קבלת עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת עצה
    שירלי
    17/07/2011

שלום, אני בת 54 בזוגיות שניה לאחר התאלמנות לפני 11 שנה. בזוגיות השניה אנחנו כבר 6 שנים. אנו ידועים בציבור וחיים כזוג נשוי לכל דבר. הבעיה היא בן זוגי , הוא אוהב להתבודד קשה לו לקבל את העובדה שהילדים שלי מגיעים עם הנכדים. אמנם כעת זאת תקופה יותר קשה כיוון שאחד הילדים שלי עובר דירה והם נמצאים כאן דיי הרבה פעמים בסופי שבוע. אין רעש והמולה יתר על המידה אך לבן זוגי זה מפריע. גם לצאת עם חברים או סתם לטייל זה קורה לעיתים רחוקות ורק מתי ש"מתחשק" לו ולא מתי שאני מעוניינת בכך. השיחות שאני מנסה לקיים לא עוזרות כיוון שהוא אומר שאני מדמיינת את המצב וזה ממש לא כך. קשה לי להיות במצב כזה כיוון שאני אדם אוהב חברה וכמובן את הילדים והנכדים. אינני יודעת כיצד להתנהג ומה לעשות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת עצה

הוספת תגובה

• קבלת עצה - תגובה

דליה שוורץ
    17/07/2011

שירלי שלום,
    בזוגיות שניה נאלצים בני הזוג להתמודד עם דילמות ספציפיות כמו הילדים / נכדים של בן / בת הזוג. וכך גם אצלך. את בעצמך אומרת שכרגע התקופה עם הילדים מעט יותר קשה כי הם נמצאים אצלכם יותר. יכול להיות שזה באמת מקשה על בן זוגך והבית הומה יותר ממה שהוא אוהב אך מצד אחד עליו להבין שזה המצב ועלייך להיות יותר רגישה לזה שזה מפריע לו. הילדים שלך והנכדים שלך ימישכו לבוא כמו שאת רוצה אבל היי רגישה ואל תלחצי עליו או תעירי לו שהוא לא מספיק חברותי. אם הוא אינו בא בטענות ואינו מבקש ממך להגביל את נוכחותם של בני משפחתך עלייך לקבל בהבנה שהוא פחות אוהב את זה מבלי להעיר לו.
    לגבי שאר הדברים שציינת שאת אוהבת לצאת עם חברים ולטייל והוא לא זה כבר נושא אחר. נסי להבין את מה הוא לא אוהב בטיולים.. אולי הליכה מרובה קשה לו או שאולי החברה אינה אהובה עליו ואולי סתם אינו אוהב לטייל. נסי לברר מה אתם כן יכולים לעשות יחד ששניכם אוהבים שגם את וגם הוא תפיקו הנאה מהזמן שלכם יחד.

בהצלחה,
    דליה שרווץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דליה

שירלי
    18/07/2011

תודה על המענה המהיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו