גירושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים
    לי
    10/07/2011

בוקרבוקר.היום אני ובעלי החלתנו לפרק את החבילה 20 שנות נישואים.תפסתי . שמאזאותו בוגד בי במשך כמעת15שנה שמזה נודע לי ליפני שנתיים שמאז אני כמו משוגעת אני מרגישה מתה מיותרת מרגישה שהוא ניצל אותי כול השנים.החלטה להיתגרש באה אחרי מריבה חזקה שאמרתי זהו וגם הוא אותו דבר רק הוא עיָם/?????שהוא לא באמת רוצה אני מפחדה צד אחר אני לא יוכלה ליראות את הפרצוף שלו אני מרגישה שינאה עמוקה אלו כיאלו האבה ניגמר כלא היתה שם .אני נימצאת על כדורים נגד דיכאון ושנינו בטיפטל זוגי הילדים בפחד נוראי שקשה לי ליראות אותם על החלטה שלנו מה עושים תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושים

הוספת תגובה

• גירושים - תגובה

דליה שוורץ
    10/07/2011

לי שלום,
    את כותבת שאתם בטיפול זוגי ושאת לוקחת כדורים נגד דיכאון ולכן נשמע לי שאתם מטופלים כזוג ואת גם באופן אישי.
    את מספרת על עצמך שאת מלאה בשינאה ולא יכולה לראות אותו יותר.
    אני לא ידועת אצל מי אתם מטופלים ועל מה אתם עובדים בטיפול אבל אני ממש מציעה לך לפנות לקבלת עזרה אישית עבורך כדי שתוכלי לפרוק את השנאה ואת ההרגשה הרעה שאת נמצאת בה. במצבים כאלה כדאי להסתמך על איש מקצוע שנפגשים איתו והוא יכול לעקוב אחרי המצב באופן שוטף.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו