נבגדתי - לא יאומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדתי - לא יאומן
    לי ברלית-מדי
    27/07/2011

שלום,

מישהו שלא הייתי מוגדרת איתו יצא עם אחרות בזמן שאנחנו לא היינו ביחד.

אני חושבת שלא צריך להיות גאון כדי להבין שזה לא בסדר שהוא יוצא עם אחרות כשאנחנו לא הגדרנו מה אנחנו וכשאני עוד הבהרתי שאני לא רוצה חבר.

איך סולחים על דבר כזה ומצליחים להחזיר את האמון ?

תודה,

לי ברלית-מדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבגדתי - לא יאומן

הוספת תגובה

• לא מצליחים

אני
    27/07/2011

לא הבנתי באיזה קשר הייתם.

אבל אני יכולה לומר לך על עצמי
    קשר מדהים של שנתיים,נפרדנו ,מבחנתי הוא בגד בי נפשית
    וכשחזרנו לא סלחתי לו על זה... ונפרדנו בטעם ממש רע ועם מטענים שלי כלפיו

לא יודעת מה הסיפור אבל ...עם מרגישים רע עם הקשר
    עדיף ללכת כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי - המשך

לי ברלית-מדי
    28/07/2011

מה אנחנו? וואי אין לי מושג אני אצטרך לשאול אותו ולחזור אליך.

בכל אופן, בתור הנבגדת אני רוצה לתת בו אמון, להרגיש שוב כמו פעם. אבל איך עושים את זה ? איך אני מוודא שבפעם הבאה שאנחנו לא ביחד הוא לא מסתכל על בנות אחרות?

איך אני מוודא שבפעם הבאה שאני מבהירה לו שאנחנו לא במערכת יחסים ושהוא יכול לצאת עם אחרות, הוא לא יוצא עם אחרות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי - לא יאומן - תגובה

סיגלית גלאי
    28/07/2011

שלום לך,
    אני לא ממש מבינה את הבעיה, היה ביניכם קשר לא מוגדר, את היא זאת ששמת את הגבול באמירה "אני לא רוצה חבר" מה ציפית שהוא יבין מזה??
    אם הבנת עכשיו שאת מעונינת בבחור, זה הזמן להגדיר מחדש את הקשר ואת גבולותיו. אם תהיה הסכמה ביניכם עלייך להאמין בו, הצהירו על עצמכם כזוג קבוע שלא מתרועע עם אחרים עד שתחליטו למסד את הקשר או שתחליטו להיפרד.
    ונקודה למחשבה! אם מכריזים על ליברליות היא פועלת בדרך כלל בשני הכיוונים, ובהחלט זה לא נעים כשמבינים שמתירנות יתר עשויה גם לפגוע בנו. אך צריך לזכור שחופש הבחירה תמיד קיים גם כשמדובר בשינוי השקפת עולם.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט לא יאומן

לי
    31/07/2011

אני לא מבינה איך זה הגיוני שיש לי רגשות. הוא אמר לי בודאות שהוא נבדק ואנחנו היינו ככ זהירים! מה אנשים יגידו? ואיך אני אמורה לספר למשפחה שלי ?

אני רוצה חוות דעת שניה. אני מסרבת להאמין שנדבקתי ברגשות. אני נראה לי על כל אמצעי מניעה שקיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה

לי ברלית-מדי
    07/08/2011

סיגליייייייית אני והבחור החלטנו להיפרד אתמול. הבנו שאנחנו לא מסתדרים אחרי הכל.

הכי עצוב זה שאפילו לא היה לנו breakup dry sex. זה יהיה לי הכי חסר. היה לנו סקס יבש מטורף.

היינו מקפידים להתחרמן לפחות 3 פעמים בשבוע. ככ עצוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• season finale

לי - ברליזם
    26/09/2011

עם כל השטויות בצד אני חייבת להגיד שיצא לי להכיר בנאדם באמת מושלם. למרות שהתחלתי להבין שאף אחד לא מושלם. וגם לא צריך להיות. (אבל לפרוטוקול, אני עדין רוצה להיות).

בכל אופן, נפגשנו אתמול וזה היה כאילו כל הקשר נבנה לרגע הזה - הרגשתי כאילו ראיתי אותו.

אני אסכם כאן ואומר שכמה שהקשר היה לא קונבנציונלי, ושלהיות איתי זה פשוט סיוט - לא הייתי משנה דבר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולחים

mosha
    04/08/2011

אתם לא הייתמ ממש חברים זה משניקרא בתחילת הדרך.הוא בחן אותך ואת אותו..וכנראה החליט להיות עם אחרת.....זכותו לדעתי...המזל יאיר לך פנים בבוא העת בטוח ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו