מה הסיכוי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי...
    מקווה
    10/08/2011

קשר מצויין של שנה וחצי שנגמר שבוע שעבר בטענה - "לא התנסיתי מספיק". הפרידה הייתה מאוד עצובה ומאוד קשה לשנינו ולאחר תקופה קצרה של שמירה על קשר, החלטתי שמספיק ושאם נפרדים זה עד הסוף.

הוא אהב, יודע את כל מעלותיי הטובות ועדיין "מוזר" לו איך "בחרתי" דווקא בו.. לטענתו ממש לא הפסיק להימשך ולא הפסיק לאהוב, שהוא יודע שכל בחורה שהוא יפגוש הוא כמעט בטוח שהיא לא תגיע לקרסוליים שלי. שהוא לא רוצה לחפש עכשיו אהבה חדשה. רק "להתפרפר".
    אמר שכרגע הרצון שלו להתנסות ולראות מה "עוד יש בחוץ" לא עוזב אותו ושהוא יודע שלהיפרד זה הצעד הטוב ביותר כי הרצון הזה בטח רק יגדל עם הזמן. ובנוסף אמר, שהוא לא רוצה להשלות אותי. שאנחנו לא נחזור.

יש לציין שהיתה פרידה יפה ומקבלת מבחינתי ואמרתי שאם זה מה שהוא מרגיש שהוא צריך לעשות אז אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם כי מגיע לו. לרגע לא כעסתי על הבחירה שלו. זכותו של כל אדם ללכת לפי מה שהוא מרגיש שנכון לו.

לשאלתי- האם תקופת התנסות זו הכרחית? האם זה אומר שהקשר לא היה מספיק חשוב לו? האם יש סיכוי שאחרי תקופה זו מנסים שוב לחזור זה לזה? (אני הייתי הקשר הכי ארוך והכי רציני שלו, ובאמת שלפניי לא היה לו יותר מדיי ניסיון מיני עם בנות).

האם יש סיכוי ל"סבב ב'" או שבד"כ ככה זה נגמר? אודה לתשובה מנסיונכן.. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי...

הוספת תגובה

• אולי

אני
    10/08/2011

אולי הוא יתפרפר ויראה שמבחינה נפשית הוא רוצה אותך וגם רק פיזית
    השאלה איך תהייה החזרה עבורכם... האם הוא הראשון שלך?
    איך תרגישי עם הידיעה הזו ...
    אם תהיי פנויה נפשית עבורו...

אצלי פרידה אז חזרה היינו חייבים לחזור כי אהבנו אבל הכל כבר נשבר
    בגלל הפרידה הראשונה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה

mosha
    11/08/2011

היי אני מאמין שנסית ללחוץ חתונה משפחה וכו" לכן קיבל רגליים קרות וברח מהמציאות הקשה ..לא צינת בני כמה אתם.....אם באמת אוהב אותך ויהיה בשל לנישואים יחזור אלייך ..בכל אופן בהצלחה רבה.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי... - תגובה

דליה שוורץ
    13/08/2011

מקווה יקרה,

לא ציינת את הגיל שלכם ויש לי הרגשה שאתם די צעירים. שנה וחצי של קשר והוא מרגיש שהוא רוצה להתפרפר... במילים אחרות הוא אומר אני לא רוצה כרגע להתחייב ולא רוצה להגיע מצב שבו יגיע הרגע להתחייב ואז אני ארגיש שבעצם אני מפספס משהו.. זה קורה בעיקר לזוגות שהקשר בינהם התחיל בגיל צעיר ללא התנסויות קודמות במערכות יחסים מחייבות.
    מאחר ואין לך שליטה על ההחלטות שלו את יכולה לעשות רק דבר אחד.. לתת לו ללכת ולהמשיך בחיים שלך עם כל הצער והכאב. נסי גם את מערכות יחסים אחרות אולי תגלי שיש מסביב מישהו שמתאים לך יותר...
    לעיתים אנחנו מחליטים שאנחנו אוהבים מישהו ושהוא האחד בלי שבאמת עצרנו לרגע לבחון אם הוא באמת כ"כ מתאים לנו כמו שאנחנו חושבים.
    לפעמים אנחנו נוטים מתוך אהבה גדולה להתעלם מהמגרעות ולגמד אותן כשבעצם הדבר הנכון לעשות הוא לראות את המגרעות ולהחליט אם אנחנו מוכנים להמשיך לחיות עם זה או לא..
    בכל מקרה את שואלת אם הוא יחזור ואם יש סיכוי.. מי יכול לתת תשובה לשאלה כזו. מי ידוע מה יהיה בעתיד? רק הזמן יגיד ואם הוא יחליט שיש אחרות שמתאימות לו יותר הוא ישאר שם ואם הוא יחליט שאת היא האחת שלו הוא יחזור ורק יצטרך לקוות שאת עדיין תיהיי שם בשבילו...

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו