מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינון ונזלת כרוניתpacifica16/08/2010
שלום,
ברצוני לדעת אילו צמחי מרפא מומלצים לטיפול בנזלת כרונית ממשוכת? אילו שיטות חוץ מדיקור סיני יכולים לעזור בבעיה שנמשכת כבר כמה שנים?
אודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון ונזלת כרונית
מיכל שלזינגר17/08/2010שלום לך
כמובן שיש לאבחן את סיבת השורש לבעיה. לאחר האבחון יש להתאים תזונה מתאימה ולעיתים יש צורך בהמלצות לשינוי אורח חיים.
מעבר לכך יש להתאים במדויק את הצמחים על פי האבחנה המדויקת. בניגוד לרפואה מערבית שם כל הסובלים מסימפטומים מסוימים יקבלו תרופה זהה, ברפואה המשלימה הטיפול מותאם במדויק לאבחון. יתכן מצב שבו אנשים שונים סובלים מסימפטומים זהים, אך יקבלו טיפול שונה, בעוד שאנשים הסובלים מסימפטומים שונים יקבלו טיפול זהה - הכל תלוי בסיבת השורש !!!!
אני מטפלת בנזלת כרונית באמצעות שילוב של תזונה + דיקור + הומוטוקסיקולוגיה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינון
עדי מנחמי17/08/2010נזלת כרונית נובעת מפעילות יתר של מע' החיסון.בד"כ ניתן לאתר דלקת סמויה שמגרה את מע' החיסון(למשל באוזן או בסינוסים).ניתן לטפל ביעילות בכל אחת מהדלקות ובמקביל לאזן את מע' החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בהריוןנטע15/08/2010
אני בטריימסטר הראשון וסובלת מבחילות נוראיות. האם יש איזה טיפול בטוח לזה ברפואה שינית? בטוח מבחינת בטוח לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות הריון
מיכל שלזינגר15/08/2010שלום נטע
הרפואה הסינית מטפלת בבחילות הריון באמצעות דיקור. גוף + דיקור אוזן. אני משלבת גם הומוטוקסיקולוגיה.
הטיפול בטוח לעובר.
רצוי תמיד לפנות למטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות (אני למשל התמחיתי בכך), וכך אין כל סכנה שיגרם נזק לעובר ולקיומו של ההריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות נימולרננה09/08/2010
לאחרונה אני חשה הרבה פעמים כאילו חלקים בגוף נרדמים לי. מה אומרים על זה ברפואה סינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
עדי מנחמי09/08/2010כפי הנראה מדובר בבעיה בסירקולציה של דם או בחסור של חומרים מסויימים בדם(ברפואה הסינית אומרים חוסר דם). אחרי בדיקות דם ,את יכולה לפנות לטיפול סיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לטיפול בחרדה ודיכאוןסער03/08/2010
שלום
ראיתי ביוטיוב את עדי מנחמי מספר על דיקור נגד חרדה ודיכאון
אני כרגע נמצא במצב של חרדה ודיכאון
עם חוסר שיווי משקל ודפיקות לב חזקות
ניסיתי חצי שנה לקחת מגוון כדורים פסיכיאטרים לחרדה קלה
אבל זה לא עזר וכרגע אני נמצא במצב יותר קשה
האם הדיקור יעזור לי ?
האם זה בטיפול אחד או כמה טיפולים ?
איפה אפשר לעשות את זה ? אני מאזור המרכז
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סער שלום.
עדי מנחמי05/08/2010לשימחתי ניתן לסייע מאד במצבים אילו,ע"י דיקור וצמחים.יש לאבחן תחילה ולהתמקד בשורש הבעיה וכך ניתן לשפר עד מאד את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחההילה30/07/2010
שלום אני בת 25 האם יש טיפול לסימני מתיחה וצלוליטיס...יש לציין שיש לי המון סימני מתיחה מגיל 10 ולא כתוצאה מהרזיה/השמנה (תמיד הייתי רזה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
מיכל שלזינגר30/07/2010שלום לך הילה
לצלוליטיס יש פתרונות רבים-
ברפואה משלימה מזותרפיה - הזרקה ו/או עיסוי מקומי באמצעות מכשיר בשילוב חומרים הומוטוקסיקולוגיים.
תוצאות טובות.
לגבי צלוליטיס ישנה משמעות מאוד גדולה גם לתזונה.
לגבי סימני מתיחה אני לא יודעת עד כמה הטיפולים השונים שמציעים הם באמת יעילים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים מעלים במשקל?א28/07/2010
אני חולת קרוהן ולפני חודש בערך סיימתי טיפול בסטרואידים שגרמו לי לתפוח
התחלתי לראות איך פתאום חלה ירידה במשקל בזמן שבמקביל התחלתי לשתות צמחים שהמטפלת שלי הכינה
באיזשהו שלב הירידה במשקל עצרה ולא על משקל תקין בשבילי ואז בלילה עליתי 3 קילו!
אני מבינה שאני יכולה לתפוח ולא באמת להשמין כי התזונה שלי תקינה ואני לא אוכלת יותר ממה שאני צריכה עושה הליכות (לא מאומצות מדי) בערב ונראה כאילו אני אמורה לרדת.
יש לציין שהשיפור היחיד ששמתי לב אליו הוא מבחינת אנרגיה שסוף סוף אני לא עייפה כל היום ושמחה הרבה יותר.
מבחינת הקלה על תסמיני קרוהן אין ממש חדשות טובות כבר קרוב לשבועיים וחצי שאני שותה צמחים ונראה שהמצב לא מתייצב
אשמח לעצות מה לעשות
כדאי לעבור למטפלת עם התמחות במחלות מעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת קרוהן
מיכל שלזינגר28/07/2010שלום לך
צריך לבדוק מדוע העלית 3 ק"ג בלילה אחד. זה לא ממש סביר. האם נשקלת על אותו משקל?
יתכן שאת לפני מחזור?
צמחים אינם אמורים לגרום לעליה במשקל.
צמחים אמורים לאזן את המצב הבריאותי.
בכל אופן אני רואה הצלחות יפות בטיפול בקרוהן כאשר אני מטפלת בשילוב של תזונה + דיקור + הומוטוקסיקולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
א28/07/2010סיימתי מחזור לא מזמן ואחריו ראיתי ירידה ולאחר מכן הגיעה העליה הלא ברורה הזאת
אני נשקלת על אותו משקל כל בוקר
איך מבררים דבר כזה (העליה במשקל)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
א28/07/2010סיימתי מחזור לא מזמן ואחריו ראיתי ירידה ולאחר מכן הגיעה העליה הלא ברורה הזאת
אני נשקלת על אותו משקל כל בוקר
איך מבררים דבר כזה (העליה במשקל)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו ששכחתי
א28/07/2010שכחתי לשאול אם אולי יש קשר בין השעה שאני שותה אותם? כששתיתי בבוקר אז ראיתי את הירידה אחרי סטרואידים ולאחרונה יוצא לי לשתות אותם ממש לפני שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל
מיכל שלזינגר28/07/2010שלום לך
לגבי העליה - ירידה במשקל.
הגוף שלך כעת במצב מאוד לא מאוזן, אחרי התקופה של הסטרואידים (או שאת עדיין נוטלת אותם, לא הצלחתי להבין) . יקח זמן עד שהדברים יתייצבו.
תמיד חשוב להשקל אחרי פעילות מעיים.
שוב אני חוזרת ואומרת, אין קשר בין הצמחים לעליה במשקל.
כשמצבך יתאזן תצליחי להשיג את הירידה במשקל והשמירה עליו.
הסטרואידים מוציאים את הגוף מאיזון.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשדנה26/07/2010
מאז שאני קטנה אני סובלת מכאבי ראש. עשיתי המון בדיקות, נטלתי כמה זמן כדורים אבל זה לא באמת מרפא את הבעיה. אולי תוכלו להמליץ על טיפול שורשי יותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש מילדות ללא סיבה ידועה
מיכל שלזינגר26/07/2010שלום דנה
באופן עקרוני דיקור הינו כלי טיפולי יעיל מאוד לטיפול בכאב בכלל ולכאבי ראש בפרט.
לעיתים יש צורך גם בהנחיות תזונה ו/או צמחים סיניים / תוספים מתאימים.
כאשר הכאב כל כך ממושך והמקור שלו אינו ידוע אני נוהגת להשתמש בשיטת אייפק. זוהי שיטה המבוססת על קינסיולוגיה- בדיקת תגובת השרירים בגוף ועל פיה ניתן לאבחן בעיות בריאותיות ונפשיות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתי מרקחת, יעוץ בצפון הארץאריה20/07/2010
שלום רב,
לאבא שלי יש בעיה בלב, והבנתי שכדי להתאים את הטיפול הנכון יש צורך שהוא אישית יגיע ליעוץ/לבית מרקחת.
רציתי לדעת איפה יש מקומות כאלה בצפון הארץ? (קרית שמונה-טבריה-צפת-כרמיאל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריה שלום
עדי מנחמי21/07/2010לי לא ידוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותג'ו17/07/2010
מה מומלץ נגד עצירות? לקחתי אסידופולוס שתיתי שמן זית כל בוקר וזרעי פשתן בלילה ושום דבר לא ממש עוזר על בסיס קבוע.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
מיכל שלזינגר18/07/2010שלום לך אושרת
אני לא מכירה אותך ולא ערכתי לך תשאול או אבחנה מסודרת.
אבל באופן עקרוני חשוב להבחין בין עצירות כרונית ו/ או עצירות אקוטית.
הטיפול בעצירות כרונית הינו ממושך יותר. מטופלים רבים שסובלים מעצירות כרונית נוטים גם ליטול משלשלים שעם השנים פוגעים בפריסטלטיקה התקינה של המעיים והטיפול במצבים אלו מורכב יותר.
במקרים רבים נלווים גם גורמים פסיכולוגיים לבעיית העצירות וחשוב מאוד להתייחס גם אליהם.
במקרה שאת סובלת מעצירות כרונית מאוד מומלץ לפנות למטפל שיוכל לערוך אבחנה מסודרת ולהתאים לך טיפול מדוייק שישפר את מצבך : דיקור + תזונה + צמחים / תוספים וכו'.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש בית מרקחת לתרופות סיניותזיו16/07/2010
שלום חברים,
בחודש האחרון יצא לי לטייל טיול מאורגן בסין.
באחד הסיורים הגעתי לבית מרקחת שבו נתנו לי תרופות אשר שיפרו ללא הכר את הרגשתי.
האם יש בארץ בית מרקחת המתמחה בתרופות סיניות?
יש ברשותי את השמות של התרופות ולא מעבר לזה.
תודה מראש,
זיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך זיו
מיכל שלזינגר16/07/2010יש מספר בתי מרקחת
זן צמחים בפ"ת
ראן צמחים
ברא צמחים
בית מרקחת של בית הספר מזרח- מערב.
חפש באינטרנט.
אבל- מומלץ לפנות למטפל שיתאים לך את הצמחים באופן מדויק על פי תשאול ואבחון, זאת על מנת לטפל בבעיות מהן אתה סובל בצורה אופטימלית ולטפל גם בשורש הבעיה ולא רק בסימפטומים.
פורמולה שאינה מתאימה גורמת נזק בטווח הארוך ובטווח הקצר, בדיוק כמו כל תרופה מערבית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית מרקחת...???
מיניאלי ישראל19/07/2010עמיתי היקרים, חוששני שאתם טועים ומטעים.......אם מחפשים חנות, בית טבע לצמחים סיניים הרי החנויות שציינתם טובות ואפילו מצויינות. "בית מרקחת" הינו המוסד המורשה היחידי במדינת ישראל לנפק תרופות. בית מרקחת נמצא תחת פיקוח הדוק במיוחד של משרד הבריאות ומנוהל ע"י רוקח רשוי כחוק שעבר את כל ההסמכות והוותק לניהול בית מרקחת ולניפוק תרופות.
מתוך כך המינוח "תרופות סיניות" איננו נכון....רצוי להשתמש במינוח "תערובות צמחים" "פורמולות" וכד' ולא "תרופות" שהינן רשויות כחוק ע"י משרד הבריאות.
וכל זאת מדוע?....פשוט כדי שהמטופל לא יקבל את האשליה כי מדובר על "תרופות" ו"בית מרקחת" המאושרים ע"י מוסדות המדינה...
כל החנויות שציינתם, אינן רשויות כלל ע"י משרד הבריאות (טובות ככל שיהיו) מבחינת החוק אלו חנויות ירקות.....ואין עליהם כל פיקוח ממלכתי - להגנת הציבור. כל הצמחים המיובאים לישראל עוברים רישום קפדני אך אין לייחס להם כל פעילות רפואית..זו לשון החוק וזו עמדה בלתי מתפשרת של משרד הבריאות.
יש להזהר בלשונכם כיוון שהדבר עלול לעלות לכולנו מחיר יקר אם חו"ח מטופל יינזק ע"י השימוש בפורמולה כל שהיא.....בית המשפט פשוט יקרע את המטפל הממליץ והחנות שסיפקה...וכולנו ננזק.
פרט לכך, כמה מהמטפלים יודעים את המשמעות של שילובי תרופות עם צמחי מרפא? מי מהמטפלים למד לעומק את מנגנוני הספיגה וההפרשה של התרופות, הזמינות הביולוגית וכד' כדי לתת לו כלים להזהר בפני תופעות לוואי..??
ישנם מספר בתי מרקחת שבהם ניתן להשיג פורמולות סיניות [/a] ושם הרוקח הינו הסמכות הבלעדית שיכולה לקבל אחריות מקצועית בעניין ויש לו את כל הרישוי לעשות כך.
לרוקח יש את הידע והנסיון למנוע תופעות לוואי ונזקים וגם רשיון ממלכתי לצורך כך. לצערי יש מעט רוקחים המבינים רפואה סינית אך כולם יודעים את הסיכונים שבשילוב צמחים ותרופות.
לסיכום, עמיתים יקרים, אנא הזהרו בלשונכם כיוון שההטעיה עלולה לעלות לנו , לכולנו ביוקר רב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים במעטפת הלבשולה14/07/2010
לפני 6 שנים ב- 2004 התגלה לי כי יש לי מים במעטפת הלב ב-2007 ניקזו את המים בבי"ח המים היו צלולים בלי חידקים או ממצא אחר .
אני לוקחת פעמים ביום קולכצין 0.5 מ"לג . מאז יש לי עדיין מים בכמות קטנה במעטפת הלב יש חשש שכמות המים עלתה במקצת . אני מועניינת לדעת האם יש טיפול ברפואה המשלימה לבעיה הזאת שהיא מטרידה אותי ביותר.
.
אודה לך מאוד אם תענה לשאלתי זו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לב
עדי מנחמי15/07/2010יש טיפול לשיפור תפקוד הלב.חייבים שילוב של דיקור וצמחים.זה יכול לזרז את ההחלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה ירוקיובל09/07/2010
שלום קראתי הרבה על התה ירוק רק יש לי שאלה אחת ממה שראיתי באינטרנט יש שתי גרסאות של איך להכין את התה הירוק האחת זה עם מיים רותחים למשך 3 עד 5 דקות והשניה זה עם מיים חמים בערך 80 או 90 מעלות מה היא הדרך הנכונה בכדי להנות מסגולותיו הרפואיות תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת תה ירוק
מיכל שלזינגר10/07/2010שלום יוני
כפי שאתה מציין ההמלצה היא להכין את התה הירוק בטמפרטורה של 80-90 .
זא"מ להרתיח את המים לחכות מספר דקות ואז לחלוט את העלים בתוכם.
תהנה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בקשר לתה
יובל10/07/2010האם זה בסדר עם אני שפוך את המים הרותחים לכוס ריקה וישר אחרי זה לכוס עם התה האם ככה המיים יהיהו בטמפרטורה של80 או 90 מעלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה ירוק
מיכל שלזינגר10/07/2010שלום יוני
אם אתה רוצה ממש להקפיד על טמפרטורה מדוייקת מן הסתם תצטרך למדוד במד - חום.
חייבת לציין שלא פגשתי עדיין אף אחד בארץ, בסין, ובכלל בעולם שמודד את טמפרטורת המים של התה...
אבל אם זה חשוב לך אז אתה יכול לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עיצבידנית05/07/2010
שלום מיכל,
אני סובלת כבר חצי שנה מכאב עיצבי בנרתיק , זה גם מקרין לי לפנים ולכפות רגליים (אני בת 34 ) היתי אצל פרופסור והוא איבחן תסמונת וולוודיניה . אני מרגישה שריפה לא כאב באופן קבוע , זה לא מפריע לקיום יחסי מין . הוא הימליץ על כדורים אלטרולט 10 מ"ג שאני מאוד מפחדת מתופעות לווי של הכדור ופיזיאוטרפיה של ריצפת האגן . בנתיים ניסיתי רק פיזיאוטרפיה שזה כיווצים של האיזור וניסיתי את הכדור שהוא המליץ וזה עשה לי תופעות לווי קשות.
רציתי לשאול האם טיפול בדיקור סיני יכול לעזור ? ועוד שאלה התסמונת הזאת זה לכל החיים או שזה נחלש אם הזמן ואפשר לרפות את זה ? אני מאוד סובלת אני אמא ל2 ילדים ואני לא מתפקדת מתחושת שריפה הזאת .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום
עדי מנחמי05/07/2010כל כאב ממקור עצבי ,יכול להגיב טוב לדיקור,שכן המחטים מגרות קצות עצב.
ישנן נקודות דיקור בפנים הירך שמשפיעות על אזור הנרתיק,לרבות שמוש בחשמל עדין.שווה לך לנסות כי זו תסמונת שיכולה להיות כרונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולוודיניה
מיכל שלזינגר06/07/2010שלום לך דנית
כפי שעדי ציין וולודיניה הינה תופעה בעלת נטיה כרונית.
חשוב מאוד לטפל.
מנסיוני, שילוב של דיקור (אצל מטפל/ ת שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות לעיתים בשילוב של פיזיותרפיה של רצפת האגן יכול לשפר את המצב.
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגינקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הבעיהיעל30/06/2010
אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון אני פשוט לא יודעת למי לפנות בנוגע לבעיה
בת 22 ,מאז נובמבר עליתי 3 ק"ג במשקל ללא שינוי מבחינה תזונתית(יש לציין שאני מודעת למה שאני אוכלת )
בנוסך לכך יש לי הפרשות מרובות ברמה כזו שאם אני לא שמה תחתונית התחתון שלי פשוט רטוב מההפרשות
וכמובן יש ריח רע
בזמן האחרון אני סובלת יותר מחום (ולא בגלל הקיץ) ואני פשוט לא יכולה לסבול אותו -בניגוד לשנים קודמות בהן לא הייתי "משתגעת מהחום"
ההמנה היא רק באיזור המותניים הבטן והחזה
כל שאר חלקי הגוף לא הושפעו מהעליה במשקל כלל
לכן המצב כרגע חסר פרופורציות
יש לציין שהייתי אצל רופא נשים -הוא שלל כל בעיה אפשרית וגם עשה לי בדיקה
אני לוקחת גלולות דיאנה מזה 6 שנים כמעט ללא הפסקה
יש לי בעיות הורמונליות שמתבטאות בשיעור בצוואר
מה יכולה להיות הבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
עדי מנחמי01/07/2010שינויים הורמונליים אכן יכולים לייצר השמנה או יותר נכון לנפיחות באיזורים מסויימים.גם הבעיות הנוספות שפרטת ,עשויות להיות קשורות לפעילות יתר הורמונלית.בבדיקות לא תמיד מזהים את הבעיה אך בבדיקת מישוש ניתן לזהות רגישות באזורים רפלקס הורמונליים.ניתן בהחלט לאזן את הגוף ע"י צמחי מרפא ולעיתים גם דיקור.וצריך לשקול הפסקת הגלולות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל01/07/2010הייתי היום אצל הרופא ומסתבר שעשיתי בדיקות תפקוד בלוטת התריס וכן בדיקות הורמונליות
T3,4 ,והכל תקין ,כמו כן הייתי אצל רופא נשים וגם מבחינתו הכל תקין
מה ניתן עוד לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
עדי מנחמי02/07/2010זה בדיוק הענין,בבדיקות לא תמיד ניתן לזהות פעילות יתר הורמונלית.ראשית הייתי מציע להחליף או להפסיק הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרתגלי27/06/2010
שלום
קראתי רבות על רפואה סינית ויש כמה חברים שהמליצו לי בנוסף לטיפול הרגיל לסוכרת 1
הינני מאוזנת עם אינסולין לנטוס ואפידרה ואיני מתכוונת לוותר על זה ומה שמעניין אותי יכול להיות שהמטפל אותו אבחר יגיד לי להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסכרת
מיכל שלזינגר27/06/2010שלום גלי
מטפל ברפואה סינית לא יאמר לחולה סוכרת TYPE 1 להפסיק ליטול את תרופותיו הקבועות.
הטיפול יסייע בשמירת האיזון וכמובן יעשה לצד התרופות !
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)