גרוש טרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרוש טרי
    נתי
    18/07/2011

שלום כולם , עברתי תשלב הכואב של גירושין לפני 3 שבועות אחרי חודשיים של פרידה .
    היינו נשואים 10 חודשים והתמודדנו עם בעיה קשה שאישתי לא יכלה לקיים יחסי מין בגלל
    אונס שעברה בתור ילדה קטנה - אנחנו דתיים ולא התנסינו ביחסי מין לפני כן , בקיצר לא אאריך רק אומר שהיא רצתה תגירושים יותר ממני כנראה נמאס לה מכל הספור הזה כי באמת היו הרבה מריבות ומשקעים רבים .
    כרגע למרות השנה הקשה אני ממש שבור אני מנסה לקיים סוג של שגרה אבל הכל חוזר לי .
    אני מתגעגע לככ הרבה סיטואציות יפות שהיו לנו , למרות שהיתה לי תקופה קשה אני כל הזמן חושב עליה ואם קשה לה ואם יש מי שדואג לה כמוני .
    ואני מרגיש שעוד רגע אני רץ אליה הביתה ... איך מתמודדים ?
    איך אני חוזר להיות נורמלי זה פשוט לא הולך לי כרגע ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרוש טרי

הוספת תגובה

• גרוש טרי - תגובה

סיגלית גלאי
    19/07/2011

נתי שלום,
    מרגש לקרוא עד כמה אתה אכפתי ורגיש כלפי גרושתך, אני מבינה שהגירושים נבעו מכורח הבעיה ולא מחוסר אהבתך אליה, ולכן הפרידה קשה עוד יותר.
    אם היא אינה מעוניינת בקשר, אני מציעה לך להתמקד ולטפל בעצמך. גם אתה עברת חוויה לא פשוטה. היצמדות לשיגרה בהחלט עשוייה לסייע לך, אבל לא די בכך, מומלץ שתפנה לטיפול פסיכולוגי שיסייע לך להתגבר.
    אם תחליטו על חידוש הקשר זה מחייב טיפול אישי וזוגי, גרושתך תצטרך לפנות לטיפול בטראומה וחרדה כדי להתגבר, לעיתים מדובר בטיפול ממושך אך בהחלט מסייע.

מאחלת לך כל-טוב
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו