עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ב
    07/08/2011

חייבת לפרוק את הלב נשואה + 2 10שנים לא יודעת איך להתחיל אבל אני עובדת מאוד צמוד עם גבר נשוי ומבוגר מימני מיזה 5 שנים ב3 האחרונות יש בנינו סיפור לא לקחנו את הסיפור הזה אל מחוץ לכותלי העבודה לא ניפגשנו ולא שכבנו אני מאוהבת בו בטירוף הקשר מלווה במיילים טלפונים הודעות וכל הזמן מתפוצץ מחדש לי מאוד קשה השקר ושהקשר לא מתקדם הלאה למרות שהגיונית ברור לי שאני לא מסוגלת לנפץ את החיים שלי למענו הקשר שלי עם בעלי הוא סביר מאוד אכפת לי מינו יש עליות ומורדות עברנו קשיים ומחלוקות אבל בחרנו להיות יחד יש איכפתיות הוא לא רואה את עצמו בלעדי וגם לי קשה אבל אני לא מסוגלת לעזוב את הקשר עם החבר בעבודה הוא גורם לי להרגיש נחשקת אהובה הרגשות שלי אליו עצומים הוא מייצג אצלי מה שאין לי בבית אני יכולה להישען עליו עם בעלי זה לא ככה הוא ילדותי הוא צריך להיתמך מכל הבחינות כל הזמן וזה לא מושך אותי זה מאכזב אותי הוא עצור ריגשית לא מינית רומנטיקה ורגש איתו זה מוזר לי לעומת זאת עם הגבר האחר זה ניראה לי הכי טיבעי בעולם הלב שלי לא מוותר עליו למרות שאני יודעת שזה ילך לשום מקום הוא בעצמו מצהיר כי הוא לא יתגרש ואנחנו רבים ומשלימים הוא גורם להרגיש חשובה מפונקת הרגשות איתו עצומים אני לא מרגישה ככה עם בעלי ומה לעשות ניסינו עשרות אלפי פעמים לסיים את הקשר ואני לא יכולה אני יוצרת איתו שוב את הקשר ואז הוא חוזר איך משתחררים מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה ל ב

mosha
    08/08/2011

את פשוט מאוהבת בבחור שאיתך בעבודה......או שתחליפי מ עבודה .או שתדברי עם בעלך שישקיע יותר בזוגיות /סקס/ טיולים /קניות וכו"....ומה שאני הייתי עושה במקומך...תחשבי על יצירתיות.....ציצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה היית עושה במקומי?

ב
    11/08/2011

אני מודה היינו בקשר בשבועיים האחרונים היה לי כל כך טוב איתו מגע ידיים נשיקות קטנות בידיים חיבוק לא מעבר התרגשות ושוב פיצוץ אני הרגשתי חרא ודיברתי איתו שזה עוצר לי את החיים והוא לא כמוני כי לא יש ילדים קטנים וכמובן שהוא לא הציע פיתרון משמעותי מבחינתו הוא לא יכול ורבנו והוא אמר לי מה את רוצה את נתנת לי להתקרב אלייך לא עשיתי כלום לא ברשותך וזה כל כך כאב לי כי הוא עסוק בלהבהיר לי שהכל נעשה מרצוני ואני מחפשת פיתרון כל כך נפגעתי מינו הרגשתי שכל מה שמעניין אותו זה רגע בלי שום מחוייבות וזהו לא מדברים יותר כמו תמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לי יש ילדים קטנים לו גדולים

ב
    11/08/2011

מה לדעתכם הוא מנצל אותי 3 שני אנו בקשר שהולך ובא האם זה ניצול ריגעי מבחינתו אני כבר לא יודעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ב

mosha
    14/08/2011

למה את חושבת שמנצל אותך ....זה אינטרס משותף לשניכם..את נהנת וטוב לך החשוב הוא לשמר את המשפחה ..בדיסקרטיות ולאט עם הזמן הקשר ידעך מעצמו...כי אני לא רואה אהבה כאן...פשוט אינטרס משותףףףףף בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך רואים אהבה זה 3 שניםכבר?

ב
    17/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל...ב

mosha
    18/08/2011

אהבה לא רואים מרגישים....ומוטב שלא תהייה אהבה ..אני קורה לזה חיבת יתר...
    אתם נהנים זה מביא לסיפוק עילהיא ....בזהירות ובדיסקרטיות...אני לא הייתי מוותר על קשר זה ...שתהני לך.....ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניצול

דני
    18/08/2011

היי,הניצול הוא הדדי בינכם,כל אחד לוקח מהקשר את מה שהוא צריך ומה שעושה לו טוב,הבחר קצת חושש לשכב איתך בגלל שהרומן בעבודה.הוא מפלרטט איתך,את אוהבת את המחמאות,המבטים.והריגוש שבדבר.מה ייצא לך מכל זה? הדבר היחידי שבעלך יגלה שאת בוגדת בו ויעיף אותך לאלף עזאזל.נכון שברומן יש ריגושים ולא סתם נכתב מים גנובים ימתקו...ככל שתמהרי לצאת מהתסבוכת כך ייטב לכולם.קשה אבל ישים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי

ב
    18/08/2011

אנחנו כבר לא יחד כמו תמיד זה תמיד מתפוצץ כי אני מרגישה חרא ורוצה יותר מסתם קשר ריגעי כי זה נוגד את העקרונות שלי לקיים קשר מהצד בכלל גם אם הייתי פנוייה וקל וחומר שאני נשואה אבל אני מודה התאהבתי בו והוא מאוד מושך אותי ואני לא מסוגלת להפסיק לרצות אותו אבל אני יודעת שאני לא יהיה מסוגלת להיות רק רגע כניראה שאני רוצה יותר אני רוצה אותו עד הסוף אבל ברור לי שאני לא אוכל מיליון פעמים אני חוזסרת אליו ועוזבת והוא אף פעם לא יעשה את הצעד חזרה אני תמיד זו שאבוא אליו ואשדל אותו והוא תמיד מכשיח ובסוף הוא חוזסר ואנחנו חוזרים למיילים להודעות לליטופים הוא טוען תמיד שהוא חוזר כי הוא אוהב אותי.
    אני יודעת שהתשובה ברורה כי הוא דאג בשנה האחרונה להבהיר לי לא מעט פעמים שהוא לא יתגרש למרות שהוא אוהב אותי ובכנות אני מרגישה מסתובבת במעגלים שוב ושוב וניפגעת ולא מקבלת מה שאני רוצה אבל גם כניראה לא יכולה לקבל כי גם אני לטעמו לא אתגרש בשבילו וזסהו אי עתיד ותמיד שאנו רבים הוא מתנהג כאילו זר ואני מרגישה שהוא שומר דיסטנס בכוונה כדי שיה לי קשה ואני שו אתקפל אליו הוא לא מסיים יפהואני מרגישה שהוא מחליש אותי הוא לא מתייחס יפה ואז אני חוזרת וכלום לא קורה כרגיל.ואפרופו לי ברור אנילא אשכב איתו כי אתרסק מיזה ואין מצב שאני יעשה זאת לבעלי זה לא מת בנינו זה קיים וזה טוב בהרבה מצבים אבל היפור הזה לא עוזב אותי אני לא מוותרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמישהו יענה

ב
    21/08/2011

אנחנו כבר לא יחד כמו תמיד זה תמיד מתפוצץ כי אני מרגישה חרא ורוצה יותר מסתם קשר ריגעי כי זה נוגד את העקרונות שלי לקיים קשר מהצד בכלל גם אם הייתי פנוייה וקל וחומר שאני נשואה אבל אני מודה התאהבתי בו והוא מאוד מושך אותי ואני לא מסוגלת להפסיק לרצות אותו אבל אני יודעת שאני לא יהיה מסוגלת להיות רק רגע כניראה שאני רוצה יותר אני רוצה אותו עד הסוף אבל ברור לי שאני לא אוכל מיליון פעמים אני חוזסרת אליו ועוזבת והוא אף פעם לא יעשה את הצעד חזרה אני תמיד זו שאבוא אליו ואשדל אותו והוא תמיד מכשיח ובסוף הוא חוזסר ואנחנו חוזרים למיילים להודעות לליטופים הוא טוען תמיד שהוא חוזר כי הוא אוהב אותי.
    אני יודעת שהתשובה ברורה כי הוא דאג בשנה האחרונה להבהיר לי לא מעט פעמים שהוא לא יתגרש למרות שהוא אוהב אותי ובכנות אני מרגישה מסתובבת במעגלים שוב ושוב וניפגעת ולא מקבלת מה שאני רוצה אבל גם כניראה לא יכולה לקבל כי גם אני לטעמו לא אתגרש בשבילו וזסהו אי עתיד ותמיד שאנו רבים הוא מתנהג כאילו זר ואני מרגישה שהוא שומר דיסטנס בכוונה כדי שיה לי קשה ואני שו אתקפל אליו הוא לא מסיים יפהואני מרגישה שהוא מחליש אותי הוא לא מתייחס יפה ואז אני חוזרת וכלום לא קורה כרגיל.ואפרופו לי ברור אנילא אשכב איתו כי אתרסק מיזה ואין מצב שאני יעשה זאת לבעלי זה לא מת בנינו זה קיים וזה טוב בהרבה מצבים אבל היפור הזה לא עוזב אותי אני לא מוותרת

אני חייבת לאמר שאני ממש בסדר - מפחדת להתפתות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב יקירתי

mosha
    21/08/2011

את רוצה ולא רוצה ...אני לא מאמין שעד עכשיו לא קימתם יחסים אינטמיים נשיקות מיזמוזים וכו" ...לכן זה מביא אותך לשמיים.. ורוצה לגעת....זה טבעי את נורמלית....יש 2 ברירות או לעבור מחלקה ולא לראות אותו יותר / או להכנס למעגל הבוגדים בוגדות בדיסקרטיות .לא להיות חזירים תהנו פעם בחודש בצימר כיפי או ארוחת צהריים טובה....כי באמת כולם רוצים להנות מהחיים...ואין לנו הרבה מימה להנות...אז קדימה תחליטי ממי בהצלחה ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ב
    21/08/2011

נשיקות היו ליטפים לא היה מגע אינטימי וסקס
    וברור שזה עשה לי את זה אבל אני צריכה לשמוע לקול הפנימי שלי לא מסוגלת צריכה לעזוב.
    זהו אני כל יום מתחזקת מאוד אני לא מרוסקת אני רוצה להמשיך הלאה להביא ילדים להנות אני מרגישהשהסיפור הזה מעיק עלי עם כל ההנאה שבו כיף לי לפרוק את הלב אבל אני חייבת לוותר ולהמשיך.
    ההצעה שלך מפתה אבל לא למישהי כמוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ב

mosha
    21/08/2011

מישהיא כמוך נורמטיבית תישארי עם בעלך ותעשי ריסאט לחיים וקדימה מהתחלה...ניראה אם תצליחי.... מבחינתי בהצלחה מכל הלב.......אבל הלב אומר אחרת מהרציונל.....נכון ? ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ב
    21/08/2011

ציצו אתה כזה חמוד .
    למה אתה אומר נורמטיבית? נורמטיבית כאילו משעממת?
    הלב אומר אחרת יש מצב אני אוהבת אותו בכל המובנים.
    אבל הינה עכשיו אני בחופשה אני עדיין לא מרגישה געוגוע כאב כמו בעבר יש איזו שהיא דעיכה רק שאני רואה אותו אז תמיד יש לי את הרצון הזה להוכיח לעצמי שהוא אוהב אותי שלא יכול להיות שהוא מוותר כלכך מהר אני לא מבינה איך הוא תמיד מסוגל.
    והכי חשוב לא בא לי להפכע מימנו לא מרגישה צורך חזק לפתוח את הסיפור אז בשביל מה וברור שאני אשאר עם בעלי גם הוא בוחר להישאר עם אשתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו לא ניראה לך שאני אצליח

ב
    21/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ב

mosha
    22/08/2011

את נשמה טובה...שימי לב תתרחקי מעט מהבחור לפחות שבועיים (אין טיול לחו"ל?) תנסי להיתעלם ממנו .אם יצליח זכית והמשפחה זכתה באימא יקרה....אים לא יחזיק ...אז לפחות תנצלי את המע" יחסים המעודנת ולהגיע לאן שיוביל אותך הרומנטיקה ...ובזהירות (לא בחזירות) אז הינה לך 2 פיתרונות יצירתיים אני מאמין שתבחרי במה שטוב לך.....ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ב
    22/08/2011

ואומר אתה מציע לי שאם אני לא אצליח להתנתק מימנו אז לנהל איתו קשר מהצד???
    האמת לא ניראה לי שאני מסוגלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דליה שוורץ
    14/08/2011

ב יקרה...
    אף אחד לא מנצל אותך, את בוחרת להיות בקשר הזה וזה מתאים לו להמשיך לנהל את הקשר הזה בתנאים האלה. טוב לו ככה גם יש לו אותך מצד אחד ומצד שני הוא לא צריך לוותר על הבית..
    האמת היא שקראתי את דברייך ולא לגמרי הצלחתי להבין מה את רוצה שיקרה.. את רוצה להתגרש ולהתחיל את חייך איתו? את רוצה שהקשר בינכם יעבור גם לקשר אינטימי יותר (סקס באופן קבוע) ?
    אני מציעה לך קודם כל לשבת אם עצמך ולעשות איזה מיפוי של המצב ולהבין מה בעצם את רוצה.. אחרי שתדעי להגיד מה את רוצה שיקרה דברי איתו תגידי לו מהם הציפיות שלך מהקשר הזה ואם הוא לא יסכים לעמוד בהם תצטרכי לוותר עליו ואולי הוא כן יסכים לעמוד בציפיות שלך.... אבל לפני הכל את תצטרכי להגדיר אותן.

בהצלחה,
    דליה שרווץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו