התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    לילך ל.
    09/08/2011

שלום, זה מכתב שכתבתי כאן לפני חודשיים:
    הייתי בזוגיות עם בחור תקופה כוללת של 10 חודשים כאשר לאחר 4 חודשים היתה פרידה של חודש כי רצה לחשוב על הקשר אמר שמרגיש שלא אוהב מספיק ולא ממש נמצא בקשר כנראה בגלל קשר קודם,בכל אופן הוא ניסה עם הקודמת בתקופה שלא היינו יחד וחזר אלי,מאז עברו כמעט 6 חודשים של זוגיות ביחד כאשר דברים לא היו הרמוניים כל כך ,היינו בטיפול זוגי קצר שלא עזר ממש,
    הוא ואני היינו בזוגיות שניה,שנינו גרושים ללא ילדים ,אני בת 36 והוא 40
    במשך כל הקשר היו לו אי שביעות רצון לדבריו שאני לא מספיק חברה של אמא שלו,לא מספיק צוחקת וזורמת כפי שהיה רוצה כשנפגשים עם המשפחה המורחבת שלהם,היה ביננו אי שיוויון גדול בכל הקשור לבית:מבחינתו האשה עושה הכל-קניות,בישול,נקיון ושטיפת כלים ,כביסות וכ"ו שהוא כמעט לא שותף,היו פעמים של השוואות בין הקודמת אלי שהבהרתי שאיני מוכנה לשמוע על השוואות,הוא נתפס גם לדברים שנאמרו בטיפול עלי ודאג להגיד לי כל פעם כשהתווכחנו שאני כך וכך,היו לנו הרבה ויכוחים בתקופה האחרונה,הוא כמעט לא יזם מין ולא רק בתקופה האחרונה אלא היו פערים גם בענין זה לאורך הקשר כשאני רוצה ויוזמת יותר והוא לא תמיד רוצה וזה מעצבן אותו שאני מעירה על כך,אמר שאין מספיק חברות ביננו,שאין מספיק צחוקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• המשך ההודעה..

לילך ל.
    09/08/2011

שבוע שעבר החליט שרוצה פסק זמן ללכת חזרה לבית שלו וולחשוב על הקשר,אמרתי שאיני מוכנה יותר לפסק זמן עברתי מספיק חודש
    אז כשרצה ואיני מוכנה לכך שוב,,אמר שלא סגור יש לו ספק רוצה להיות עם עצמו ולחשוב,זו גם תמיד היתה דרכו בקשרים אחרים להחליט.
    אמרתי שאיני מוכנה לכך שוב ושאם זה מה שיעשה הקשר ייגמר.
    אמר שהוא מרגיש מותש,צריך זמן עם עצמו ושאני יעשה מה שאני חושבת.
    לפיכך אמרתי לו שהקשר נגמר.
    זה מה שכתבתי אז ,מאז היה נסיון שלי כשבועיים לאחר שנפרדנו לרצות לחזור לפני שאני פונה לבנק הזרע על מנת להתחיל בתהליך של הבאת ילד לעולם ,אמרתי לו בפרוש שכך אני מתכוונת לעשות ואם מרגיש שיהיה חבל לנו לפספס את הקשר אני נותנת הזדמנות לנסות חודש כשבתום החודש במידה ודברים יהיו טובים יותר ביננו נתחיל בתהליך הקמת משפחה.
    לא הגענו לשלב הנסיון הזה למרות שנפגשנו ושוחחנו אך הוא מאוד הקשה עלי בשיחה ולא היה שלם על לחזור כל כך מהר..ניתקתי קשר והתחלתי בתהליך.לצערי היתה לי הפלה טבעית כך שכרגע עדיין איני בהריון.
    לאחר שהתחלתי בטיפול הרפואי בבנק הזרע ,ממש בהתחלה ניסה לבדוק אפשרות לחזרה אך מאחר והתחלתי וגם הרגשתי עוגמת נפש שלא בחר לנסות כשהצעתי לו לפני תחילת הטיפול אלא שוחח עימי בצורה קשוחה,הענין ירד מהפרק הן מבחינתו והן מבחינתי על אף שהרגשתי מאוד חצויה.
    לפני מספר ימים קיבלתי ממנו הודעה לאחר שאנו חודש וחצי ללא קשר שהיה מעונין להיפגש
    בחרתי להתעלם מהודעתו,גם מיום ההולדת שלו לפני כמה ימים .סה"כ הייתי מאוד מאוכזבת מהתנהלותו כלפי.
    מאז יש לי הרהורים האם כדאי לשוחח איתו ,האם יש סיכוי שהבין מה הפסיד והרגיש געגועים,מצד אחד אני סולדת מאוד מאיך שהתנהל כלפי בשלב האחרון בקשר ומצד שני יש קצת חוסר מסוים ואיזשהו רצון שהלוואי ודברים היו מסתדרים..
    אשמח לדעתך מה כדאי לעשות במצב זה והאם כדאי או לא.
    תודה

לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיגלית

לילך ל.
    09/08/2011

אני יודעת שיש לי רגש כלפיו למרות הכל וכן הייתי רוצה שדברים יסתדרו בשבילנו יחד
    אחרת לא הייתי נשארת איתו ומהרהרת עכשיו.
    אין לי נטיה לנטור והרגש השלילי שאני מרגישה כיום יכול להיעלם אם אכן יראה נכונות ורצון
    כן הייתי שמחה לחיים ביחד איתו רק שיהיו טובים.
    יש לי חשש שאולי זה יחזור על עצמו ושאמצא עצמי שוב לא לגמרי מאושרת
    ותחת הערות במקום הרעפת אהבה וקבלה,רצון שאהיה לפי ההגדרות שלו בכל מיני דברים
    שלא אקבל מה שמגיע לי מבחינה רגשית אלא רק שירצה למענו ולהרגשתו.
    לכן אני מהססת אם יש טעם בכלל..נכנסתי כבר למוד של לרצות להיות אמא,כל כך התאכזבתי מההפלה לא חשבתי שאשמע ממנו יותר בכלל בעיקר אחרי שבשיחה האחרונה שלי איתו שמתי הכל על השולחן ואמרתי את כל הדברים שהפריעו לי בקשר ובאיך שנהג כלפיי,לא החסרתי דבר..
    האם הוא באמת ראוי להזדמנות נוספת?האם שווה לנסות?האם יכול להיות שיהיה אחרת?
    פה אני תקועה..

לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ההודעה.. - תגובה

סיגלית גלאי
    09/08/2011

לילך שלום,
    לאור כל מה שאת כותבת נראה שהספק אם לחזור קיים רק בגלל הרצון להימנע מלהיות לבד ואולי גם הפחד להביא ילד בכוחות עצמך. את מדברת עליו ושואלת אולי הוא הבין שהפסיד, אולי הוא מתגעגע. ואני רוצה לשאול אותך האם את מרגישה מתגעגעת אליו? האם את חושבת שזאת ממש החמצה אם לא תחיו יחד? האם את מוכנה לסלוח ולשכוח את הרגשות השליליים שקיימים בך כלפי התנהגותו, כדי שבאמת תהיו מסוגלים להתחיל קשר אחר? חשבי על השאלות ונסי להבין מה את באמת מרגישה כלפיו, אני מאמינה שתמצאי בעצמך את התשובה.

בהצלחה
    גלאי סיגלית-יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגלית

לילך ל.
    09/08/2011

אני יודעת שיש לי רגש כלפיו למרות הכל וכן הייתי רוצה שדברים יסתדרו בשבילנו יחד
    אחרת לא הייתי נשארת איתו ומהרהרת עכשיו.
    אין לי נטיה לנטור והרגש השלילי שאני מרגישה כיום יכול להיעלם אם אכן יראה נכונות ורצון
    כן הייתי שמחה לחיים ביחד איתו רק שיהיו טובים.
    יש לי חשש שאולי זה יחזור על עצמו ושאמצא עצמי שוב לא לגמרי מאושרת
    ותחת הערות במקום הרעפת אהבה וקבלה,רצון שאהיה לפי ההגדרות שלו בכל מיני דברים
    שלא אקבל מה שמגיע לי מבחינה רגשית אלא רק שירצה למענו ולהרגשתו.
    לכן אני מהססת אם יש טעם בכלל..נכנסתי כבר למוד של לרצות להיות אמא,כל כך התאכזבתי מההפלה לא חשבתי שאשמע ממנו יותר בכלל בעיקר אחרי שבשיחה האחרונה שלי איתו שמתי הכל על השולחן ואמרתי את כל הדברים שהפריעו לי בקשר ובאיך שנהג כלפיי,לא החסרתי דבר..
    האם הוא באמת ראוי להזדמנות נוספת?האם שווה לנסות?האם יכול להיות שיהיה אחרת?
    פה אני תקועה..

לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו