גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין
    שרון
    30/06/2011

אני בחורה בת 38 גרושה +1 מזה כ-10 שנים. לאחרונה (כחודשיים) התחלתי לצאת עם בחור גרוש+3 . יש לציין כי הבחור גרוש רק כ-10 חודשים והיחסים שלו עם גרושתו טובים...
    כל הליך הגירושין בינהם נעשה באוירה טובה ונעימה.
    בן זוגי מדגיש כי חשוב לו שהילדים ייפגעו כמה שפחות מהגירושין ולכן מקפיד על קשר טלפוני יומיומי ופגשיות אינטנסיביות . ( הוא אבא מדהים) .
    אני מפרגנת ואיני מנסה חלילה לפגוע בקשרים בינהם.
    אך עוד בתחילת הקשר בננו עידכן אותי כי בקיץ הוא מתכנן חופשה משפחתית עם ילדיו וגרושתו . וזאת כי במהלך כל שנות נישואיו (17 שנה ) נהגו לצאת באופן קבוע לחופשות ואינו רוצה כי בעקבות הגירושין הם ירגישו כי אינם משפחה יותר.
    הבהרתי לו כי הם אינם משפחה והילדים צריכים להבין שהמצב עכשיו שונה. אך הוא מתעקש ואומר שהוא יוצא אך ורק בשביל הילדים ואין לו שום רגש כלפי גרושתו.
    העניין הזה מאוד מפריע לי ולא נראה לי מקובל כי ייצא לחופשה עם גרושתו.
    1. כיצא אני אמורה להתנהג?
    2. כיצד הוא צריך להתנהג בכל הקשור לילדיו בנושא הגירושין, האם הוא צריך לצאת לחופשה ביחד עם גרושתו ? יש לציין כי ילדיו אינם יודעים על קיומי וכי הוא אינו רוצה לספר להם כיוון שטוען שזה ייפגע בהם.
    אשמח מאוד לקבל תשובה בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• גירושין - תגובה

סיגלית גלאי
    01/07/2011

שלום שרון,
    בן זוגך שומר על קשר חיובי עם ילדיו וגרושתו זה חשוב וגם מעיד על אופיו. למרות שאת מקבלת את זה, אני מבינה שמפריע לך שהוא אינו מוכן לוותר על החופשה השנתית עם ילדיו, וגם פוגע במידה מסויימת הידיעה שהם אינם יודעים על קיומך. זאת באמת הרגשה לא נוחה ומבלבלת לגבי מערכת היחסים שלכם. נראה שהוא עדיין לא מגדיר את הזוגיות שלכם כמערכת מספיק מחייבת שתאלץ אותו להתמודד מול ילדיו וגרושתו. אם הוא מאוד חשוב לך תצטרכי לגלות בשלב זה סבלנות, חשבי על זה שאתם ביחד רק חודשיים מול 17 שנה, בנוסף לכך הוא היה מספיק הגון כדי לומר לך את זה כבר בתחילת הקשר ביניכם, מה שאומר שאם לא הגבת אז בשלילה מדוע את מופתעת עכשיו? סביר להניח שהשינוי יתרחש כשהקשר ביניכם יתחזק והמחוייבות ביניכם תגבר, אז מצופה שהוא יבין שעליו להציג אותך בפני ילדיו ובהחלט יצטרך לשנות גם את הרגליו, למרות החשש שלו שילדיו יפגעו. ומתי זה יקרה? כשהלב ירגיש שזה הזמן!

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו