שלום לכולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    מירב
    28/07/2011

גם אני בגדתי בבעלי אחרי 20 שנה ביחד עם 3 ילדים ובעלי תפס אותי והחליט לסלוח לי אך כל יום זה מלחמה בפני עצמה מאוד קשה לו עם זה ואנחנו החלטנו ללכת לייעוץ.גם לי מאוד קשה אני מאוד מתגעגעת למאהב ואין לי אפילו קשר טלפוני איתו.היה לי כיף מאוד חסר לי את זה בבית!!!! אני מאוד מבולבלת וקשה לי עם זה אך אני חושבת שעדיף להישאר בבית.חושבת שעדיף לא????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

• שלום מירב - תגובה

סיגלית גלאי
    28/07/2011

שלום מירב,
    אני מבינה שהלב חצוי וזה מאוד מתסכל. כדי ליצור שינוי אמיתי, תחשבי על דרכים למלא את החסר לך בבית עם בעלך. החלטת בשלב זה שעדיף לך להישאר בבית, אך אם לא תתקנו את הדורש תיקון יש סיכון שלא תצליחו לאורך זמן וחבל!!טוב שהחלטתם ללכת לייעוץ זוגי, זה יסייע לכם להגדיר מחדש את מערכת הצרכים שלכם בשלב זה של חייכם וגם במציאת הדרך לממש את זה.

כל-טוב ובהצלחה
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בדיסקרטיות

mosha
    08/08/2011

תנסי להנות בדרך מיסתורית יש הרבה זוגות שחיים כך תנסי לפנק ולפצות את עצמך.יהיה טוב יותר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאהב

דני
    15/08/2011

מניסיון ,לצערי אני חייב לומר לך כי מי שטעם/ טעמה את הטעם האסור,התשוקה,הריגוש,האדרנלין שזורם בדם, אינו יכול להשתחרר מהגעגוע לאותם רגעים גנובים וקסומים וסביר מאוד שיחזור בשלב כזה או אחר לאותה נקודה או לאותו צימר,או לאותו מגע חפוז ברכב...עצוב,מצער ואכזרי אבל אלא החיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו