מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעות, חטטנות .ה'10/07/2011
אני נמצאת בזוגיות ראשונה שלי מזה כחצי שנה, אני חייבת לציין שאני בת 19 והוא בן 28.
בתחילת הקשר היה לו המון שאלות לגבי הגיל שלי אם זה כן בסדר או לא בסדר ובסוף החלטנו להשאר ביחד.
יש לי המון חרדות ופחדים כי אני מודעת לכמות האנשים שבוגדים גם ממבט מבחוץ על אח שלי הגדול שהייתה לו חברה במשך 5 שנים שאותה הוא אהב עד אין סוף אך בגד בה המון.
אז לפני כמה ימים החלטתי לחטט בהודעות של חבר שלי בפייסבוק וגיליתי הודעה מחוקה שהייתה חודשיים לאחר שהחלטנו להיות ביחד, וגם כמה ימים לאחר ריב ענקי שכמעט פירקנו את הקשר ביננו.
בהודעה היה רשום דברים כמו כמה שהוא מתגעגע וכמה שהיא יפה וכמה שהיה לה טוב אם היא הייתה מחליטה להיות איתו... כל אלו לא הזיזו לי ברמה כמו ההודעה שראיתי שהוא כתב לה " כל פעם שאני מנשק בחורה אני חושב עלייך" עכשיו חבר שלי לא אוהב להתנשק , הוא ציין את זה בפני כמה וכמה פעמים...
ניסיתי לדבר איתו על זה וסיפרתי לו בכאילו מצב דומה שהיה לחברה שלי והוצאתי אותה חטטנית וכל מיני דברים כאלה והוא אמר לי שאין ל"חברה" מה להתייחס מפני שגברים עושים זאת לפעמים פלירטוטים וכדומה רק כדי לראות שעדיין יש להם את הכוח להשיג בחורות.
אני חייבת לציין שהוא לא בגד בי ב-100 אחוז, מא שאנחנו ביחד אנחנו כמעט כל היום ביחד ואם לא אנחנו מדברים כל שעה עגולה בערך.... זה נשמע המון אבל ככה זה האהבה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעות, חטטנות . - תגובה
סיגלית גלאי14/07/2011שלום לך,
אתם זוג צעיר בתחילת דרכו וכבר בונים את הקשר שלכם על חוסר כנות ואמון, חבל!!
זה לא ישתפר מעצמו, ההיפך זה רק עשוי להחמיר עם הזמן. ולכן, כדאי שתדברי איתו בכנות וכך תוכלי לראות את תגובתו האמיתית לעניין. אם אהבתכם מספיק חזקה, הוא בוודאי לא צריך לבחון את כוחו שוב ושוב עם נשים אחרות.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?