מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעות שלידנה12/07/2011
אני נשואה 7 שנים לגבר מדהים, אחד ויחיד שאין לו תחליף, יש לי שני ילדים מהממים.
עד לפני 4 חודשים לא ראיתי מצב בו אני בוגדת בבעלי בשום מקרה, ידעתי שאנחנו פתוחים מספרים אחד לשניה הכל ושאין לי שום צורך במשהו אחר, הקשר שלנו נדיר עם פתיחות שלא ניתן למצוא, הסקס מעולה ולכן לא ראיתי כל סיבה להסתכל לצדדים.
אבל החיים מכינים לנו הפתעות, הכרתי בעבודה בחור מהמם, גם הוא נשוי באושר עם ילדים והתחלנו לפתח רגשות מוטרפים וחזקים אחד לשניה, עם הזמן התחלנו להתנשק ו"לגנוב" זמן איכות יחד תוך סיפורי שקרים לבני הזוג.
כל זה קרה עם המון עליות וירידיות במשך 4 חודשים. לא שכבנו אבל היו לנו המון רגעים אינטימיים חזקים שהשאירו עלי חותם מאוד חזק.
אני אדם שאוהב לאהוב,אני מאוד אוהבת את בעלי ואין לי כל כוונה לפרק את המשפחה שלי אבל מאוד טוב לי עם הבחור המקסים מהעבודה, אני מרגישה כמו בת 16, הולכת על עננים... לפני 3 שבועות החלטנו יחד לשים לזה סוף, ששנינו אוהבים את מה שישי לנו בבית ואנחנו לא רוצים למצוא את עצמינו עוד 5 שנים במערכת יחסים מלאת תיסכול שיכולה לגרום נזק בלתי הפיך בבתים שלנו. מאז אנחנו בקשר בעיקר במיילים וב SMS, לשנינו מאוד קשה, נפגשנו פעם פה ופעם שם אנחנו רוצים- לא רוצים.
אני ממש אבודה. בא לי להגיד לו שאני רוצה לשבור את הכלים ולחזור אבל קשה לי כי אני יודעת שאני פוגעת מאוד בבעלי המדהים, אני מאוד עצובה כל הזמן ופשוט לא יודעת איך לגמור את זה.
אגב אני בשלב מסויים עדכנתי את בעלי שהיה ביננו מגע פיזי אבל גם אמרתי לו שזה נגמר, כי באמת חשבתי שזה כך...
חייבת עזרה, עצה.. מה עושים? איך מתמודדים עם הסיפור הזה? איך עושים לו סוף בלי להרגיש שאני חצי מתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 7 שנים נשואים ?
דורון12/07/2011וכבר בוגדת ? את חייבת טיפול תרופתי מטורף !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בגידה
רחל13/07/2011דנה יקרה, אני ממש מתחברת לרגשות ולקשיים שלך. במצבך - כמו גם במצבי -הלב והמוח מתנגשים אחד בשני. הרצון להיות בסדר והפחד לפרק את מה שנבנה בעמל רב מתנגשים עם מה שמתחולל בתוך הלב.החלטתם ביחד לחתוך ואת עכשיו מרגישה שבא לך לשבור את הכלים ולחזור בך מהחלטתך וזה מובן- אהבה לא חותכים בסכין!!! וגם אם החלטתם זה לא אומר שמחר בבוקר תקומי והאהבה תעלם.זו מלחמה יומיומית וקשה ביותר. אך אם בזה בחרת תנסי להיות חזקה זה מה שלפחות אני עושה כל יום וכל שעה מחדש-מנסה.
מנסיוני אני יכולה לאמר לך שיהיו לך ימים קשים והרבה. ימים בהם תסתובבי עצובה(אצלי ממש רואים את זה בעיניים)ימים בהם תרגישי שאין לך אוויר.ימים בהם תחליטי שלא איכפת לך יותר מכלום ואת רק רוצה להרגיש ולחוות שוב את שחווית איתו.להגיד לך שזה יצליח אני לא יכולה כי אני בעצמי נמצאת בתוך התהליך. כל שאני יכולה הוא להחזיק לך אצבעות, שיהיה לך טוב בכל החלטה שתקחי לבסוף-לכאן או לכאן ולאחל לך- בהצלחה- וגם לעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה + רחל
שמוליק14/07/2011לדנה ורחל המוח האנושי לא שולט באהבה אולי ינסה לדחוק אותה אבל לא יוכל לקבור אותה
הבנתי שלשנכן זוהי אהבת אמת . נכון יש ילדים, בסדר אנו נשואים המון שנים, ועוד כמה דברים יפים, אבל מה עם אהבתכן ??? אתן לא נושמות אין לכם אוויר ,
רחל ודנה אהבה זה לחיות ביחד א ה ב ה זה להרגיש שאת ח י ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רחל15/07/2011הלוואי שזה היה כל כך פשוט.רוב הזמן זה מרגיש כמו חלומות באספמיה. מי יודע- אולי בגלגול הבא זה יהיה קל יותר. אני בטחחחח מקווה שכך יהיה בכל אופן תודה על העצה- לא בטוח שהיא מעשית אך מחממת את הלב- זה בטוחחח! .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות שלי - תגובה
סיגלית גלאי14/07/2011שלום דנה,
לא סתם נאמר "מים גנובים יימתקו" כי זה מאוד מפרגן להרגיש נחשקת, מתרגשת, מאוהבת כמו בת 16... אבל כדאי להזכיר שזה רק השלב הראשון של מערכת היחסים, אח"כ באים דברים נוספים שלא תמיד אנחנו אוהבים באותה מידה. נראה שכרגע אתם מתעלמים מההשלכות שעשויות לקשר שלכם על אנשים נוספים מלבדכם (בני הזוג, ילדים, חברים, משפחה)
ואת מציינת שיש לך קשר טוב עם בעלך מבחינות רבות וידיעה שאת לא רוצה לפרק את משפחתך. ולכן הצעתי, הצמדי להחלטתך לא ליצור קשר מחודש עם המאהב, באופן מוחלט. דמייני שהוא אינו מעוניין בקשר ואין לך מה לעשות בנדון. למרות הקושי זה זמני וזה יחלוף אם תשקיעי את האנרגיות והמחשבות בזוגיות הממשית שלך. אחרת את עשויה להפסיד את כל מה שיקר לך באמת. אולי כדאי שתשקלי לקחת סיוע זמני להבין את עצמך (למה זה קרה למרות הכל?)לפרוק את הרגשות ולנהל אותם למטרתך המוצהרת.
מאחלת בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נמצאת באותו המקום
דורין20/07/2011כמו שאת,אין לי מילים לנחם אותך,יש לי בעל+2 ילדים ובכל זאת בגדתי ואני רואה את הבחור כל יום כל היום....ובשבילו אני לא קיימת בכלל,וזה כלכך עצוב ומתסכל,עכשיו חזרתי מהצהריים איתו ואפילו מילה 1 לא אמרנו אחת לשני,לא מבינה למה נגררתי לכאב הזה,לאובדן חושים.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
דורון20/07/2011נו מה את מצפה נאלחת אחת ? נמאס לו מהרוטינה הזו איתך הוא ימשיך לבאה בתור!! כמה שאת פטאתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם הנאלח
a28/07/2011מדבר על נאלחים? חתיכת טינופת נאלחת שכמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
שמוליק24/07/2011חשבת פעם שאולי זאת אהבה ? תפסיקו !!!!. אהבה זה דבר עמוק . אהבה זה אויר לנשימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוחות טבעיים
mosha07/08/2011זה טבעו של אדם להיות נערץ ומוערץ יש אנרגיות של אש בעניים ...וזה עושה כיף....להנות ולהיזהר לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך דיסקרטיות
mosha07/08/2011כל כך הרבה זוגות בוגדים....כולם זהירים עד שניתפסים.......זה כוחו של הטבע גברים בוגדים יותר...מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רגשות
mosha08/08/2011לכל אדם עם לב .יש רגשות כלפי האחר ,כל אדם מביע רגש בצורה אחרת...זה קשה אבל את חיה חיים כפיים וממצא את הדברים היפים שבחיים. ולא לותר על המשפחה. שזה חשוב כשלעצמו.....ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לכתוב לך
אני20/07/2011שאני מבינה אותך, למרות כשאני בגדתי לפני כמה שנים, לא הייתי נשואה באושר ועם ילדים. בגדתי בבן זוג, שגרתי איתו ודיברנו על חתונה. אהבתי אותו מאוד למרות שבדיעבד כנראה לא הייתי מאוד מאושר איתו.
ההתאהבות הפתיעה אותי וסחפה, הייתי בעננים ונקרעתי מכאב. זה נמשך יותר משנה. לבסוף עזבתי את הבן זוג שלי למען אהבה גדולה. הפרידה הייתה קשה מנשוא, כאב לב נוראי, בכי בלי פוסק, המון התלבטויות, גהנום אמיתי. עשיתי את זה למען מישהו שהייתי בטוחה שהוא אהבת חיי ונוכל להיות מאושרים ביחד.
הפרידה נמשכה חודשים ארוכים ובאיזשהו רגע הקשר עם בן זוגי הצליח להתנתק. את כאב הפרידה ליווה אותי המון זמן.
כמובן וכמובן שהקשר עם הבחור שבגדתי אותו, לא החזיק. הוא פשוט הפסיק להיות כזה מדהים באיזשהו שלב ופתאום כבר לא היה בטוח שיכול להתחייב. פתאום התגלו תכונות שלא ראיתי קודם... בסוף הוא זרק אותי....
הייתי כ"כ שבורה. זאת הייתה התקופה הכי נוראית וחשוכה בחיי. היא הייתה כ"כ נוראית שאני פשוט יודעת שלעולם לא אגיע למצב שבו אבגוד שוב אי פעם, כי רק המילה בגידה מחזירה אותי לסיוט שעברתי.
עכשיו אני נשואה באושר ואפילו כאשר הגיע בחור חדש רווק מהמם לעבודה, שכל הנשים נמשכו אליו מיד וקלטתי אותו מסתכל עליי לפעמים, גרם לי איכשהו לתחושות כ"כ שליליות וכ"כ להתרחק מכל מצב סכנה, שאין סיכוי שאי פעם אתקרב למישהו אחר, כי מיד אני יודעת למה זה יכול להוביל.
אולי זה יוכל לעזור לך. תעצמי עיניים ותדמייני לאיזה גהנום הקשר הזה יכול להביא אותך. תרגישי את כאב הפגיעה, הפרידה ואח"כ להיות עזובה ונבגדת ע"י אותו מאהב. אף אחד לא ירחם עלייך, כי את עשית את זה, את הבאת את זה על עצמך, למה ציפית ? חלום בלהות... ? לא ממש.... את קרובה אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה עבורך
מרים21/07/2011הי,
הייתי אומרת שאחד משניכם יעזוב את מקום העבודה המשותף.
הקירבה רק תקשה, לדעתי רק ריחוק פיזי יכול לעזור.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני בדיסקרטיות
mosha03/08/2011אין מה לעשות הפרפרים שבראש גוברים על השכל הממוקד שבנו.....תהני בדיסקרטיות שמרי על שני העולמות והקשר עם המאהב יתמוסס בבוא היום ........ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו התגובה הכי
לייק03/08/2011זו התגוב הכי אמיתית בעיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מזכירה לי את עצמי לגמרי
ב11/08/2011גם אני נשואה 10שנים+ 2 אני אוהבת את המישפחה שלי לא חושבת שאני אהיה מסוגלת לפרק מכל הסיבות האפשריות ואני הבחורה הכי שמרנית והכי הגיונית בעולם הגעתי למצב שהתאהבתי בגבר אחר נכון לא שכבתי איתו וכבר 3 שנים אני מנסה לצאת מיזה ולא מצליחה ולדעתי משהו בתוכי גורם לי להתנהג ככה אין לי ספק שמשהו בזוגיות מאכזב שאני מוצאת את זה אצל הגבר האחר אבל אין מוצא הגבר איתו הייתי בקשר נכון לכרגע זה התפוצץ שוב לא יתגרש הוא במפורש אומר זאת .
ואני לא מצליחה להשתחרר מינו אני יותר חלשה מינו אין לי ספק ברור לי שרק אם הוא יעזוב או אני נישתחרר אין מוצא אחר בנתיים אני לא יכולה לעשות זאת ואני מקווה שהוא ילך כי אני צריכה את העבודה עם כל האהבה הגדולה שלי אליו אני מעדיפה שהוא ילך כי אין דרך אחרת זהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?