל ברפואה סינית או כל שיטה אחרת שיכולה לתת ייעוץ זה.
אושר, בריאות, אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשאביב26/12/2010
היי,
אני בן 27,ותוך כחצי שנה הולבנו 40 אחוז משיערות ראשי..
אני רואה תהליך דומה גם באזורים מסויימים בגוף.
זה הכניס אותי לדיכאון כבד ואני בקושי מתפקד.
האם לפי מה שראיתם צמח הhe show wu עזר לאנשים עם בעיה דומה?
האם ניתן איכשהו כן לשחזר או לפחות לעצור את התהליך?
אודה לכל תשובה..ואם יש מישהו שיודע שמטפל בנושא הזה ויוכל להפנות אותי אני אשמח.
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש - תגובה
ערן מי-רב26/12/2010אביב שלום
הצמח שהזכרת אכן מטפל במקרים אלו אך לא לבדו עלייך לגשת למטפל שיאבחן אותך בצורה מדוייקת יותר וירשום לך פרומולה שמן הסתם תכיל בתוכה גם את הצמח הנ"ל.
וכמובן אף שינוי אורח חיים אשר גורם לכך.
מנסיוני ניתן לעצור תהליך זה וכמובן הכל תלוי במצב החומר והאנרגיה בגופך (קונסטטוציה).
דבר נוסף הייתי מוסיף לטיפול וזה דיקור בכדי לעזור לתהליך ההחלמה ואף להרגיע את הנפש.
צריך גם לבדוק האם ישנם גם התקרחות במקומות מסוימים בגופך? בעיקר בראש?
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות גבריתמשה24/12/2010
שלום
אני מעוניין להשתמש בפורמולה Silken Tresses שמכילה
he shou wu
fu ling
niu xi
dang gui
gou qi zi
tu si zi
bu gu zi
hai zhi ma
מה הוא המינון שמולמץ כי באתר יצרן ממליצים על 20 עד 60 טיפות ביום ויש המלצות ל 50 טיפות 3 פעמים ביום שזה ממש לא כלכלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות גברית - תגובה
מיכל שלזינגר24/12/2010שלום לך משה
כדי להתאים טיפול מדויק מבחינת סוג הפורמולה וכמויות תצטרך לפנות למטפל...!
בכל מקרה ממליצה לפנות לטיפול.
הפורמולה silken tressess
היא פורמולה טובה ויעילה.
מניסיוני הקליני, מטפל שהתמחה בדיקור קוסמטי יוכל מאוד לסייע גם בהמלצות תזונה מתאימות, שילוב דיקור בתהליך מניב תוצאות מצויינות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך
משהה25/12/20101.מה הוא הריכוז של כל צמח בsilken tresses1?
2.האים שימוש יומי בין 20 ל 60 טיפות הוא מקובל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך - תגובה
מיכל שלזינגר26/12/2010שלום משה
בפורמולות פטנט, לא ידוע מינונו של כל צמח - רק לחברה המייצרת.
זהו השימוש המקובל - בדיוק כפי שרשום.
וכפי שאמרתי אם תרצה להתאים מינון שמתאים לך, תצטרך לפנות למטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בן 18עידן21/12/2010
אני בן 18 וחזרה לי קצת אקנה בפנים
איזה תזונה את ממליצה לי ?
הבנתי שירקות ירוקים ( שמכילים כלורופיל) עוזרים מאוד לנקות רעלים מהגוף ולהיפטר מאקנה
זה נכוון?
תוודה רבה:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בן 18 - תגובה
מיכל שלזינגר21/12/2010שלום לך עידן
מומלץ להוציא מן התזונה מזונות בעלי אנרגטיקה מחממת:
קפה, אלכוהול (מקווה שאתה לא שותה...!) , שוקולד.
מוצרי חלב
לשתות הרבה מים.
ניתן לצרוך מים עם לימון / חליטה של שן הארי (גם לצורך ניקוי).
ירקות ירוקים מומלץ מאוד.
לאכול תזונה מאוזנת עתירת ירקות ולהמעיט בפירות (עד 2 ביום אגס / תפוח).
מעבר לכך ממליצה לפנות למטפל על מנת שתקבל המלצות מדויקות יותר המתאימות לך ואם יש צורך גם בדיקור ו/או בצמחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן, מצטרפת להמלצה של תה שן הארי
איילה26/12/2010זה ממש מנקה מבפנים! וכמובן לשתות הרבה מים. מבחוץ אני מורחת פייס איט (הג'ל השקוף הרגיל) והשילוב הזה מתגלה כמאוד יעיל עבורי, מוזמן לנסות גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!דנה21/12/2010
רופאת נשים נתנה לי פרוגילוטון 21 כדורים למשך חצי שנה
האם רק ע"י פרוגילוטון אפשר לטפל באל ווסת???
כל החיים צריך לקחת פרוגילוטון???
האם האל ווסת נגרם בגלל מתח???
מה אני אעשה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה!!! - תגובה
מיכל שלזינגר21/12/2010שלום לך דנה
אני לא יודעת מדוע את סובלת מאל וסת.
ברפואה מערבית נהוג לטפל כך.
אם יש לך שאלות באשר לפרוגילוטון - פני לרופאה שתוכל לתת לך את התשובות המדויקות ביותר.
אופציה אחרת היא לפנות לרפואה סינית, למטפל שהתמחה בגינקולוגיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)