בגדתי בבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגדתי בבעלי
    אליה
    08/07/2011

אני נשואה כעשר שנים ואם לשלושה ילדים, הנושא של בגידה תמיד היה נושא רגיש אצלי וידעתי שאם בעלי יבגוד בי פעם לא תהיה דרך חזרה כי אני לא אוכל להכיל את זה.... היה לי ברור שאם מישהו יבגוד פעם זה הוא ולא אני. במסגרת עבודתי נפגשתי עם מועמד לתפקיד בכיר, אין איך לתאר את הפגישה, בשניה שהוא הגיע למקום המפגש ליבי החסיר פעימה, ישבתי מולו והרגשתי כמו ילדה בגיל 15, שוחחנו דיברנו עסקית הפגישה הסתיימה הוא הלך לדרכו ואני לדרכי לא לפני שהחלפנו כרטיסי ביקור. כל היום חשבתי עליו, איך נתתי לו ללכת ועם זה, כעסתי על עצמי - את נורמלית מה קורה לך? מה זה הרגשות האלה? זו רק משיכה מינית וכו... הגעתי הביתה בעלי עבד עד מאוחר באותו ערב ואני לאחר טיפול שגרתי בילדים, מצאתי את עצמי יושבת על הספה בלי יכולת לזוז פשוט חולמת... ישבתי כך בערך שעה וחצי כשלפתע צלצל הטלפון, הוא היה על הקו, הוא התנצל מראש על הדברים שהוא הולך לאמר לי, הוא אמר שכל היום הוא חשב עלי שהוא לא רצה ללכת אחרי הפגישה שהוא הרגיש חיבור מיידי שהוא נמשך אליי בטירוף, הייתי בהלם שגם הוא מרגיש כך, השיחה התגלגלה... במהלך השיחה כבר הבנתי שזהו נפלתי, אני הולכת להפוך לחלק מסטטיסטיקה של זוגות בוגדים עם התחושות הקשות נפגשתי יתו למחרת, הפגישה היתה מדהימה, הסקס היה מטורף, זיקוקים עפו... אח"כ הרגשתי רע... ובכל זאת המשכתי להיפגש איתו, במשך חודש חייתי כמו בתוך חלום כמו נערה שגילתה בפעם הראשונה בחיים שלה את הסוד של ההתאהבות...
    הרומן נגמר - הוא חזר למשפחתו אני למשפחתי, אני חייבת להגיד שאני לא מרגישה כמו אשה שבגדה, זה היה שלנו זה היה פרטי זה היה אישי זה לא היה כנגד בעלי שאגב אני מאוד אוהבת ומעריכה, זה פשוט היה צורך טבעי שלי כאדם כאשה להרגיש נאהבת ויפה שוב, להרגיש צעירה ומהממת, הוא היה שם באותו רגע ונתן את זה, כל המחשבה שלי לגבי בגידה השתנתה בעקבות מה שעברתי, הבנתי שלפעמים זה באמת לא קשור לבגידה זה פשוט צורך, אנושי וטבעי כבני אדם... אני מאמינה שמי שקורא את זה עכשיו, אומר שאני כלבה, אבל אני באמת לא, רגשי האשם כלפי בעלי הורגים אותי, זה לא הוגן כלפיו, ובכל זאת לא הייתי משנה דבר ממה שקרה, אני בייסורי מצפון קשים לא יודעת מה לעשות, אם אני אספר לו הוא יבין? או שהוא יעזוב? מבולבלת נורא, לא יודעת מה המטרה בכתיבה של השורות האלה, אולי פשוט לרוקן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגדתי בבעלי

הוספת תגובה

• זה ממש פשוט

דורון
    09/07/2011

ספרי לו שבגדת וקחי את ההימור הזה אישה עלובה חלשה ומסכנה שכמוך.
    איך את יכולה לקרוא לעצמך "אימא" לשלוש בכזאת גאווה !?!?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם הצדקן עלוב הנפש

a
    09/07/2011

ברור שאתה נבלה סרוחה , שבמקום לשמור על עצמך שומר על המוסר של האחרים . בשביל מה אתה שורץ באתר נון סטופ ? כדאי שתשמור על הפה המטונף שלך סגור. אידיוט פאתטי ועלוב נפש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם ה"מפרגן"

אליה
    10/07/2011

אני בטוחה שאתה לא נשוי ואם כן אתה בטח כ"כ מכוער מפנים ומבחוץ ודברים טובים לא יקרו לך אף פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם הפסיכופט

a
    10/07/2011

אתה מוסר פה לנשים הדוויות את הדוא"ל שלך, בתקווה לצוד מישהי מאתר הבגידות , ולכן ברור שאתה סוטה וחולה מין , וייתכן גם פדופיל .מדוע אתה שורץ כל הזמן בפורום הזה, חולה רוח שכמוך?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם הפסיכופט

a
    10/07/2011

אתה מוסר פה לנשים הדוויות את הדוא"ל שלך, בתקווה לצוד מישהי מאתר הבגידות , ולכן ברור שאתה סוטה וחולה מין , וייתכן גם פדופיל .מדוע אתה שורץ כל הזמן בפורום הזה, חולה רוח שכמוך?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה לליבך

יולי
    10/07/2011

היי, אני ממש מבינה אותך, יש אנשים שיחשבו שזה רע מאוד ולא מוסרי... וזה באמת כך כנראה... אבל את בן אדם, יש לך צרכים. עשיתם את זה באופן מאוד מושכל ובוגר, אף אחד לא נפגע, לא שעזבתם את משפחתכם וזנחתם את האחריות המוטלת עליכם. תתיחסי לזה כאילו יצאת לחופשה של חודש וחזרת עם כוחות מחודשים והערכה עצמית. את חיה פעם אחת ומותר לך לחוות ניצוצות ופרפרים בבטן כמו שקרה לך, חיית לרגע באגדה בשביל עצמיך, אז מה יש, מותר לך! הרי 10 שנים את חיה בשביל המשפחה ואת ממשיכה לחיות בשבילם.לפי דעתי, אם זה באמת נגמר ואין לך שום כוונות לעזוב את בעליך בשביל הבחור הזה, אין מה לספר לבעליך כי זה עלול לפרק את המשפחה. אני בטוחה שאם בעליך היה באותה סיטואציה הוא גם היה הולך על זה... לגבי רגשות אשם, פשוט תתני את כולך ותשקיעי במשפחה, זה יעבור עם הזמן... תאמיני לי,כולם בוגדים, תלוי רק אם פגשו את האדם הנכון לעשות זאת איתו...לפעמים מבגידה שכזו יכול לצאת דבר טוב, את מבינה כמה המשפחה שלך חשובה לך ואת מתחילה להשקיעה ולעשות דברים שזנחת,גם את לומדת דברים חדשים על עצמיך שמשנים את השקפת העולם שלך... בחיי המשפחה השגרה הורגת את התשוקה והניצוצות לצערי. בקיצור אל תחמירי עם עצמיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

moosh
    10/07/2011

את מעוררת בי בחילה וגועל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת

דני
    10/07/2011

את הנעשה אין להשיב,שלא תעשי את טעות חייך ותספרי לבעלך. אכן כן,בגידה נובעת מתוך צורך ואין מדובר באופי.אם הבנת והפנמת שמדובר במעשה שכולו טעות אז תמשיכי הלאה ותיזכרי מדי פעם ברגעים המדהימים שברור כי לא יחזרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדתי בבעלי - תגובה

דליה שוורץ
    10/07/2011

אליה,

את נשואה ואמא לשלושה ונשמע מדברייך שסך הכל טוב לך ושאין לך שום כוונות לפרק את משפחתך.
    קורה שבני אדם פוגשים במהלך החיים אנשים שגורמים להם ריגוש וזה לא תמיד כי לא טוב להם בבית. לעיתים זהו צורך לשבור את השיגרה וכמו שאמרת להרגיש שוב נאהבת.
    החוויה הזו שעברת היא שלך ואף אחד לא יקח לך את הזיכרון שיש לך מהחוויה הזו, אך יחד עם זאת אני מציעה לך לנסות להבין מה היה שם ומדוע התפתית לזה תוך כדי לקיחת סיכון. האם הרגשת הנאהבת לא קיימת יותר? לעיתים הצורך שלנו הוא משהו שאנחנו יכולים לגרום לו לקרות ולכן כדאי לנסות להבין מהו.
    את כותבת על רגשות אשמה, בחרת לעשות משהו מתוך צורך אז קבלי את זה בהבנה כלפי עצמך. ריגשות אשמה לא ישנו את הבחירה שלך ולא ישנו את מה שקרה. בכל פעם שאנחנו בוחרים לעשות משהו יש לזה מחיר והמחיר הוא סוג של פגיעה באדם יקר וזה היה הסיכון שלקחת. לא נתפסת - מצויין אבל שחררי את האשמה היא לא תוביל אותך לשום מקום.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו