משמורת על הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמורת על הילדים
    גבר פגוע
    28/07/2011

האם מישהוא יודע/ ת אם גבר יכול לדרוש משמורת מלאה על הילדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמורת על הילדים

הוספת תגובה

• משמורת על הילדים - תגובה

סיגלית גלאי
    28/07/2011

ממליצה לך להתייעץ משפטית בנושא, כי צריך לדעת יותר פרטים ויש לנושא זה היבטים נוספים.
    אך צריך להיות ברור לך שבית המשפט יבדוק מהי טובת הילדים, ברוב המקרים טובת הילדים היא משמורת משותפת (אם אין בעיות חריגות של אחד הצדדים).
    ולכן למרות שכרגע אתה פגוע וכועס כדאי שתחשוב מה באמת יהיה טוב עבור הילדים שלך. כי לא מדובר בעניין זמני שיחלוף, אלא בסידור קבוע לכל החיים. האם אתה באמת מסוגל לקחת בלעדית את כל האחריות?
    האם ניסיתם לשקם את הקשר?

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בטוח שכן

גבר פגוע
    01/08/2011

אני בטוח שיש באפשרותי לגדל אותם במשמורת מלאה אצלי.
    לפני שנתיים ניסינו טיפול זוגי והוא החזיק רק כמה חודשים ואז שוב פעם היא חזרה לבקשה שלה להתגרש.
    אציין שהעבודה שלה לא סדירה לחלוטין והיא לא מחזיקה מעמד יותר מחצי שנה בכל מקום עבודה הולכת אליו.
    עדיין אני המפרנס העיקרי+ בבית וזה שנושא את רוב העול בבית.
    כך שגם אם אגדל אותם לבד אני לא ארגיש בשינוי.

נ.ב:
    יש לה בעיה (פסיכולוגית / פסיכיאטרית) שהיא מודעת אליה והיא לא מטפלת בה כבר המון זמן, והעניין הזה הוא הגורם הראשי לכל מה שקורה ביננו. (זה עלה גם בטיפול הזוגי והמטפלת אמרה לה שהיא צריכה לטפל בעצמה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו