כואבת ופגועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואבת ופגועה
    יעל
    05/08/2011

הי
    אתמול גילתי שבעלי בגד בי 5 חודשים, חשבתי שחרב עלי עולמי חשבתי להתאבד.
    דיברנו כל הלילה ואני מנסה להתגבר ולא לכאוב זה קשה ונראה כמעט בלתי אפשרי, אני רוצה לסלוח אבל עצם העובדה שהוא אומר שהוא מאוהב בה וקשה לו מקשה עליי, למרות שהוא אומר הוא רוצה לשקם את הקשר שלנו ומבחינתו זה נגמר סופית.
    אני רוצה להמאמין וקשה לי נורא אני יודעת שהזמן ירפא.
    אנ י נמצאת בחודש החמישי להריון והמחשבות לא מרפות ממני למה להביא ילד לעולם הרוס ממילא אני בת 36 וניסינו במשך שנתיים להכנס להריון.
    הבעיה שהמשפחות כבר מעורבות המשפחה שלי לא מדברת איתו וזה מרחיק אותי עוד יותר מהם, והמשפחה שלו מודעת להתפרצויות שהיו לי בעקבות גילוי רמזים ואני מאוד נבוכה מזה.
    אני לא יודעת איך נעבור את זה? איך לסלוח, איך להמשיך הלאה?
    אני נגעלת לגעת בו אחרי שאני יודעת הכל, האם זה נכון לדעת את כל הפרטים? איפה זה היה, כמה זה היה, הרגשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואבת ופגועה

הוספת תגובה

• אויש

דורון
    05/08/2011

זרקי את החלאה ושיתחיל להתארגן על מזונות !!
    אפס מאופס !! אעלק בעל...... אל תחשבי פעמיים יפתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם החלאה

a
    05/08/2011

שוב מדבר על חלאות? חתיכת חלאה מטונפת שכמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואבת ופגועה - תגובה

סיגלית גלאי
    06/08/2011

שלום יעל,
    אני מבינה שהכאב גדול מאוד אך שום דבר לא מצדיק שתפגעי בעצמך, את יקרה יותר מכל. וכדאי שכך תחשבי ותלמדי להעריך את עצמך בזכות עצמך. שנית, עוד מעט ותתחילי חיים חדשים כאמא, וזאת בהחלט סיבה טובה כדי לנסות ולהתגבר על המשבר עבור כל הצדדים. ייתכן שסמוך לרגע הגילוי העולם נראה אפור והרוס, וזה הגיוני שאת כאובה וכועסת (לאף אחד אין זכות להיות ביקורתי כלפיך בעניין זה) אך אני מאמינה גדולה ביכולתו של האדם ליצור שינוי, והשינוי הזה יתרחש עם הזמן. גם המשפחות ילמדו לקבל אתכם שוב מחדש, כפי שתציגו את עצמכם כך הם יראו אתכם. סה"כ הורים תמיד רוצים לראות את הילדים שלהם מצליחים. אם אתם תתגברו גם ההורים ישכחו ויתגברו שזה לא יטריד אותך.
    ובאשר לידיעת הפרטים, אני מבינה שהסקרנות רבה אך זה לא תורם דבר, זה רק עשוי להכאיב יותר. השקיעו את הכוחות במחשבה איך לשקם את הקשר ולבנות את האמון מחדש. אם תרגישי שחולף הזמן ואתם לא מצליחים להתגבר על המשבר לבד, העזרו בייעוץ זוגי, או בכל גורם אחר שעשוי לסייע לכם.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שותפה למשבר

אירית
    16/08/2011

עברתי את מה שעובר עליך עכשיו לפני שנה בדיוק. יום הגילוי הוא הנורא מכל ולהכיל את כל המידע הזה בזמן שאת בהריון מכפיל את הרגשות ואת ההתפרצויות.
    אין לך כל סיבה להתבייש מההתפרצויות שלך, זה טיבעי ולגיטימי. אני את בעלי זרקתי מהבית לכמה ימים טובים וכל השכנים ראו אותו ישן באוטו, הוא צריך להתבייש. כרגע כמה שזה נראה לא אפשרי את צריכה להתרכז בהריון ובילד שלך כי עליו את כרגע מגוננת, מה שיקרה אחרי ההריון ימים יגידו. כך גם תחליטי עם הראש ולא עם ההורמונים. אני יודעת שקל לייעץ וקשה לבצע אבל מנסיוני היה לי הריון נוראי וזה השפיע על הילד מאוד. אז תישמרי על עצמך ועל הילד.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לערב משפחה

mosha
    07/08/2011

יש מצבים שבעיות ניפתרות מאליהן תנסו להיתקרב ..צאו לסופ שבוע כיפי. זה יעבור לו אם הוא אוהב אותך הנישואים חשובים מהכל.קשה אך עדיף לנסות ליסלוח ולהיתקדם.האמת כל הגברים כאלה.לפעמים עדיף להבליג. לדעתי בלבד.. ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הוא בעל טוב

mosha
    07/08/2011

לדעתי אם הוא דואג לכל מחסורייך מסור למשפחה ובאמת אוהב אותך....ניתן לסלוח ולדלג הלאה....אני לא ממליץ לפרק משפחה. זה קשה יותר.. ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך אופי להבליג

mosha
    07/08/2011

מה יתן אם תדעי הכל. זה יכאב יותר...כחי את הדברים הטובים מבן זוגך...ותפתחו יחד חיים רגועים יותר...אפשר תאמיני בשנכם..ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציצו-מי

שני
    18/08/2011

את/ה?אני אוהבת לקרוא את התגובות שלך,נשוי/נשואה? התמודדת בעבר עם בגידות? סתם מעניין אותי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני כנסי

mosha
    18/08/2011

יש לי מייל בפרטי אם תרצי נתכתב..לעניננו אני נשוי + 3י ילד בוגר שחווה אהבות אכזבות מהכל ..ואני אמיתי לא מלטפ את הדברים הנוגעים בזוגיות ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני למה מתעלמת ?

mosha
    23/08/2011

? ? ? ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ש
    07/08/2011

יעל היקרה,

ליבי איתך. הידיעה הזאת היא הקשה מכל לדעת שבן הזוג שלך מאוהב באחרת
    לא קל לשמוע. ליבי איתך ... (זה סבל שאי אפשר לתאר - לצערי הרב המון נשים נפגעו וממשיכות להפגע... )

ראשית כל - למה שתתאבדי - שהוא יחשוב להתאבד. הוא זה שעשה את המעשה הנורא לא את..... קחי לך כמה ימים להרגע . להתאפס על עצמך.
    אני מבינה וידעת כמה קשה הפגיעה - אובדן התמימות ,האמון ..... הכל נשבר את מרגישה שהעולם עומד להתמוטט. תבכי יום תבכי יומיים תבכי שלושה ואז את חייבת להתאפס על עמצך ובמיוחד שלמור על עצמך למען התינוק שבבטנך . כל כך חיכית לו - לא שווה שתהרסי הכל בגלל בעלך.
    קחי לך זמן -בלי לחצים של המשפחה שלך . לכי תדברי עם מישהו נטרלי - יועצת מקצועית. תביני מה את רוצה לעשות

אחר כך שתדעי מה את רוצה מעצמך - האם את רוצה לשקם או להפרד.
    אם את רוצה לנסות לשקם - תנסי לדבר איתו - תביני למה הוא לא רוצה להפרד. למרות שהתאהב באחרת (עלאאק - התאהב -- התאהב באהבה - האם זו אהבה אמיתית - מובן שלא . זוהי אשליה זוהי ריגושים --- אני מאמינה ש גם אם הוא היה הולך לממש את האהבה הזאת היא הייתה מתמוססת לו אחרי שנה או אפילו פחות. מיים גנובים ימתקו)
    אבל זה לא העיקר - את והעובר שבתוכך הם העיקר.

אני מציעה לך - שאם את רוצה להמשיך ולנסות לשקם - תעשו את זה עם אנשי מקצוע
    עדיף שזה יהיה בצורה מקצועית . חשוב שתיהי חזקה מול בעלך ותעמדי על שלך
    שהקשר הזה חייב להיות סופי - תגידי לו מה הגבול שלך. תגידי שאת לא מוכנה ללכת לטיפול
    רק אם יש לו באמת מוטיבציה לתקן את הנישואים שלכם וכמובן לנתק את הקשר עם האישה האחרת. על זה אין דיון בכלל.

בקשר למשפחה שלך - אם החלטת לתקן - תדברי עם המשפחה שלך ,תסבירי להם ואם יש צוטרך תערבי גורם חיצוני- תגידי להם שלמרות הכל בשביל התינוקת בשביל המשפחה את מבקשת מהם לתמוך בך .כי יהיה לך יותר קשה לשקם כל עוד הם לא מדברים עם בעלך. כמובן שאני מבינה את המשפחה שלך - לא קל להם .לראות שפגעו כך בבת שלהם.
    הם כועסים והם חייבים להתחרק. אם את חשובה להם - ואני מניחה שכן הם יהיו איתך בכל אשר תבחרי.
    בקשר למשפחה שלו - את צריכה להיות נבוכה. הוא צריך להיות נבוך . תרגישי הכי טוב עם עצמך. אל תשכי הוא בגד בך לא את בגדת בו.

לסיום - חזקי ואמצי - חשוב שתדעי שהשיקום הוא לא קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דני
    18/08/2011

ליבי ליבי איתך, קודם כל ובראשית דבריי אבקש לומר לך שאל תחשבי ולו לשניה לוותר על הילד שבבטנך.הוא לא אשם. ברור שאל תחפרי יותר מדי בפרטים למרות שזה מאוד קשה,כל חפירה שתוביל למידע מה קרה ואיך תפגע בך יותר.אפשר לתת לבעלך צ'אנס אמיתי והדגש על אמיתי.אם את לושבת שאת מסוגלת במשך הזמן לסלוח לכי על זה. בכל מקרה,חכי עד אחרי הלידה גאשר תוכחי לחשוב בהגיון ולהחליט החלטות לא נמהרו. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדת בך

מתוקה
    19/08/2011

תראי מתוקה למה שגבר יבגוד גבר בוגד לרוב מסיבות שונות ומשונות אם את חושבת שעשית הכל אז יש מצב לכעוס ואם לא אז עזבי גברים תסלחי לי כמו כלבים היום זה נראה לי כבר קול לבגוד אם את חולה עליו תשארי מאמי תלבני ותשכחי ואם לא תנטשי זה לא קל אבל את אומרת שאת נגעלת ממנו את נגעלת מעצם מה שעשה לא ממנו . לדעתי רוב הגברים בוגדים אחד נתפס שני עוד לא בתכלס כולם בוגדים עכשיו תשחקי את המשחק שלך בובה אל תהיי פרירית ההורים כאן לא היו צריכים להתערב ולא היית צריכה לערב אותם עשית טעות מאמי. תלחמי לבד מקסימום עם אחות או חברה הכי קרובה שלך או פסיכולוג אבל לא הורים נקודה. תהיי חזקה מאמי גם כשאת בהריון מבינה אותך לחלוטין. ויש לנו המון המון כוח הוא עוד יהיה שפן שלך אל תדאגי, רק אם תפעלי נכון קחי משהו להרגעה משהו טבעי ותרגעי לא סוף העולם נשמה כולם בוגדים הבנת? תעשי את החיים שלך גם.תצאי תבלי ותהני לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

mosha
    21/08/2011

תפנקי את עצמך תתפנקי לך בכל דרך ...זה קשה והזמן מרפא....ובאמת כל הגברים בוגדים ..תדלגי ..אני מחזק אותך מכאן...ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו