מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין מחיר לשקטלא מעשנת02/07/2011
לפני חודשיים כתבתי כאן כמה קשה, כמה אני סובלת, כמה זה נורא ושהשמיים עוד רגע נופלים...לא רוצה להתגרש....שלא יעזוב......וככה באמת הרגשתי. היום, רק חודשיים אחרי, רגע אחרי כשכל הקרנבל של עו"ד נגמר, הגט הוסדר, זה מרגיש לגמרי אחרת. חשוב להדגיש שבכל הבלאגן הזה הבנתי מהר שאם זה כבר קרה אז חבל על המלחמה, עדיף להתפשר, לוותר, רק לצאת מהקרב, שידוע מראש שישאיר רק פצועים אם לא חללים. שלא תבינו לא נכון, האיש אכזב אותי, פגע בי, הכאיב לי, אני מתקשה להחילף איתו היום יותר מידי מילים, אבל עשיתי את זה בשביל עצמי!!! ורק בשביל עצמי!!!!. היום, התחושה היא שאין מחיר לשקט, לשלווה. ברגע אחד חזרו לי החלומות, השאיפות, התקוות, השמחה. אין זכר לתחושות המרמור והבלבול שליוו את הפרידה. כתבתי כאן בעבר "השאיר אותי עם תינוק קטן...כמה נורא....איך אסתדר...בלבלהבלה..." עכשיו אני אומרת: חברים, הילד המדהים הזה, הציל אותי. אין כמו לקום בשבת בבוקר (אומנם מוקדם מאוד- אבל זה משאיר לי זמן לכביסות:)) כשהוא מברבר, צוחק ומחייך אלי.
שורה תחתונה - אם יש מה להציל תלחמו בכל הכח, אם אין תחתכו , בלי מלחמות על 10 ש"ח, בלי התחשבוניות, פשוט תפרדו מהעבר ותחזרו לעצמכם-מומלץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מחיר לשקט - תגובה
דליה שוורץ02/07/2011רוית שלום.
אני כ"כ שמחה לשמוע שכך את מרגישה וכ"כ מסכימה עם על מילה שכתבת.
ברוב המקירים מבינים את זה רק אחרי שנלחמים וסובלים אך המסר שאת מעבירה כאן הוא חשוב ביותר לכל אלה שנמצאים בתחילת התהליך.
אם יש מה להציל ועל מה להלחם עשו זאת! גשו לייעוץ זוגי ואל תוותרו אבל אם זה ברור לכם שזה חסר טעם השקיעו את כל המאמצים שלכם לסיים את זה כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות נפגעים.
בהצלחה לכל מי שנמצא בתהליך כזה.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה
קארין04/07/2011היי רווית, אני נמצאת כרגע במצב שאת היית בו לפי מה אשת כותבת, הזוגיות רקובה מכל כיוון שנינו עשינו המון טעויות בדרך, בעלי החליט שזהו, וקיבל החלטה שמפרקים, אנחנו עם ילד בת 7 חודשים. אני כל כך מבולבלת, רוצה לשמור על המשפחה הקטנה שהקמנו, יודעת שככה אי אפשר להמשיך כי רע מזה לא יכול להיות, לא יודעת אם אני רוצה להשאר כי פוחדת מהלא נודע שצפוי או באמת כי אני אוהבת ורוצה להציל את הזוגיות. והאמת שזה גם לא ממש בידיים שלי בעלי איש מאד מחושב וקר בהחלטות, ואומר שמבחינתו זה סופי. אני רועדת מפחד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמישהו יענה...
קארין05/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מחיר לשקט
לא מעשנת06/07/2011הי קארין,
מצטערת שלקח לי זמן להגיב, אני כל כך מבינה מה את מרגישה,שממש בא לי לחבק אותך. זה בסדר שזה מה שאת מרגישה זה הכי טבעי בעולם. גם לי היה גוש קרח בתהליך הזה ואני יודעת כמה שזה מתסכל כשהחבר הכי טוב שלך הופך להיות כמעט אויב.
אני לא יודעת באיזה שלב אתם נמצאים, אני יכולה להגיד לך שבהתחלה הייתי גמורה, לא הבנתי בכלל מה קורה, למה אנחנו אמורים להפרד, לא תיפקדתי, רק ברגע שהחלטתי לא להתעסק יותר בכל הסוגיות: משפחה...לא לפרק...למה הוא מתנהג ככה...למה הוא מתכוון...התחלתי להתרומם- ברגע שהבנתי שיש דברים שהם לא בשליטה שלי. למדתי כמה כח יש לי, כמה אני אוהבת את הילד שלי, מה אני לא רוצה גבר קר ומחושב. לא ניהלתי מאבק משפטי, ניתקתי מגע ועשיתי מה שטוב לי. ברור שתהליך גירושין זו טראומה, אבל אני מתמודדת איתה בכבוד וגם את יכולה! זו בחירה.
הייתי שמחה לתקשר איתך ולפרט קצת יותר בערוץ יותר דיסקרטי אז אם בא לך תרשמי לי את המייל שלך- אני אשמח מאוד.
העצה הכי טובה שקיבלתי באותם ימים הייתה מחבר טוב שלי שאמר לי לחיות כל יום בפני עצמו, לא לחשוב רחוק מידי. אל תפחדי, אם הזוגיות הזו באמת לא טובה, את תגלי שהחיים הרבה יותר יפים כשאת רגועה ושלווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה - תגובה
סיגלית גלאי07/07/2011קארין שלום,
אני מבינה שהמצב מלחיץ ומבלבל, הפחד משתק ולא עוזר לך לחשוב. אולי תעזרי באדם קרוב אלייך שאת סומכת עליו כדי להבין קודם את עצמך, מהם הסיבות שחשוב לך לשמור על המשפחה, מעבר לילד ולרצון לשמור על משפחה כרעיון אידיאלי חשוב.
חשבי על הטעויות שאת עשית וקחי עליהם אחריות, דברי עם בעלך על כך שהבנת מהן הטעויות, שיש לך כוונה לשנות כדי להצליח. נסו ליצור שיחה שלא ניהלתם עד היום.
אני ממליצה שתלכו לייעוץ זוגי זה יעזור לכם לצאת מהמשבר, לפחות כדי שתדעו שעשיתם הכל לפני שתגיעו להחלטה להתגרש.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לקחתי החלטה דומה לבעלך
רשיד07/07/2011איני קר ומחושב.
אני לקחתי החלטה אחרי 6 שנים של עינוי עם אישה שמענה אותי נפשית עם כל הרגשות האשמה שיש כלפי ילדיי שהתעכזבו.
מה שאני מנסה להגיד: אם זה מה שהוא החליט - הכל לטובה.
אין לך מה לפחד - אלא להסתכל לעתיד יותר טוב - כי אם תעכבי את הפיצוץ - הוא יהיה הרבה יותר כואב.
תחשבי גם ילדה שלך תינוקת ולא תחווה את כל הכיעור של גירושים (אם לא תגיעו להסכמה )
אם זה היה קורה בעוד 5 שנים - ילדה תיפגע יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד
דני11/07/2011ממה בדיוק יש לך לפחד?! בעלך החליט שמיצה את עצמו בזוגיות אז שישלך מעכשיו את המדור לך ולילדה פלוס מזונות לילדה,כך שכלכלית את יכולה להיות מאוזנת בלי דאגות מיותרות.שאר הדברים כמו זוגיות יבואו עם הזמן.כל ההצחלות קשות אבל הדברים מסתדרים לאט לאט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?