עזרא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרא
    לאה
    28/07/2011

שלום,
    אני לא יודעת איך להתחיל לכתוב.אני גם לא בטוחה שאני אשלח את ההודעה הזאת...
    אם למישהו יש סבלנות לקרוא את מה שאני כותבת, אולי זה יעזור לי...אני לא יודעת?
    אני בת 48.נשואה בשנית עם גבר "מקסים" שלא אוהב אותי.
    אני אמא לילד מדהים שעבר לגןר עם אבא שלו בצפון (אני מירושלים).כל החיים הסתובב סביבו עד שהוא עבר לגור עם אבא שלו.יש לו אחות קטנה מהאבא ומחברה של האבא.הילד שלי טוען שטוב לו שם כי לאבא שלו יש משפחה מאוד גדולה בצפון (המון דודים ובני דודים) אך איתי אין אף אחד.וזה נכון.אני מחו"ל, ואין לי משפחה בארץ....פשוט לבד..לבעל השני שלי 4 ילדים.מה שמעניין אותו זה רק הילדים שלו והגרושה שלו שבגדה בו עם צעירים בני 20 על ימין ועל שמאל.הוא פשוט כל הזמן מדבר עליה (הם כבר 4 שנים גרושים ואנחנו 3 שנים נשואים).
    לפני הנישואים הוא היה נסיך.הוא לא הפסיק להגיד שלאשתו הוא מוכן להכל, שמוסד הנישואים עבורו זה "שיא".שאשתו לפני כולם ש.....ובאמת כך הוא היה עם גרושתו, אבל לא איתי.
    איתי הוא חסר סבלנות, הוא לא מבין שקשה לי כי אין לי אף אחד.היחיד שהיה לי זה הבן שלי שעבר לאבא שלו.
    יש לי עוד המון מה לספר, אבל אני לא רוצה סתם.
    למרות שכתבתי שאולי אני לא אשלח את ההודעה הזאת, אני כן מצפה לתגובה כי אני זקוקה לזה.
    אם מישהו מוכן לקרוא ולחזור אלי, אני אשמח.זה רק יעשה לי טוב.
    אני פשוט לא יודעת לאן להמשיך?
    זו פעם הראשונה שאני מעיזה לכתוב משהו באינטרנט...
    בבקשה על תתעלמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרא

הוספת תגובה

• ללאה היקרה

אליאור
    29/07/2011

החלק הראשון: את. החלק השני: הילד. החלק השלישי: הבעל. והחלק הרביעי: התוצאה שלך.

את: ראשית כל את בודאי נמצאת בשלב לא קל בכלל

(ואין לך מושג איך אני שונא את המשפט המעצבן הזה... את/ה נמצא בשלב כזה או אחר - נו באמת את יודעת שאת נמצא בשלב כזה אז מה הבילבול מוח הזה... אבל בכל אופן, נראה לי שקשה לשמוע את זה כי קשה לכל אחד לצאת מהבוץ בו הוא טבוע, כל אחד מעוניין שיוציאו אותו ולא רק יוציאו אותו - אלא יוציאו אותו בכח בעל כורחו עם זר פרחים עם מתנות ממש כמו ילד - והמשפט הזה... במידה מסויימת מספר את האמת... שאת ואני והוא נמצאים כל החיים בשלב מסויים שיעבור לו איך שהוא במידה מסויימת או שנתרגל אליו באופן סביר)

הילד: ילד, זה ילד, הוא מחפש את הכיף שלו, העכשווי, אין לו דעה צלולה לעתיד, לניתוק קשרים, לאמא, לאבא, הגישה שלו מצומצמת לחלוטין,
    אנו כהורים, קשה לנו לעכל זאת לסבול זאת להבין זאת באותה המידה שהילד מבין,
    ילד הוא גם בעל נטיה חלשה מאד להתגברות על יצריו הטבעיים הוא צועק בוכה רוקע רוטן בקול, בברוטליות, בעקשנות, אין לו את הכח להבליג ולספק לאמא שלו, את הצרכים הנפשיים שלה.
    (האמת שזה לא תפקידו בכלל - אלא התפקיד של ההורים לספק לו את צרכיו הנפשיים) לכל הורה זה מעיק מידי פעם ברמות שונות, לך זה בשיא כל הרמות.

הבעל, א. נכון שזה לא נכון שהוא ידבר עליה בפניך. פשוט מאד אפשר לחלחל לו בעדינות שלכן היום היא לא פה כי היא לא היית שווה שישאר איתה. (למה את היית הרבנית ברבנות שגירשה אותה?)
    הבעיה אצלו נובעת בדרך כלל מתוך זה שהיא "ברחה" לו אז נשאר אצלו סוג של משקע נפשי כאילו הוא הפסיד- זה דומה לילד שבא מישהו לידו עם תנועה מדומה שכאילו חטפו ממנו משהו למרות שיסבירו לו שלא לקחו כלום זה לא יעזור מספיק כי הוא הפנים לעצמו "פעולת חסר" . קשה מאד להתנטרל מזה... זאת לא אשמתו האישית. זו המציאות שהוחטבה לו.
    הוא חסר סבלנות כלפיך? אני מאמין לזה. זאת לא אשמה שלך ולא אשמה שלו.
    את לא שלווה מספיק. זה עובר באוויר ומשרה עליו אווירת לחץ.
    הוא לא רגוע ומקבל מתח שלילי באוויר וזה חוזר אליך כבומרנג.

התוצאה שלך: למצוא לעצמך את הפינה האישית שלך בתוך חייך, להשלים לעצמך את החסר לך בכל מה שנוגע ליכולות הקשורות וטמונות בך, הבעל, מיועד לשעות הפנאי ובסופ"ש כל השאר הוא אמור לעבוד ו/או להיות עסוק במשהו.
    גם את אמורה להיות עסוקה ומחוברת לתכנים חיוביים שימלאו לך את השעות בתוכן עם סיפוק, אם תצליחי למצוא לארגן לך את זה איך שהוא
    את תהיי שלווה - בעלך יהיה לך כתוספת בחיים ולא כהגורם הראשון שאמרו לפתור לך את החסכים . בעלך יפנים לליבו אשה רגועה סימפטית מלאה בסיפוק עצמי + חיוכון אישי וזה לבד ירגיע אותו די מספיק בשביל שגם את תרגישי את ההבדלים בין היום ליום העתידי
    בברכה
    מאור

טעיתי / שגיתי ? אל תתביישי לכתוב זאת גלוי. אני מעוניין לשמוע ולראות זאת ללא כחל ושרק. - - בהצל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

סיגלית גלאי
    02/08/2011

לאה שלום,
    כואב לשמוע את הבדידות שאת חשה גם במערכת היחסים הזוגית שאת נמצאת בה וגם בסביבה שבה את חיה. לא ברור לי מהן הסיבות שאת בכל זאת בוחרת להישאר איתו? האם את עדין מרגישה שאת אוהבת אותו? מדוע הוא נישא לך אם את מציינת שהוא אינו אוהב אותך?מה גורם לו להיות חסר סבלנות כלפייך?
    חשבי על השאלות ששאלתי כדי לראות האם יש ביניכם משהו משותף שממנו אפשר להצמיח את הזוגיות שלכם, אין ספק שאת צריכה לדבר איתו על כך, ואולי כדאי שתלכו לייעוץ זוגי. בנוסף לכך, חפשי דרכים למלא את חייך בדברים נוספים שיעשו לך טוב, לכי לחוגים, תגדילי את המעגל החברתי שלך וכד'.

בהצלחה וכל-טוב
    סיגלית גלאי יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו