יעוץ זוגי - בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ זוגי - בגידה
    מבולבל לגמרי
    19/07/2011

שלום ,
    אני נשוי מעל 15 שנים ובעקבות קשיים בזוגיות התחלנו בהליך של ייעוץ זוגי מתוך כוונה לשפר את הזוגיות ולשמור על המשפחה.
    בת זוגתי מצפה שאתוודה אודות בגידה שהיתה כחלק מהתהליך ואני אובד עצות.

מה עושים?
    האם להתוודות או שמה עליי להמשיך ולהכחיש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ זוגי - בגידה

הוספת תגובה

• האם לספר לבת הזוג על בגידה?

מבולבל לגמרי
    19/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - לספר או לא לספר - תגובה

סיגלית גלאי
    19/07/2011

שלום לך,

כששוקלים אם לספר ולהתוודות על בגידה, כדאי לבדוק אם המטרות והתועלת שאנו מקווים להפיק מהווידוי אכן ראויים וכדאיים, לעומת המחיר שגילוי הבגידה ייגבה.
    יש לקחת בחשבון את עומקו של הקשר וחוסנו, את מערכת הערכים והאמונות שלך ושל בת הזוג, את היכולת שלך להכיל את הסוד המעיק ולחיות איתו או האם אתה חש צורך נפשי לוחץ לשחרר את הסוד.
    אין כאן המלצה חד משמעית, לעיתים שיקולי אושר אישי וזוגי חשובים יותר מהאמת הצרופה. ולעיתים, ללא כנות ואמת לא נשאר בסיס לזוגיות.
    אם הגעתם לייעוץ מתוך כוונה לשמור על הזוגיות והמשפחה אני מאמינה שתמצאו את הדרך לסלוח ולהתגבר.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבל לגמרי

t
    20/07/2011

שלום לך מעשייך כמובן דוחים בעיניי אני ניבגדתי. בעלי מצטער ולי קשה .עצתי לך אם אתה מתחרט באמת ורוצה לשמור עליכם אל תספר כי לא חשוב מה היא תאמר או תסלח
    זה לעולם לא באמת ישכח מהלב ואותי זה ריסק ועדיין לרסיסים. הייתי מעדיפה לא לדעת
    .פשוט כך את שניכם ותתחיל כאילו התאהבת בה מחדש ותראה לה כמה היא חשובה
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו