מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולםמירב28/07/2011
גם אני בגדתי בבעלי אחרי 20 שנה ביחד עם 3 ילדים ובעלי תפס אותי והחליט לסלוח לי אך כל יום זה מלחמה בפני עצמה מאוד קשה לו עם זה ואנחנו החלטנו ללכת לייעוץ.גם לי מאוד קשה אני מאוד מתגעגעת למאהב ואין לי אפילו קשר טלפוני איתו.היה לי כיף מאוד חסר לי את זה בבית!!!! אני מאוד מבולבלת וקשה לי עם זה אך אני חושבת שעדיף להישאר בבית.חושבת שעדיף לא????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירב - תגובה
סיגלית גלאי28/07/2011שלום מירב,
אני מבינה שהלב חצוי וזה מאוד מתסכל. כדי ליצור שינוי אמיתי, תחשבי על דרכים למלא את החסר לך בבית עם בעלך. החלטת בשלב זה שעדיף לך להישאר בבית, אך אם לא תתקנו את הדורש תיקון יש סיכון שלא תצליחו לאורך זמן וחבל!!טוב שהחלטתם ללכת לייעוץ זוגי, זה יסייע לכם להגדיר מחדש את מערכת הצרכים שלכם בשלב זה של חייכם וגם במציאת הדרך לממש את זה.
כל-טוב ובהצלחה
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בדיסקרטיות
mosha08/08/2011תנסי להנות בדרך מיסתורית יש הרבה זוגות שחיים כך תנסי לפנק ולפצות את עצמך.יהיה טוב יותר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב
דני15/08/2011מניסיון ,לצערי אני חייב לומר לך כי מי שטעם/ טעמה את הטעם האסור,התשוקה,הריגוש,האדרנלין שזורם בדם, אינו יכול להשתחרר מהגעגוע לאותם רגעים גנובים וקסומים וסביר מאוד שיחזור בשלב כזה או אחר לאותה נקודה או לאותו צימר,או לאותו מגע חפוז ברכב...עצוב,מצער ואכזרי אבל אלא החיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?