מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגדתיאני04/07/2011
אני קצת בשוק מעצמי..
התחלתי לצאת עם מישהו - ואני בטוחה שהוא מגדיר אותנו כבר כבני זוג, אתמול זה בהחלט הרגיש ככה - עוד לא שכבתי איתו אבל..
אבל מקודם מהאקס היה כאן-שזה כבר רע, אבל הייתי חייבת לראות אותו בפעם האחרונה כי היום ממש הציק לי משהו, דיברנו והתחלנו להתמזמז, אני כל העת הרחקתי אותו ממני והרגשתי גועל אבל משהו בי רצה את זה - אז התחלנו בזה..אבל הפסקתי אותו באמצע, לא הייתי מסוגלת פשוט זה עשה לי רע.
אני לא יודעת מה לעשות עכשיו - אני לא רוצה לספר לחבר, אבל אולי להיפרד ממנו יהיה הצעד הנכון? כלומר משהו שאני לא רוצה שיקרה אבל זה הדבר המוסרי לעשות? אני ממש מצטערת אבל על מה שקרה או כמעט קרה, יש לציין שאת האקס אני לא רוצה בכלל - הוא פשוט כל הזמן חוזר בטענה שהוא אוהב אותי ושהוא מצטער..
ואין לי למי לספר אני ממש מתביישת לספר לחברות, הן לא יבינו אותי.. הן יחשבו שבגדתי והן שונאות את האקס - אין לי מישהו אובייקטיבי שיכול להגיד לי את האמת מהצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטויות...
יולי04/07/2011היי לך,
תשכחי פשוט מכל העניין.
פשוט היית צריכה לסגור מעגל ולהוכיח לעצמיך שאין לך שום דבר לאקס...והוכחת, עובדה שלא שאת מרגישה לא בסדר ועצרת את זה לפני שלב הסקס...
עם הבחור החדש את לא יוצאת הרבה זמן ועוד לא שכבתם, ככה שזה לא ממש בגידה מה שעשית. אין צורך לספר לו על העניין מכיוון שזה ישפיע על האמון שלו אלייך, אם מערכת היחסים שלכם תהיה רצינית הוא תמיד יזכר "בבגידה" הזאת ולא יסמוך עלייך ויהיה פרנואיד וזה מאוד יקשה עלייך,הייתי בסרט הזה...
תני צ'אנס לבחור החדש תשכחי את מה שעשית עם האקס,בחנת את הרגשות שלך כלפיו וראית כי אין כלום...רק אל תעשי שוב שטויות
שיהיה בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה זה ממש הרגיע אותי,
אני04/07/2011חוץ מעצמי ומהאקס לא קיבלתי נקודת מבט שונה לנושא הזה. האקס אומר "מגבר לגבר לא מגיע לו ואני אספר לו" ואני מרגישה רע.. אפילו שעכשיו הוא אמר שהוא לא יפריע לנו.
אה ו.. למען האמת התחלנו את הסקס, אני עצרתי באמצע כי הבנתי מה קורה.. וכל הזמן חשבתי על החדש, ומה היה קורה אם זה היה הוא. כאילו הייתי יותר חרמנית מאשר כל דבר אחר..
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדתי - תגובה
סיגלית גלאי06/07/2011שלום לך,
נראה לי שאת עדיין מבולבלת לגבי הקשר הקודם שלך, כדאי תשקיעי עוד רגע של מחשבה, תערכי רשימה של ייתרונות וחסרונות ותגבשי החלטה אם את רוצה להיפרד סופית מהאקס או לתת לקשר הזדמנות נוספת? האם להקשיב לליבך או לחברותייך?
רק לאחר שתקבלי החלטה ברורה לגביו, תשאלי את עצמך האם את מוותרת על הקשר הנוכחי או שחשוב לך למצוא את הדרך לשמור על הקשר החדש, והאם קשר זה באמת משמעותי? אם כן, פרידה היא בריחה ולא בהכרח פתרון.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?