שבועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבועה
    שירן
    01/08/2011

כמה שאני חלשה!!! איך אפשר שאישה עם אופי כשלי-
    חזקה , עם שתי רגליים על הקרקע ,אהובה ואהודה תיפול כך לרגלי גבר לא שלה? 1000 פעם החלטתי נחרצות שלא אשבר ולא משנה מה הוא יעשה שאני חייבת את זה למשפחה שלי -דייי!!! ומספיק!!! ושזה לא יכול להמשך יותר. שזה מסוכן לכולנו ולא יצא מזה כלום רק כאב וכאב וכאב לכולם .ובכל זאת היום -בפעם המי יודע כמה זה שוב קרה- רק אני רואה אותו, רק אני שומעת את קולו ואני שוכחת מכל העולם מכל ההחלטות שלי והעקרונות שלי. אז זהו -הפעם גמרתי עם זה!!!. זו היתה הפעם האחרונה ב ה ח ל ט אני לא יוצאת יותר מהבית- רק אם ממש ממש חייב וגם אם אראה אותו- אעצום את העניים , אאטום את האוזניים ואשבית את הלב-אני חייבת-ואני נשבעת-אתם עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבועה

הוספת תגובה

• וואלה

דורון
    01/08/2011

לגמרי !! כמה שאת חלשה !!

אימא אעלק..... טיפש מי שנתן את הלגיטימצייה לקרוא לך אימא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שווה

שירן
    01/08/2011

אתה לא שווה התייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליצן

דורון
    01/08/2011

צודקת "אימא" אני לא שווה התייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעריכה

מבולבלת
    01/08/2011

שלום לך שירן. מעריכה את הכנות ואת השבועה. את בסדר גמור. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירה

ירון
    01/08/2011

גם לי הסשן הזה זכור לי מהעבר, התשוקה הזו והיכולת לא לעמוד במילה חזקה ביותר.

עד שאירוע כלשהו הכריח אותי לעמוד במילתי

אני אשמח אם תצרי עימי קשר, [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועה - תגובה

סיגלית גלאי
    02/08/2011

שירן שלום,
    נראה ששכלית את באמת מבינה שזה עשוי להוביל אותך ואת כל הנוגעים בדבר ל"אסון", המחיר עשוי להיות כל כך כבד, שלא תמיד הוא שווה את המעשה. אך רגשית את מתקשה להתגבר, השתמשי בדימיונך בשביל להתגבר על הרגש, בכל פעם שאת לפני הפיתוי, חשבי מה יכול לקרות אם המשפחה תדע, אם אשתו תדע וכד', איך זה יראה, מה יגידו לך, איך תרגישי וכו'..לפעמים הפחד עוזר לנו לשמור על עצמנו.
    חוץ מזה, אם באמת אכפת לו ממך, בקשי ממנו עזרה, בקשי שיתרחק ממך ולא יקשה עלייך שוב ושוב.
    חבל שחייך יחלפו כשאת מנהלת יחסים של רגעים חטופים עם גבר שלא ניתן להשגה, זאת לא מערכת יחסים אמיתית, חשבת על זה שאת היא זאת שמשלמת את המחיר המרכזי של ה"עסקה" הזאת?

מאחלת לך שתחזיקי מעמד בהחלטתך ושתצאי לדרך של אהבה חדשה
    סיגלית גלאי-יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו