מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    קארין
    03/07/2011

אני נשואה בשנית יש לי ילדים מנישואים קודמים ועוד ילדה משותפת עם בעלי הנוכחי,בעלי תושב חוזר מלונדון כבר 5 שנים לפני שבוע נסע לעבוד בחו"ל בשחור ללא תלוש ,ופתאום הודיע שהוא מתכוון להישאר שם ולא לחזור נשברתי מזה לגמרי.מה עלי לעשות?יש לנו דירה משותפת על שמי ועל שמו וילדה אחת משותפת....מה אני יעשה?אני מנסה לדבר איתו אולי שיחזור?אבל אם לא מה עלי לעשות כדי שאוכל להתקיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• המשך

קארין
    03/07/2011

לא מצליחה לישון לקחתי את המצב קשה יש לי לטפל בילדים וכמובן גם לא לתת להם להרגיש כלום....אני ממוטטת ריגשית איך אפשר לעזוב אישה עם ילדים צריך להיות אדם בלי לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות? - תגובה

סיגלית גלאי
    07/07/2011

שלום קארין,

האם עלתה האפשרות שאת תסעי אליו עם הילדים ותנסו לחיות שם? האם הוא מוכן לסייע לך כספית? אם הוא יבהיר לך באופן סופי שהוא לא מעוניין בקשר איתך ועם הילדים. חשבי מה באמת עשוי לגרום לו לחזור לארץ, הילדה? הצעה להתגרש? לסדר את החזשבונות הכלכליים ביניכים? וכו'
    במקביל, נראה שכדאי שתתחילי לחפש עבודה כדי שתהיי עצמאית ולא תלויה באף אחד. ועד שזה יקרה בדקי במעגל הקרוב אלייך משפחה, חברים מי יכול לעזור לך.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו