מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה תמיכהנבגדת שוב29/07/2011
שלום לכולם בת 35 +3 מדהימים
שוב מגלה שהוא בוגד טוען שזה רק ידידות ולא בגידה לא כל כך חשוב
הפעם האחרונה הייתה לפני שנתיים כן היו עוד פעמיים לפני כן
מעיפה מהבית מתחילה תהליכי גירושין ואז האידיוט הזה חוזר מתחנן מבקש מאיים שיתאבד שאסלח לו בשביל הילדים
ואני כמו מטומטמת אוי כמה מטומטמת שאני
חושבת על ילדיי על המחשבה המחלחלת שיעברו מבית לבית
חושבת רק על ילדיי מסכנים מה הם אשמים שהאבא שלהם אידיוט
ושוב אחרי שנתיים שוב הוא דוקר אותי
כועסת על עצמי כל כך
כועסת עליו כל כך אידיוט שלא חסר לו כלום בחיים אבל מחפש הרפתקאות כמו ילד בן 16
הפעם זהו הפעם זה גמור אני לא אקבל
אבל למה כואב כל כך כואב על הבית הילדים
כואב לי על עצמי ששרפתי את חיי
מתי זה יעבור מתי יסתיים הבור השחור מתי ארגיש טוב עם עצמי
ואהיה מאושרת ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חד וחלק
דורון29/07/2011זרקי אותו ! כמה חלשה את יכולה להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה תמיכה - תגובה
סיגלית גלאי02/08/2011שלום לך,
את שואלת שאלות נכונות "למה הוא צריך לחפש הרפתקאות בחוץ"? זאת שאלה שחשוב להבין את התשובה עליה כדי למנוע הישנות חוזרת של התופעה, וגם כדי להבין אם באמת הוא יכול להפסיק עם זה, כי זה בהחלט מאוד כואב להרגיש נבגדת זה פוגע באמון, בך ובמשפחה.
אני מציעה שתלכו לייעוץ כדי להבין למה זה קורה, כדי שגם את תביני אם את מסוגלת להרגיש טוב במערכת יחסים הזאת, אך במיוחד עבורו שילך לטיפול כדי להבין את עצמו.
הקושי קיים עם הידיעה על הבגידה, והקושי יהיה קיים גם אם תחליטו להתגרש לכן אם את חושבת שנותרה בך עוד סיבה להתמודד עם המצב, כדאי שתעשו כל מאמץ לפני שתקבלו החלטה של פירוק המשפחה שתשפיע על חייכם וגם על הילדים .
בהצלחה,
גלאי סיגלית-ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישה עצובה
mosha02/08/2011תהני גם את אל תחפשי רחמים תפסי מאהב צעיר ובבית שהיי שלו ובחוץ תחיי לצידו
כך אני רואה את החיים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני גם את
mosha02/08/2011תחיי את חייך כפי שהוא רוצה
ושאת לבד תחיי את חייך כפי שכייף לך......כמובן בסתר
ואל תפרקי את המשפחה .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייייייייייי תהני גם את
mosha03/08/2011אני לא הייתי קורא לזה בגידה
הוא מעניק ותומך בך וטבעי לאחר איקס שנים מתאוררים....גם את תתאוררי כמובן בדיסקרטיות ושמרי על שני העולמות ....כך תפצי את עצמך...כמובן דעתי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנבגדת
תומכת08/09/2011הי
עדיף שאת תהני מחייך, מנייק נשאר תמיד מנייק.עדיף שתחשבי על עצמך ילדיך יעריכו אותך על היוזמה , תאמיני לי תמצאי משהו יותר נעלה ממנו למרות שהוא אב ילדיך(שיגיד תודה שהשם נתן לו להביא עוד ילדים כי לא מגיע לו)הוא ירגיש רק שהיה בן 60+ על השטויות שעשה בחייו וישלם על זה.
תפתחי דף חדש והשם איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומכת
נבגדת שוב10/09/2011זה בדיוק מה שאני חושבת ומה שעשיתי
הוא כבר לא מעניין
תודה על התמיכה
אנשים פה רשמו שטויות שאני המומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדת שוב
mosha11/09/2011על מי אמרת שכתבו שטויות ? לא הבנתי רק שתדעי כולם כאן מבעים דעה אישית מכל מה שחוו בעבר...את תקחי רק את שמתאים לך בהצלחה אישה יקרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נהדרת
ריטה22/11/2011מגיע לך הטוב ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?