בעלי רוצה להפרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי רוצה להפרד
    דורית
    20/07/2011

לבעלי ולי אין זוגיות טובה מזה כשנה, למרות נסיונות מצידי הוא מפגין קרירות וחוסר רצון לשיתוף. יזמתי עמו שיחה שבה אמרתי לו שנמאס לי ומה יהיה והוא ביקש שנפרד להפסקה והוא יעזוב הבית לפסק זמן כי הוא לא מרגיש אליי כלום ואולי זה יחזור לו. יש לציין כי הוא נראה במשבר גיל ה40 ומעבר לזה עבר בשנה האחרונה כשלונות רבים הפסקת עבודה אבטלה ועכשיו עובד בעבודה שמשעממת אותו. בעיות כלכליות וחובות אין סוף. כמה שניסיתי לתמוך הוא בקרירותו.
    יש לי חשדות קטנות שיש לו מישהי למרות שמכחיש. הוא מעוניין להפרד להפסקה של חודשיים שלוש ולא להתגרש, לבקשתי הוא מוכן ללכת לייעוץ זוגי למרות שבין השורות הוא עושה את זה רק כי ביקשתי ולמען 20 שנות נישואין משותפים.
    אני אובדת עצות- אין לנו כרגע בית ואנו אמורים למכור מגרש ולקנות בית במשותף כדי שלי ולילדיי תהיה קורת גגמשלנו.
    מה לעשות אני מבולבלת.
    מצד אחד הוא רוצה פרידה, מצד שני הוא אומר שכבר שנה אין לי איתו עיניין, מצד שלישי י רוצה ייעוץ זוגי ויתכן ויחליט כי רוצה להתגרש אחרי חודשיים ואנו קונים בית משותף ביחד ועם משכנתא שתכסה את כל החובות שהצטברו.
    מה המלצתך לפי תמונת המצב? האם לתת צ'אנס לפרידה קלה או להתגרש ומה עם הסכם פרידה מה דינו הכלכלי אשמח אם תבהירו לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי רוצה להפרד

הוספת תגובה

• דורית היקרה

t
    20/07/2011

אני מחזקת אותך ומבינה. רוצה שתחשבי עלייך ועל הילדים.ומה שברור הוא כבר איננו איתכם לצערי עלייך לדאוג שצרכייך יתמלאו כולל קורת גג לילדיי ורמת מחייה ברמה שכעת ואני מקווה שטוב .המגרש של שניכם ואל תוותרי אם הוא יעשה בעיות כי הוא זה שנפל ללא שיתוף .אם באמת הכוונה שלו לעלות את הזוגיות למעלה ולהתחיל מחדש ואת אוהבת אותי אז אני מאחלת בהצלחה כי המצב לא יהי ה קל אנחנו שנה אחרי וישנם ימים כמו ביום הראשון הלב לעולם לא יחזור להיות שלם ואנחנו אחרי המון טיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו