מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משתגע ...נתי26/07/2011
חברה אני חודש + אחרי הגט והרבה לא זז אצלי ..
יש לי סוג של שגרה אבל אני ממש תקוע בעבר , אני הולך
לטיפול וכו אבל אני רק מבין עד כמה אני מסובך עם זה .
אני עדין קורא לה "אישתי" וכשאני חושב על האפשרות שהבעיה המינית שלה - שבגללה התגרשנו - תעבור והיא תתחתן עם מישהו אחר אני פשוט אוכל את עצמי !!
יש מצב שגרוש כמוני צריך לחזור להיות בקשר איתה ולומר לה שאני רוצה תקשר איתה ?
אני מתגעגע לכל פיפס זיכרון שיש לי ממנה ,
כשאנשים מדברים איתי על להכיר אחרות אני מצד אחד מאוד רוצה להיות עם מישהי אבל אז אני תופס שזה לא יהיה איתה ואני מתחרפן מעצבים .
בקיצר עזרה חברה , מי היה בכזו סיטואציה שגרושתו לא יוצאת לו מהראש ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי-
בני26/07/2011כמעט ואין יום שבי"ד לא דן בבעיה הזו, אכן רבים מהגרושים והגרושות תופסים את עצמם לאחר מעשה ומבינים שעשו טעות גדולה,
אתה הלכת בעקבות אשתך דרך ארוכה בתקווה שכך יהיה לה טוב, וכפי שהבנתי מהודעות קודמות שלך, היא זו שבחרה להפרד, אולי כי לא רצתה להשלות אותך ולגזור עליך חיים ללא יחסי אישות, צר לי על מה שהיא ואתה עברתם, וכואב לי באופן אישי על כך שנפרדתם סופית, כנראה שהיא לא קיבלה מספיק את התמיכה הנכונה כדי לדעת שאי אפשר להתחמק מניסיונות שה' שולח לנו,
אולם מאחר והחלטתם להפרד ולהתגרש כדת וכדין, עליך לכבד את רצונה ולהתגבר על הרצון שלך לחזור אליה, אלא אם אתה מעוניין לקיים מצוות "מחזיר גרושתו", והיא מסכימה שוב להכנס איתך לחופה והפעם בידיעה שיש לה בעיה שתצטרכו להתגבר עליה,
שב והתאבל על החיים היפים שהיו לכם, וכעבור יום יומיים קום מהשבעה, וצא לחפש לך אשה חדשה שתוכל להפיק מהקשר איתה את כל הדברים הטובים שהיו לך ובכפל כפליים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק אבל קרוב-לנתי
שונה26/07/2011מצב קצת דומה,מקווה לעזור ולו במעט...
הייתי פרודה חצי שנה, פרידה מוחלטת, הוא דיבר רק עם הילדים...
לא היה לי אוויר! כל צעד ושעל זה היה איתו, כל דבר הזכיר לי אותו, הרגשתי שאני אמות אם יעזוב אותי סופית וביקשתי שיחזור ולא יוותר עלינו....הוא חזר ומאז אני בסיוט,מה עשיתי לעצמי,מה חשבתי לעצמי? במקרה שלך זו בעיה מינית (לא ראיתי הודעות קודמות שלך כך שאין לי מושג במה מדובר) במקרה שלי זו בגידה עלובה, לא חשוב,היסוד נפגע,אתה לא יכול להמשיך לבנות כלום עם יסודות פגומים, כמו בתאונה, הלך השסי,הרכב לא יהיה אותו הדבר....
אני בטוחה שאתה אוהב אותה, רגשות לא נעלמים ככ מהר, ואם אין משוב ממנה, אל תוותר על עצמך, קח תרגשות, תקפל,שים במגירה ואל תיגע...מנסיון,הזמן עושה את שלו
צא החוצה,תנשום אוויר צח ולא חנוק,תכיר מישהי שתהיה לך משב רוח רענן, אל תסתכל אחורה, כל יום שעובר לא חוזר, מהעבר ניתן רק ללמוד קדימה ולא ניתן לחזור אליו
תקום בבוקר ותגיד לעצמך, "היום אני לא משתגע ממנה או מכלום,היא לא מנהלת אותי, אני הולך להשתגע על החיים, להנות ולמצוא את החצי השני שלי", יאללה שיהיה שבוע טוב:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתגע ... - תגובה
סיגלית גלאי26/07/2011נתי שלום,
חודש הוא זמן קצר יחסית אחרי גירושים כואבים וידיעה שיש ביניכם קושי שהפתרון שלו גם הוא ארוך טווח. אני מציעה לך לא למהר ולהסיק מסקנות.
מצויין שאתה בטיפול, קח לך את הזמן כמו שצריך, אתה תבין בטיפול דברים נוספים מעבר לכך "שהמצב מסובך" וכשתרגיש שיותר בהיר לך בנשמה, תוכל לקחת החלטה נכונה ואמיתית לך. וזה יהיה בסדר גמור גם אם ההחלטה תהיה לחזור אליה שוב ולהתמודד, כי אז זה יהיה ממקום אחר חזק ובשל יותר.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבענין הנ"ל
נתי31/07/2011איך אפשר להסביר דבר כמו מה שאני עובר בחודשיים האחרונים :
אחרי זוגיות קשה בה למרות הרבה דברים טובים ה"חצי כוס הריקה" מאוד הפריע לי כיון שזה היה דבר מהותי וכמו שכתבתי כאן - לא קיימנו יחסי אישות בגלל טראומה של אישתי - ובכל זאת עכשיו כשאני גרוש אני לא מוצא שום נחמה לאותה חצי כוס מלאה !! אני משתגע מהעובדה שהיתה לי אישה שאהבתי , בחורה יפה וחכמה ואיך שהיא צחקה איתי וכ"ו גם מצב כלכלי טובמאוד ומעמד וסתם חיי יומיום , למה אז כשהיה לי את הדברים האלו הייתי כ"כ שקוע בצרה הזו ולא התנחמתי במה שיש ואילו עכשיו אני עצוב כל היום וכל הלילה . התחושות שיש לי עכשיו שהיתי מוכן לחזור לחיות איתה עם כל הבעיות נכונות ? באמת משהו השתנה אצלי ? או שזו אשליה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?