מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב לי... תעזרו ליבל04/07/2011
אני לא יודעת מה לעשות כבר.
תעזרו לי בבקשה... אני משתגעת.
אני בת 21, יוצאת עם גבר בן 37... כבר שנתיים.
לפני שבוע גיליתי בפייסבוק שלו הודעות שהוא התכתב עם בחורות אחרות שלא משאירות יותר מידי מקום לדמיון.
אני רוצה לסיים את זה...אבל כ"כ קשה לי. איך עושים את זה? אני יודעת שהוא לא טוב בשבילי אבל אני משתגעת... אני מושפלת בטירוף ורע לי... אני בקושי מצליחה לאכול אני בוכה מלא... חרא לי.
אני בחורה מאוד בוגרת, רצינית...אני נראית ממש טוב וממש לא חסרות לי הצעות.
והוא.... סתם אדיוט. הוא גרוש + ילד, לא יודע מה זה מחויבות... שקרן.... בקיצור טמבל.
בבקשה...
אני לא מסוגלת לדבר על זה עם אף אחד כי שמרתי את הקשר הזה בסוד עד עכשיו.
אני מרגישה כ"כ בודדה...
:-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אני04/07/2011היי
תעזבי אותו
חד וחלק
אני לא יודעת את הסיפור,אבל להיות בקשר עם אדם שכ"כ בהרבה מבוגר ממך
זה לא נשמע טוב ,לא בגיל הזה....
ועוד את אומרת שהוא בוגד בך....
אם את רוצה לדבר יותר ,תכתבי את המייל שלך
אני בת 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בל04/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב לי... תעזרו לי - תגובה
מיכל פאטל06/07/2011שלום לך בל,
לגלות שאת נבגדת, מושפלת ושנהגו בך שלא בכבוד ואף שיקרו אותך- אכן יוצר תחושות מאוד קשות.נישמע שאת בוגרת וגם נבונה ומזהה מה טוב/לא טוב עבורך.כלומר מה לעשות את כנראה יודעת בתוך תוכך,אךלהוציא זאת לפועעל זה לא פשוט בעיקר אם יש לך רגשות כלפיו.
בל, את צריכה ליזום שיחה פתוחה עימו ולומר באופן אסרטיבי מהו רצונך ומהן תחושותייך.בדרך שאת מציגה את הסיטואציה יש מקום להמליץ לך ,לפתוח דף חדש עם בן זוג אחר,מישהו שידע לכבד אותך ואת הקשר שלכם,וגם אם יש בעיות ואי שביעות רצון- הוא ידבר על כך עימך ולא ינסה ךמצוא 'פיתרונות ' לא ראויים מחוץ למערכת שלכם.
מגיע לך יותר מזה...
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?