כואב לי... תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב לי... תעזרו לי
    בל
    04/07/2011

אני לא יודעת מה לעשות כבר.
    תעזרו לי בבקשה... אני משתגעת.
    אני בת 21, יוצאת עם גבר בן 37... כבר שנתיים.
    לפני שבוע גיליתי בפייסבוק שלו הודעות שהוא התכתב עם בחורות אחרות שלא משאירות יותר מידי מקום לדמיון.
    אני רוצה לסיים את זה...אבל כ"כ קשה לי. איך עושים את זה? אני יודעת שהוא לא טוב בשבילי אבל אני משתגעת... אני מושפלת בטירוף ורע לי... אני בקושי מצליחה לאכול אני בוכה מלא... חרא לי.
    אני בחורה מאוד בוגרת, רצינית...אני נראית ממש טוב וממש לא חסרות לי הצעות.
    והוא.... סתם אדיוט. הוא גרוש + ילד, לא יודע מה זה מחויבות... שקרן.... בקיצור טמבל.

בבקשה...
    אני לא מסוגלת לדבר על זה עם אף אחד כי שמרתי את הקשר הזה בסוד עד עכשיו.
    אני מרגישה כ"כ בודדה...

:-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואב לי... תעזרו לי

הוספת תגובה

• היי

אני
    04/07/2011

היי
    תעזבי אותו
    חד וחלק
    אני לא יודעת את הסיפור,אבל להיות בקשר עם אדם שכ"כ בהרבה מבוגר ממך
    זה לא נשמע טוב ,לא בגיל הזה....
    ועוד את אומרת שהוא בוגד בך....

אם את רוצה לדבר יותר ,תכתבי את המייל שלך
    אני בת 22

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בל
    04/07/2011
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואב לי... תעזרו לי - תגובה

מיכל פאטל
    06/07/2011

שלום לך בל,

לגלות שאת נבגדת, מושפלת ושנהגו בך שלא בכבוד ואף שיקרו אותך- אכן יוצר תחושות מאוד קשות.נישמע שאת בוגרת וגם נבונה ומזהה מה טוב/לא טוב עבורך.כלומר מה לעשות את כנראה יודעת בתוך תוכך,אךלהוציא זאת לפועעל זה לא פשוט בעיקר אם יש לך רגשות כלפיו.
    בל, את צריכה ליזום שיחה פתוחה עימו ולומר באופן אסרטיבי מהו רצונך ומהן תחושותייך.בדרך שאת מציגה את הסיטואציה יש מקום להמליץ לך ,לפתוח דף חדש עם בן זוג אחר,מישהו שידע לכבד אותך ואת הקשר שלכם,וגם אם יש בעיות ואי שביעות רצון- הוא ידבר על כך עימך ולא ינסה ךמצוא 'פיתרונות ' לא ראויים מחוץ למערכת שלכם.

מגיע לך יותר מזה...
    בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו