צריכה עזרה דחוףף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוףף!!
    אחת
    25/07/2011

שלום!
    אני שמחה שסוף סוף מצאתי מקום שאני יכולה לשתף בו את מה שעברתי, ואשמח עוד יותר אם אקבל גם יעוץ.
    יש לי אחות שהולכת להתחתן בקרוב בפעם השנייה בחייה, והחבר שאתו היא הולכת להתחתן התחיל לאחרונה לגעת בי בצורה יותר מדי חברותית (דבר שלא מקובל אצלנו, אני דתיה). בהתחלה זה התחיל רק עם חיבוקים, שזה היה בסדר מבחינתי, אבל אתמול זה הגיע לכך שהוא נצמד אלי וכזה לקק לי את השפתיים. אני לא ידעתי מה לעשות באותו רגע, אני רק הזזתי לו את הראש ואמרתי לו לילה טוב. אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות! האם אני צריכה לספר את זה לאחותי? או שאני רק צרכיה לדבר איתו (ואולי אפילו לאיים עליו שאני אספר לה..) אני ממש מדוכדכת מכל העסק הזה, אשמח לקבל יעוץ!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוףף!!

הוספת תגובה

• צריכה עזרה

שמוליק
    25/07/2011

אחת . את לא צריכה עזרה אם ינסה בשנית העמידי אותו במקומו בצורה הקשה ביותר
    ותודיעי לו שאת מספרת למיועדת שלו { אולי בשביל להרתיע אותו }

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק- תודה רבה רבה!!!!!!!!

אחת
    25/07/2011

עזרת לי מאודדד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחות אחת-

בני
    25/07/2011

דתייה או לא דתייה, בחיים יש חוקים וגבולות שמי שפורץ אותם צריך לעבור טיפול, המשודך של אחותך מתנהג בגסות רוח ותחילתו של קשר זה מעידה על סופו,
    לפני שאת שואלת אם לספר לה, תשאלי את עצמך מה את מרגישה כלפיו,,,כי אם זה נעשה בכפייה זו כבר הטרדה מינית,
    -
    אם את בגיל המתאים וזה נעשה בהסכמה אפי' חלקית שלך, אז את צריכה לשים לו גבולות, ולומר לו מפורשות חד וחלק, אני לא מעוניינת שתיגע בי, אסור לך לגעת בי, בפעם הבאה אני פונה למשטרה, את יכולה גם להזהיר אותו שתספרי לה,
    בשלב הזה לעניות דעתי חבל לערב את אחותך זה לא יועיל ורק יזיק לקשר שלהם,
    -
    שמרי נפשך והיי חזקה לא נוגעים במה שלא שייך לנו. נקודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

אחת
    25/07/2011

קודם כל תודה רבה שהקדשת מזמנך וענית לי!
    מה שהוא עשה לא נעשה בכוח, אני פשוט לא הגבתי, אבל אני אף פעם לא זאת שעשתה את הצעד כדי שזה יקרה (להתקרב,ללכת לצד שאף אחד לא יראה..).
    הפעם אני לא אספר לאחותי, אבל אם זה יקרה שוב אז אני אפעל בהתאם.
    עכשיו מתעוררת לי השאלה- לך תדע אם הוא עושה את זה עם עוד בחורות??!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחות אחת-

בני
    25/07/2011

בת כמה את?
    הטרדה כשמה כן הוא, מישהו גורם לי לאי נעימות, מטריד את גופי או את נשמתי...
    ולכן אני שואל בזהירות האם את חפצה בחיבוקים שלו? האם את מרגישה טוב עם מה שהוא עושה לך?
    כי זו לא חכמה להיות צדיקה על חשבונו, ולהרוס לאחותך את הקשר שהם הולכים לבנות,
    את לא אחראית על אחותך!
    את אחראית על הגוף שלך בלבד!
    אם את רוצה להיטיב עם כל הצדדים באמת, ואת באה ממקום נקי לגמרי, תודיעי לו חד משמעית שאת לא מעוניינת בחיזורים ובחיבוקים שלו, זה פוגע בך, ובמשפחתך,
    -
    ייתכן ויהיה צורך לערב צד ג' כדי להעביר לו את המסר, כך שלא תצטרכו לעמוד שוב בסיטואציה מביכה ומסוכנת,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

אחת
    25/07/2011

אני בת 18. בהתחלה לא היה לי בעיה עם החיבוקים שלו כי אני באמת אוהבת אותו, אבל אוהבת אותו בתור זה שהוא גיסי לעתיד (וזה טבעי שאני יאהב אותו) אבל לא אוהבת אותו בקטע של חבר. אבל מתי שזה התחיל להיות יותר בסתר ויותר קרוב אז זה כן הפריע לי ומתי שאמרתי לו "די" אז הוא אמר "מה? אני עושה משו לא בסדר?.."
    אני מקווה שיהיה לי את הכוחות לעמוד נגדו ולהעמיד אותו על מקומו.
    בקשר לצד ג' אני מאוד חוששת לספר את זה לעוד מישו שיכול לעזור כי אני חוששת שזה יעשה בלגן ואולי אף לביטול החתונה ואני יודעת שאחותי אוהבת אותו המון!!
    ושוב תודה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחות אחת-

בני
    25/07/2011

אני בת 18. בהתחלה לא היה לי בעיה עם החיבוקים שלו כי אני באמת אוהבת אותו, אבל אוהבת אותו בתור זה שהוא גיסי לעתיד (וזה טבעי שאני יאהב אותו) אבל לא אוהבת אותו בקטע של חבר. אבל מתי שזה התחיל להיות יותר בסתר ויותר קרוב אז זה כן הפריע לי ומתי שאמרתי לו "די" אז הוא אמר "מה? אני עושה משו לא בסדר?.."
    אני מקווה שיהיה לי את הכוחות לעמוד נגדו ולהעמיד אותו על מקומו.
    בקשר לצד ג' אני מאוד חוששת לספר את זה לעוד מישו שיכול לעזור כי אני חוששת שזה יעשה בלגן ואולי אף לביטול החתונה ואני יודעת שאחותי אוהבת אותו המון!!
    ושוב תודה לך!
    לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה, אל תפלי למלכודת דבש שתגרום לך לתיסכולים מיותרים, כל הכבוד לך על הרגישות שאת מפגינה כלפיו וכלפי אחותך, אבל אל תוותרי על הכבוד האישי שלך, את ראויה לאדם שיאהב ויכבד אותך בגלל מה שאת ולא בגלל שאת אחות של,,,
    כל הסיטואציה הזו מסכנת את מעמדך כרווקה פנויה וטהורה, תעיפי אותו לפני שהוא מלכלך את שמך הטוב והורס לכם את היחסים במשפחה,
    טבעי שיהיה לך מאהב אחד ויחיד שהקשר שלכם יהיה בנוי על הערכה וכבוד הדדי,
    טבעי שהוא לא יסתובב בביתכם כלל עד החתונה,
    טבעי שתאהבי אותו בתור גיס אבל מרחוק ללא שום מגע!
    טבעי ובריא מאוד לומר לו עד כאן!
    -
    אני מקווה מאוד בשבילך ובשביל אחותך שלא מדובר באדם בעייתי במובן הקל של המילה... אני עדיין סבור שאת צריכה לחפש אדם קרוב רחוק או דמות רבנית כלשהיא כדי שייעשה עבורך את העבודה, זה גדול עלייך, וכנראה גם עליו והוא זקוק לעזרה מקצועית ויפה שעה אחת קודם,
    את לא חייבת לספר את כל הפרטים מספיק שתאמרי שהוא מנסה להתחיל איתך ואת חוששת לשלום אחותך,
    בהצלחה
    אם את רוצה הכוונה נוספת ומפורטת תשלחי לי מייל ל- [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לספר מיד

דני
    25/07/2011

את חייבת להציל את אחותך ולספר לה מייד אחרת חיי הנישואין האומללים שלה יהיו על מצפונך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא חושב שאני צריכה קודם לדבר

אחת
    25/07/2011

אתה לא חושב שאני צריכה קודם לדבר אתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני בני

דורון
    25/07/2011

משהו פה מוזר שאתה נותן לכולן את המיל שלך.........הכוונות שלך לא כאלו טהורות !! אני ממליץ לכולן להישמר ממך !!

כי הרי מה אתה יכול לכתוב במיל שפה לא תוכל לרשום ?!?!

חומר למחשבה הא ?!?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחוףף!! - תגובה

סיגלית גלאי
    26/07/2011

שלום לך,
    אין ספק שהבחור מתנהג באופן לא ראוי ולא מכבד כלפייך וגם כלפי אחותך, אדם שמעז להתנהג כך רגע לפני חתונה עם בחירת ליבו, סביר להניח שלא ישתנה רגע אחרי החתונה. אני מציעה לך לשתף את הורייך (או אחד מהם) ולהתייעץ איתם. (לדעתי, גם אחותך צריכה לדעת מהעניין, למרות הכאב הכרוך בכך. קחי בחשבון שהיא עשויה להפנות כלפייך את הכעס). אין לי ספק שהבחור מנצל את תמימותך וגילך הצעיר, ולכן כדאי שתתרחקי ממנו לחלוטין.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברת הטרדה מינית. למשטרה דחוף!

רשיד
    28/07/2011

את חייבת מייד לדוות על זה אחרת תהי אחראית על קורבנות אחרות של המנייק הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושב בשונה מכולכם. חוו דעתכם.

אליאור
    29/07/2011

צר לי על כל המילים הברוטליות חסרות ההבנה המינימאלית בענייני חברה ותרבות (לדעתי כמובן) דתי לא דתי זה נושא אחד. נושא שני הוא שאת אמרת שבהתחלה זה היה בסדר מבחינתך. וזה מה שהכי חשוב כאן את ואתם שומעים. מבחינתך זה היה טוב, כלומר קיבלת את זה בחיוביות, בנעימות, גם לך היה נעים ונחמד, מה פתאום שתיזרקי עליו אבנים משטרה אזיקים - אלא אם כן את באמת חסרת שפיות, ולא נראה לי שזה המצב. פתאום התחלת לקלוט בואנה.. הבחור מתקדם בשפת הגוף.... נשיקות ועניינים וזה פתאום נתן לך הבזק שמשהו פה לא בסדר.... ואז את שואלת את הפורום....... לגיטימי טוב - מה הוא אשם שאת נתת לו להבין שזה בסדר? הוא נכנס איתך למערכת של תיקשורת עקיפה, ולא אאריך כאן הרבה. אם את מבינה כבר שצריך לעצור, פשוט. תצמצמי את הקשר איתך אליו פחות דיבורים פחות מבטים (אני לא מאמין שיהיה לך קל - אבל אם זאת המטרה הרצויה לך זאת חובתך) פחות רונדלות מסביבו.... וגם במידה והוא מתקרב קצת - קחי פורט נוסף של מרחק, הוא יתחיל להבין את הכיוון שלך - רק אם תהיי החלטית בזה לאחר תקופה קצרה מאד את תראי שהוא גם ייקח פורט ממך - במידה מסויימת - אם נראה לך שהוא לא מתקשר בשלבי ההתנתקות משחק אותה אדיש, כאילו לא קולט, (בתנאי שלך אין נפילות) אזי באמת משהו אצלו לא בסדר.... ואז כל מה שאמרו לך יכול להיות הגיוני מאד.... אליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קטן

אליאור
    29/07/2011

כנראה דילגתי על קטע מסויים שאמרת לו די והוא שאל אם הוא עושה משהו לא בסדר..... כאן זו מציאות שונה במידה מסויימת ממה שהבנתי בהתחלה לכן אני מבקש לבטל את תגובתי בכללותה שכן פרטי המקרה מורכבים עבורי לשיקלול מוסרי ערכי עצה כללית - תמצאי נוסחה משולבת מכל מה שאמרו לך כאן כולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי

חיים
    29/07/2011

ראי את מעשיהו כלא תקין אך עם זאת אין מקום לטרגדייה .
    כמדומני הבעייה ניתנת לפתרון והיא יכולה להיות ממך ,כלומר דרך התנהגותך תחווי סדר בכל הנעשה בחייך ובחיי אחותך הבכירה.
    שימי לב לאורך השרשרת התגובות מה עשה לך טוב בסיפור.
    ןמה בדיוק זה גרם לך להרגיש .
    זיכרי : "תמיד חצי כוס המלאה"

חיים סלומון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחוףף!! - תגובה

דליה שוורץ
    30/07/2011

שלום לך אחת,
    כמובן שמה שאת מתארת אינו ראוי בין אם את דתיה ובין אם את חילונית.
    אני מציעה לך לדבר איתו ואם תראי שאינו משתף פעולה או שתחשבי שהוא לא באמת מתייחס ברצינות אולי את כן צריכה לקיים שיחה עם אחותך..
    מה שבטוח הוא שהתעלמות מהעניין אינה רלוונטית.
    רק הערה קטנה, קיימי את השיחות האלה רק אם משוכנעת לחלוטין זה באמת קרה ולא רק נדמה לך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לך שאני סתם ממציאה שטויות?

תמי
    31/07/2011

זה נשמע כאילו את לא מאמינה למה שאני רשמתי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שתספרי לאחותך!

כרמי
    01/08/2011

לא הייתי רוצה להתחתן עם גבר שמלקק את השפתיים של אחותי הקטנה

זה גועל נפש.

את חייבת לספר לה, והיא כבר תחליט איך היא פועלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו