לשכוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשכוח
    ספיר
    23/07/2011

שלום.אחרי קשר של כמה שנים טובות ואח"כ פרידה של כמה שנים(עם נסיונות לחזור לקשר באמצע הפרידה מצד שנינו).גיליתי לאחרונה שבן זוגי לשעבר עומד להתחתן.
    אני מאוהבת בו כמו שהיתי כשהיינו ביחד ואפילו כמו בכול השנים האחרונות שבהם היינו פרודים.
    במהלך שנות הפרידה תמיד היתה לי תקווה שנחזור להיות ביחד ,עכשיו אני מנסה להכריח את עצמי להבין שזה כבר לא יקרה ושאני חייבת להמשיך הלאה.
    הבעיה שאני לא יודעת איך.
    במהלך השנים האחרונות מאז שנפרדנו, ניסיתי לצאת עם כמה גברים אבל זה לא הלך-לא הצלחתי לשכוח אותו ולהתאהב באף אחד.
    האם להמשיך לנסות ולצאת לדייטים?הבעיה היא שלפעמים הגברים מתחילים להרגיש כלפי רגשות ואני לא רוצה לפגוע בהם ואז "חותכת".
    אולי כדאי ללכת לטיפול פסיכולוגי?מה לעשות?
    אני לא מעכלת שלא נחזור להיות ביחד.בססתי את כול החיים שלי על הקשר הזה ואני לא יודעת איך למצוא את עצמי עכשיו.אני מנסה להעסיק את עצמי ולמצוא מטרות אבל שום דבר לא מענין אותי אם אני יודעת שהוא לא יהיה איתי בסוף.
    אני ייצין שהוא היה החבר היחיד שלי ושרק איתו היתי האינטמיות.לפעמים אני חושבת שאם אני יכריח את עצמי להיות באינטמיות עם אחר זה ישכיח ממני אותוץמה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשכוח

הוספת תגובה

• לשכוח

ספיר
    26/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשכוח - תגובה

סיגלית גלאי
    26/07/2011

שלום ספיר
    חשבי על כך שהצלחתם להיפרד למספר שנים, כנראה שהיו לכם את הסיבות הטובות לכך. תכתבי לעצמך את הסיבות לחוסר ההתאמה ביניכם ועזרי לעצמך לזכור לא רק את רגעי הנוסטלגיה הטובים אלא גם את החלקים הפחות נעימים.
    אני מבינה את הקושי הגדול של תחושת ההחמצה, אני לא בטוחה שאת מאוהבת יצרת בו תלות, חשוב לברר מאילו סיבות את מתקשה לפרק תלות זאת.
    בכל אופן, במצב הנוכחי את חייבת להמשיך הלאה כי הבחור עשה את הבחירה שלו. אולי דווקא עכשיו שזה חד משמעי, זה יעזור גם לך להבין שאת צריכה להתמודד באופן שונה מהעבר, ובאמת להמשיך הלאה בלי להביט לאחור.
    כדאי שתשקלי עזרה מספר מפגשים אצל פסיכולוג יכולים לעזור לך להבין מדוע את מתקשה ליצור קשר אינטימי עם גבר אחר. התשובה "אני מאוהבת באקס שלי" סביר להניח שאינה התשובה הבלעדית.

בהצלחה וכל-טוב
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו