מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוכזבת מבעלימאוכזבת22/07/2011
אני נשואה כ 15 שנה יש לנו 2 בנות מסודרים לדעתי אוהבים אבל לבעלי יש בעיה בגידה שה לא שהוא כל יום בוגד בי עם מישהי אחרת יש אחת זונה נשואה שלפני כ 7 שנים שיגעה לו את השכל כמובן שגיליתי התמוטטתי נעלבתי כמעט הרסנו את הביית ולאחר כל זה מידי פעם אני אני יודעת שהם בקשר לפעמים כי אני מחטטת לו בטלפון וקצת עוקבת בכל מיני דברים לא נכנסת לזה עמוק מידי כדי לא לכאוב כי בסוםו של עניין כרגע אני לא חושבת על גירושין הדובדבן שבקפת[ הוא שבעלה עזב אותה היא נשארה לבד עם 2 ילדים בעלי לדעתי בקשר צולע מאוד איתה ופתהום היא החליטה בשעה 2 בלילה להתכל ולספר לי שהם בקשר ועוד כאלה אני עניתי בשיא האדישות שזה לא מעניין אותי שמגיע לה מה שקרה לה שהגלגל מסתובב ואת מה שהיא בישלה שתוכל מה דעתכם על התגובה שלי האים הייתי צריכה להגיב אחרת כרגע אני לא מדברת עם בעלי מאותו היום שהיא התקשרה זה לא חשוב כרגע רטצה לקבל תגובות מה הייתם עונים במקומי האים לדעתכם עניתי כמו שצירך בשיא האדישות מאוד מעונית לקבל תגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישה !!
דורון22/07/2011את חייבת טיפול !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת מבעלי - תגובה
דליה שוורץ23/07/2011מאוכזבת,
כדי לדעת אם התשובה שלך היתה טובה או לא תבחני את מבחן התוצאה. האם השגת את מה שרצית בתגובה שלך? קרה משהו טוב יותר בחיים שלך מאז? זה קידם את הזוגיות שלך. אם התשובה היא כן אז התשובה היתה מצויינת אבל יש לי הרגשה לפי מה שאת מספרת שלא רק שזה לא קידם אותך לשום מקום גם מאותו רגע זה התדרדר. אז כנראה שהתשובה לא היתה כ"כ מוצלחת.
את עסוקה בלנקום בה ולשמח שקורים לה דברים רעים אבל זה חסר טעם וחוץ מיצר הנקמה זה לא עונה על שום דבר ולכן זה כנראה מיותר.
שימי לב, אתם צריכים טיפול זוגי וכמה שיותר מהר יותר טוב. יש לי הרגשה שאתם לא יודעים לנווט את הזוגיות שלכם לחוף מבטחים ללא עזרה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת
mosha21/08/2011יקירתי עשית חכם שלא נכנסת איתה לדיאלוג זה יוצר כעסים ומגיע למילים שקשה לשמוע אותם..תתעלמי ממנה תחזקי את הקשר עם בעלך.....ויחד אים זה תתפנקי גם את בכל דרך שתבחרי....פשוט זה יעבור מאליו .לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?