פרידה מהחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מהחברה
    אלמוני
    10/07/2011

אלו היו ה 8 חודשים הכי מדהימים שהיו לי בחיים עברתי לא מעט קשרים עד שהכרתי את האחת וכשחשבתי שהיא אחת נדהמתי לגלות שהכל היה שקר מה לא עשינו ביחד שבתות חגים ישנו אחד אצל השני נשבענו אחד לשני שניתחתן אפילו היינו רבים כמה ילדים יהיו לנו חחחח זה היה סיפור אהבה מהסרטים פשוט טלנובלה אחת כל כך הייתי טוב אלייה ואנשים סביבה היו רעים היו קנאים שידעו איפה ומתי לעקוץ שצריך שלא תטעו הפרידה שלי לא נגמרה בבגידה פשוט מסיבה לא ידועה "קשר לא בריא" "קשה לי להיתמודד עם הריבים אהלה" "לא טוב לי" אתה יותר מדי דואג לי " תיהיה יותר כיפי" משפטים שנכנסו ללב לי כמו חץ משפטים שידעתי שהגיעו מגורם אחר מהשפעה אחת ידעתי מהרגע הראשון שהכל נגמר מה לא עשיתי בישבילה מה לא נתתי לה היו ריבים נכון אבל מהניסיון שצברתי מהקשרים האחרונים שלי לקחתי את המושכות לקחתי את האישה והיינו יושבים ומדברים והיינו מתמודדים ונלחמים (אני מרגיש שרק אני נלחמתי) הפרידה כל כך כואבת אחח כמה דאגתי לה אחח כמה אהבתי אותה כמה נתתי מעצמי בישבילה רק אם היו אנשים שהיו באים ומעידים כך אולי הכל היה משתנה אבל מה לעשות שיש אנשים שלא יודעים להעריך גברים מספיק להעריך אהבה אני היום למדתי דבר חשוב בחיים שלא משנה מה קורה במערכת יחסים עם כל הריבים צריך לדעת להיתמודד צריך לדעת לקבל תמיכה אחד מהשני צריך לדעת לאהוב אבל הכי חשוב צריך לדעת ללמוד בנאדם שלא טועה לא לומד אני לא אשקר לכם לא עברו 4 שבועות ואני עדיין בוכה . בוכה כי אני יודע שהייתי יכול להיות בישבילה גם אמא גם אבא גם אח גם אחות. בוכה כי אני יודע שאיתי היא תיהיה יותר מוגנת יותר בטוחה איתי כי אני יודע שאני יכול להראות לה את הדרך הנכונה במטרות בכיוונים ובכל דבר אחר בחיים היום אני יודע מי היו הגורמים לפרידה וזה החברות . החברות שידעתי שיהיה לי קשה לסמוך עליהן מהתחלה אבל העלמתי העין כי ידעתי שהן חברות שלה ולא רציתי לגרום לשום כאב מצד או שום הפרדה בין החברות לאקסית. חחחח אתם יודעים מה הכי מצחיק אותי כשהיא הייתה איתי במשך 8 חודשים לא עיכלתי שיש לי חברה כל כך מדהימה וכל כך יפה וכל כך מיוחדת והיום אני לא מעכל שאחנו לא ביחד לפעמים אני שמח שיש מכשולים בחיים אני חושב שככל שבנאדם עובר יותר מכשולים בנאדם יותר מתחזק בנאדם שיודע לעבור מכשולים. הזמן ירפא את הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מהחברה

הוספת תגובה

• לאלמוני השבור

אליה
    10/07/2011

אתה נשמע כמו בחור צעיר וטוב לב שפשוט נפגע מאהבה ראשונה ובוסרית, אתה בחור טוב ואתה תמצא מישהי שתדע להעריך את מה שיש לך לתת. הזמן ירפא את הכאב ואתה תראה שתבוא לך אהבה יותר גדולה ויותר אמיתית ... בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה מהחברה - תגובה

סיגלית גלאי
    14/07/2011

לאלמוני
    נראה שאהבתך הייתה גדולה מאוד, אולי גדולה מידי עבור אותה בחורה.
    לפעמים אנחנו מגלים בזוגיות שעוצמת הרגשות והרצונות שלנו שונים ואין ביכולתנו לכפות את עצמנו על אדם שאינו מעוניין. וזה הרגע שבו מבינים שצריך ללכת הלאה אני בטוחה שבעתיד תמצא את האחת שתחזיר לך אהבה, שתקבל אותך כפי שאתה ותרצה להכיל את כל מה שאתה רוצה להעניק לה.
    אהבות נכזבות או משמחות, הכל הם חלק מההתנסות ומהלמידה שלנו את עצמנו ואת החיים, קבל גם את זה באהבה ותמשיך הלאה.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו