לחזור ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחזור ...
    נתי
    07/08/2011

לפני חודשיים התגרשתי בעקבות בעיה מינית שאישתי לא יכלה לקיים יחסי מין נורמלים בגלל טראומה . לא אאריך בזה כי כבר כתבתי על הנושא ובאמת תודה על העזרה .
    אבל הענין הוא אחר : הצלחתי בתקופה האחרונה להכנס לשיגרה טובה ויש לי חיי חברה וכ"ו ויחסית נראה שהחיים חוזרים לסוג של מסלול .
    בימים האחרונים אני חווה שוב סוג של גל שמכה בי ומחזיר אותי חזרה אחורה , אני ממש מתגעגע אליה וכל שביב זיכרון ממנה מעלה לי ישר דמעות . אני נשמע כמו איזה בכין מסכן אבל אני ממש לא כזה , בחברה אני מלא ביטחון עצמי אבל לגבי אישתי לשעבר אני שונה , אני ממש רוצה אותה . אני יודע מקרובים שלה שכלפי חוץ היא משדרת שהיא כבר התקדמה אבל לא בטוח שזו האמת - היא שחקנית טובה ...
    אני חווה עכשיו תחוויות שהיו לנו יחד בצורה כ"כ חזקה כאילו אני שם איתה .
    אפילו לחיים האינטימיים הלא טובים שהיו לנו אני מתגעגע . בקיצור מה עושים עם תחושות כאלה ? אני בטוח שאם הינו עכשיו יחד העובדה שאין ביננו יחסי מין מלאים היתה מקשה מאוד , אבל עדין בלעדיה קשה לי מאוד ג"כ ... help !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחזור ...

הוספת תגובה

• הזמן מרפא

mosha
    08/08/2011

נתי זה טיבעי לדעתי יחלוף זמן תכיר אחרות תצא לבלות תפנק את עצמך .....הזמן מרפא את הפצעים....ואפשר לשוחח איתה מדי פעם אולי הגלגל יחזור ויהיה טוב....לדעתי ציצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחזור ... - תגובה

סיגלית גלאי
    08/08/2011

שלום נתי
    לפעמים כשמתרחקים רואים את הדברים באופן שונה ובפרופורציה אחרת. אם תמשיך להרגיש שאתה אוהב ומתגעגע, לך בעקבות ליבך תיפגשו, כדי שתדע האם גם היא נמצאת במצבך? אם כן, תחשבו מה אתם רוצים לעשות עם הקשר הזה וכיצד? מי עשוי לסייע לכם וכד'. אם היא באמת מרגישה שונה ממך והיא לא מעונינת בחידוש הקשר, עליך להמשיך הלאה בחייך. אבל לפחות תדע שניסית.

כל-טוב ובהצלחה
    גלאי סיגלית - יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו