מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל בוגדאסתר10/07/2011
אנו נשואים 13 שנים לפני כ 3 שנים תפסתי את בעלי בוגד בי , הוא הודה ואנו חזרנו,
מאז אני לא שקטה כי הוא פרלטטן ושמתי לב שהוא כל הזמן באינטרנט, לוקח את הנייד איתו לכל מקום ועוד סימנים - אבל בתכלס לא ראיתי כלום.
לפני כחודש שוב ראיתי הודעות SMS מבחורה והבנתי ששוב בוגד.
הוא התנצל ואמר שזה חד פעמי .
אני אוהבת אותו לא רוצה להפרד .
רוצה את עצתכם - כנראה שאני עשיתי לו בפעם הקודמת חיים קלים, מה עליי לעשות הפעם כדי שמקרה זה לא יחזור??
אין לי שליטה על זה.
אני כרגע מסתייגת ממנו וברוגז - לא מדברת איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרקי אותו
דורון10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד
דני10/07/2011מיכלי,ליבי ליבי איתך,ברגע שהראת לו אחרי הבגידה הראשונה שתפסת אותו שהתגובה שלך רפויה ורופסת הפסדת את המערכה כולה.היית חייבת לנצל את המקרה בכדי לתעל את הדברים לטובתך תוך כדי כך שהיית מעבירה מסר חד משמעי וחריף לבעלך שבפעם הבאה שזה קורה הוא מוצא את עצמו מחוץ לבית עם זוג גרביים.מאחר וזה לא קרה והמצב חזר לשיגרה מהר מדי את הפסדת את המערכה מכיוון שמדובר בבעל בוגדני שברור כי לא משנה מה תעשי הוא ימשיך לבגוד.או שאת זורקת אותו לאלף עזעזאל או שאת מקבלת באהבה את בגידותיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד - תגובה
דליה שוורץ10/07/2011שלום לך מיכל,
לפי מה שאת מתארת בעלך פלרטטן ואפילו הגיע למצב של בגידה. בגידה יכולה להיות מכמה סיבות, מצורך בריגוש מתמיד, חוסר שביעות רצון ממערכת היחסים בבית ויכולה להיות מתוך התאהבות אמיתית באישה אחרת.
את טוענת שבפעם הקודמת עשית לו חיים קלים מידי אך את צריכה להבין שאין לזה קשר. אם היית עושה חיים קשים הוא היה מפסיק? כנראה שלא כי כל אחת מהסיבות שציינתי קודם תגרום לו להמשיך ולעשות זאת רק בזהירות יתרה. גם הברוגז שאת עושה כרגע לא יקדם אותך לשום מקום, כשאת ברוגז איתו יהיה לו קל הרבה יותר ללכת למקום אחר ששם מקבלים אותו בזרועות פתוחות.
לכן אני מציעה לך לפתוח בשיחה ולנסות להבין מה הסיבות האמיתיות לפלרטוטים ולבגידה. יכול להיות שתגלי ששינוי קל בהתנהלות שלך מולו יכולה לעצור את זה ויכול להיות שתגלי שלא חשוב מה תעשי הוא ימשיך בשלו ולכן אני מציעה
בכל מקרה אני מאוד על ייעוץ זוגי כדי לפתור את העניין הזה ולקבל את התשובות המדוייקות יותר מדוע הוא עשה זאת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם כאלה
mosha03/08/2011אישה יפה 75 אחוז בוגדים זה מפתה זה מושך וקשה בלי.....כחי אויר תדלגי...תחיי לצידו כאילו הכל בסדר ותחיי את חייך כטוב בענייך( לא מחייב סקס) חברות טיולים ספורט שיחות עם כל מיני אנשים תתלבשי יפה תהני מעצמך והשאר יסתדר מעמ הזמן דעתי בלבד ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שרק ל 3 שנים
mosha03/08/2011כולם בוגדים....החשוב מכל אם את מוערכת מימנו וחשוב הילדים והמשפחה תתקדמי זה יעבור לו........ואת תדאגי לעצמח פינוקים קניות מסעדות חברות וכל הדברים הכיפים....כך תפצי את עצמך...לדעתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?