מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמורת על הילדיםגבר פגוע28/07/2011
האם מישהוא יודע/ ת אם גבר יכול לדרוש משמורת מלאה על הילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמורת על הילדים - תגובה
סיגלית גלאי28/07/2011ממליצה לך להתייעץ משפטית בנושא, כי צריך לדעת יותר פרטים ויש לנושא זה היבטים נוספים.
אך צריך להיות ברור לך שבית המשפט יבדוק מהי טובת הילדים, ברוב המקרים טובת הילדים היא משמורת משותפת (אם אין בעיות חריגות של אחד הצדדים).
ולכן למרות שכרגע אתה פגוע וכועס כדאי שתחשוב מה באמת יהיה טוב עבור הילדים שלך. כי לא מדובר בעניין זמני שיחלוף, אלא בסידור קבוע לכל החיים. האם אתה באמת מסוגל לקחת בלעדית את כל האחריות?
האם ניסיתם לשקם את הקשר?
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוח שכן
גבר פגוע01/08/2011אני בטוח שיש באפשרותי לגדל אותם במשמורת מלאה אצלי.
לפני שנתיים ניסינו טיפול זוגי והוא החזיק רק כמה חודשים ואז שוב פעם היא חזרה לבקשה שלה להתגרש.
אציין שהעבודה שלה לא סדירה לחלוטין והיא לא מחזיקה מעמד יותר מחצי שנה בכל מקום עבודה הולכת אליו.
עדיין אני המפרנס העיקרי+ בבית וזה שנושא את רוב העול בבית.
כך שגם אם אגדל אותם לבד אני לא ארגיש בשינוי.
נ.ב:
יש לה בעיה (פסיכולוגית / פסיכיאטרית) שהיא מודעת אליה והיא לא מטפלת בה כבר המון זמן, והעניין הזה הוא הגורם הראשי לכל מה שקורה ביננו. (זה עלה גם בטיפול הזוגי והמטפלת אמרה לה שהיא צריכה לטפל בעצמה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?