מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהל03/07/2011
מאיפה להתחיל... אני בת 24 נשואה+3 התחתנו בגיל מאוד צעיר, אני הייתי בת 17 וחצי הוא היה בן 20. כחודשיים לאחר החתונה נכנסתי להריון ומאז הייתי בבית במשך כמעט 6 שנים. האהבה בינינו גדולה עד היום, אך עם השנים נוצרה חרטה בליבי שהכנסתי את עצמי למערכת כזאת בגיל כ"כ צעיר במיוחד מבחינת הילדים.היו לנו הרבה עליות ומורדות, תקופות של דיכאון וחוסר סקס ויצא לי לזרוק לו מדי פעם שקשה לי, שאני מרגישה שנפל עליי נטל גדול מדי אך אף פעם לא ממש דיברנו וטיפלנו בנושא למרות שהוא אמר לי ללכת לטיפול.
לפני כחודש וחצי נכנסתי לקשר עם גבר אחר-בעל של חברה, קשר שאני לא יודעת איך הוא התחיל בכלל כי היינו מסוכסכים כמה שנים. לפני כ-3 שבועות נפגשנו פעם אחת וזה קרה... שכבנו. עכשיו אני בהריון ולא יודעת מי האבא.לפני שבוע ברגע של ייאוש סיפרתי לבעלי הכל. באותו רגע הוא לא הגיב כמו שחשבתי שיגיב-הוא חיבק אותי ואמר לי "יהיה בסדר, נעבור את זה". אך ככל שעוברים ימים הוא שואל יותר ויותר שאלות ונכנס יותר ויותר לפרטים עד שאתמול (בשבת) נפל לו האסימון-אשתו ניהלה רומן עם גבר אחר, ז"א שלא מדובר בסטוץ חולף אלא בקשר ממשי. וכאן הוא פשוט התמוטט, הוא שותה הרבה הוא לא מסתכל עליי בטח שלא מתקרב אליי אך הסיבה שאני כותבת לכם היא... שהוא מדבר על התאבדות!!!
הוא טוען שאם אין לו אותי אין לו בשביל מה לחיות, גם לא בשביל הילדים שלנו. וגם אם נלך לטיפול זוגי והוא לא יצליח הוא פשוט מוותר עלינו. אני לא יודעת מה לעשות!!!!
וזאת עוד בעיה-אין לנו כסף לטיפול זוגי. מה יהיה???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל.-
בני03/07/2011אם את באמת רוצה לשקם את הזוגיות שלך ואת חושבת שבעלך מסוגל לשתף פעולה אז כדאי שתתחילו עוד היום לעשות מעשים בנידון, כסף לטיפול זוגי זו הבעיה האחרונה...
אני יכול לכוון אותך כתבי לי למייל הזה>
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסובך...
יולי03/07/2011ממש לא פשוט מה שאת עוברת...
ראשית מדוע את חושבת שהעובר לא של בעלך? כל התקופה ששכבת עם מאהב זה היה ללא אמצעי מניעה? כמה זמן את בהריון? חשבת על הפלה?
את צריכה להיות החזקה והחכמה. נסי לדבר איתו להסביר לו מה את מרגישה, מה היו המניעים שלך לעשות זאת, תסבירי לו שבגלל שאת אוהבת אותו ולא רואה חיים בלעדיו היה לך קשה להסתיר ממנו את עניין הרומן, אם קשה לך לדבר או שהוא לא מקשים פשוט כתבי לו מכתב ארוך ורשמי שם כל מה שאת מרגישה,זה גם יקל עלייך לא תצטרכי להתווכח והוא לא יקטע אותך וכך תוכלי לבטא את הכל... אני מבינה מה היו המניעים שלך לעשות את מה שעשית, חשוב שהוא יבין...(נישואים בגיל צעיר, חוסר חיי חברה כי ישבת בבית עם ילדים, רצית להתנסות במשהו חדש ולא מוכר ולא כי את לא אוהבת אותו) תסבירי לו שזו מעידה חד פעמית, ואת מוכנה לעשות הכל בשביל לו והילדים...תבדקי בקופת חןלים שלך אולי יש טיפולים זולים...תבדקי בדלת פתוחה
איפה המאהב בכל הסיטואציה?
תעדכני פה,
מאחלת לך שתצליחו להתגבר על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה-תגובה
ל04/07/2011לגבי ההריון זה עדיין בספק אבל אם יש אז הוא לא מבעלי, שכבתי עם השני סביב הביוץ והוא גמר בפנים דבר שבעלי לא עושה בד"כ. הפלה? חשבתי ועדיין חושבת.. בעלי הוא שמתנגד בטענה שהוא "לא יוכל להסתכל לרוצחת בעיניים" ומעדיף לקבל את הילד.
לגבי המאהב, הוא כרגע אוכל סרטים בשקט אבל הוא פועל לפי מה שבעלי אומר לו- שזה לא לספר לאישתו כלום ופשוט להיעלם לנו מהחיים.
אני אוהבת את בעלי ורוצה להמשיך איתו, ולא יודעת איך להתייחס לאיומים שלו להתאבד. יש לנו כ"כ הרבה בעיות לפתור, כל אחד לחוד וגם כזוג ולא יודעים אפילו מאיפה להתחיל...
זה לא נורמלי שיהיו לו מחשבות אובדניות וזה לא נורמלי שאני אהיה מדוכאת על החיים שלי.
עיזרו לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יולי04/07/2011את צריכה להבהיר לבעלך ש"התאבדות" זה פתרון קבוע לבעיה זמנית. תסבירי לו שהו עמוד השדרה שלך ושל המשפחה וממנו את מקבלת כוח לחיות הלאה, כל עוד יש לכם אחד את השני תוכלו להתגבר על הבעיות ביחד, תמנעי ממנו לשתו ולהשתכר, את צריכה אותו צלול (הוא עלול להתמכר לאלכוהול ומשם זו דרך להתרסקות של כל המשפחה...)
תוודאי האם יש הריון או אין, וכמו שאת יודעת, עד שבוע 40 ביהדות זה לא רצח. עד שבוע 7 ניתן לעשות הפלה בכדורים, בכל אופן זו החלטה קשה וצריך לקבל אותה ביחד...
את המאהב תוציאו מהחיים, עדיף שגם לא ידע על ההריון...
מה בינתיים עם הילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להמשך
ל04/07/2011בקשר לזה שאתה אומר שהתבדות זה פתרון קבע למצב זמני אתה טועה אם אין באפשרות שלי ושל אשתי להישאר ביחד אז הפרדה קבועה ולכן הפתרון שלי צריך להיות קבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להמשך
ל04/07/2011בקשר לזה שאתה אומר שהתבדות זה פתרון קבע למצב זמני אתה טועה אם אין באפשרות שלי ושל אשתי להישאר ביחד אז הפרדה קבועה ולכן הפתרון שלי צריך להיות קבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יולי04/07/2011סליחה, הכוונה היתה עד 40 יום הפלה זה לא רצח.
הבעיה היא זמנית, גם אם תתגרשו, הרי יש חיים אחרי גרושים. ולמה שלילדים שלא אשמים בכלום אגב, לא יהיה אבא???? לכן זה קבוע!!!!זו החלטה אנוכית ובריחה מהבעיות שיש להתמודד אתם. אל תשקע ברחמים עצמיים ואלכוהול, תהיה חזק ותפתור את הבעיות,אם לא בשבילך אז בשביל 3 הילדים, תחשוב איזה נזק לכל החיים זה יגרום להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-
בני04/07/2011השיקול אם להשאיר את הילד נובע מבורות וקבעון מחשבתי, ועל עיוות של סדרי העדיפויות בחיים,
-
מבין השורות נראה שאתם נמצאים במצוקה ביחד ולחוד, ולכן כדאי שתלכו לרווחה ויפה שעה אחת קודם,,, אדם אחד מקצועי צריך לכוון אתכם מה אתם כן! יכולים לעשות כדי לעבור את התקופה הזו בשלום,
-
לפני שאתם מדברים על ייעוץ זוגי אתם צריכים יעוץ אישי ופרטני,
-
לכתוב בפורום כמה קשה לכם, לא מוריד ממכם את העול והאחריות שלקחתם על עצמכם אי שם מתחת לחופה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לכוכבית-
בני04/07/2011במקום להקשיב ולהפנים את מה שכתבת להם בטוב טעם ודעת, הם או הוא (לא ברור מה הולך פה,,,) בוחרים להתנצח וחבל,
הדבר דומה לאחד שדופק לך על הדלת ומבקש עזרה וכשאתה בא לתת לו עזרה הוא בורח או מתנגח,
הסיפור הזה מורכב ואם אכן אלו פני הדברים חבל עליהם ועל עולליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל' יקרה
סהר תמיכה04/07/2011נשמע שאת מרגישה לכודה בין רגשות האשמה על מה שקרה ובין מצבו של בעלך שמאיים בהתאבדות.. ונראה שאת מרגישה כאילו שאת קצת אשמה בזה... כאילו שמצד אחד הוא תומך בך, מקסים והכל, אבל מצד שני זה פוגע בו ואולי זה מה שגרם להחלטה שלו לחשוב שים קץ לחייו..
ובתוך כל זה גם הזוגיות שלכם נמצאת.. והצרכים שלך שבשנים האחרונות היו על מצב המתנה בזמן שגידלת את הילדים ונשארת בבית... ונראה שבתקופה האחרונה יש לך יותר ויותר לבטים בנוגע למצבים איתם את מתמודדת.. ואת לא יודעת למי לפנות ועם מי להתייעץ....
אז קודם כל, בנוגע לשאלתך, ככל הידוע לי ניתן לפנות לרופא המשפחה ולבקש הפנייה לפסיכולוג- דרך הקופה זה אמור להוזיל את העלויות...
וכמובן- אני מזמינה אותך לבוא ולדבר עם מתנדב או מתנדבת שלנו באתר סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) על המשבר איתו את מתמודדת.. לשתף, לפרוק מעט.. ואולי ביחד נמצא את פיתרון.. או לפחות נוכל להקל מעט על תחושת האשמה והבדידות שנראה שתוקפת אותך לאחרונה, נרצה להיות איתך וננסה לעזור.. נחכה לך בין תשע לחצות...
ועד אז, את מוזמנת לקרוא כתבה איך לסייע לבעלך שמראה נטיות אובדניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד וחלק
דורון05/07/2011אם קורה לו משהו זה על המצפון שלך !! ותכניסי את זה טוב טוב לראש שלך ושל הילדים שלך !
בוגדנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירה
ירון05/07/2011פרט לעובדה שאת מטילה בושה על המין הנשי ועל העובדה שאת אעלק "אימא למופת" אין לי מה להוסיף אם בגיל 24 עם שלושה ילדים את מפשקת את הרגליים המטונפות שלך.
בושה של אישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם המתיימר
a05/07/2011אתה עצמך טיפוס בוגדני. תטיף לעצמך ולא לאחרים. פתטי אחד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לכולם
בעלה של ל06/07/2011לכל התומכים אני מודה
ולכל אלו שמשמיצים אני אומר אשתי היא אכן אישה למופת שעשתה טעות אז כל מי שיש לו משהו חכם להגיד שיגיד ומי שרק רוצה לקרוא לה זונה שיעשה את זה בבית שלו ולא יעלה את זה
וכן אני והיא כן צריכים עזרה מקצועית ומאנשים שעברו את מה שאנחנו עוברים אבל בשביל לשקם ולא בשביל להרוס מי שחושב שהו יוכל לעזר אני אשמח לקבל את התגובה שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלה של ל-
בני06/07/2011שלום לך
נתתי לכם את המייל שלי למעלה ולא יצרתם קשר
אני יכול לעזור לכם ולכוון אתכם לאנשי מקצוע מתאימים בדיוק לצרכים שלכם
אתנ מוזמן לשלוח לי מיל ונתקדם משם
בברכה בני
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור
שומשום15/07/2011נשמה. איך שלא תהפוך את זה היא אסורה לך. אם היא בהריון הילד ממזר וכל ילד נוסף שתביאו יהיה כזה תחשוב מחוץ לקופסה יש נשים מדהימות בחוץ .הייתי במקרה דומה הזמן הוא הרופא שלך יהיה קשה אבל תהיה חזק תברח כל עוד נפשך בך ותחשוב רק על עצמך
תתפלל לאלוקים רק הוא יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?