מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך להתכתבות מלמטה עם סיגליתלילך ל.15/08/2011
זקוקה לייעוץ ממך,
היה לי לא פשוט והחלטתי ביום חמישי האחרון כן להגיב להודעה ששלח שברצונו להיפגש.שלחתי לו מייל בו רשמתי שאם מדובר על רצון לחזור יש מספר דברים שחשובים לי כבסיס טוב לקשר ושאם יתקיימו אוכל לתת סיכוי ,פירטתי את הדברים.
בתשובה ענה לי שקרא את דבריי ומעונין להיפגש ולשים את הדברים על השולחן.
הסכמתי.
נפגשנו בשישי בערב העלנו דברים אודות גם מה קרה לכל אחד בחודשיים שלא היינו בקשר,הוא סיפר שהיה בקשר חזרה עם האקסית שלו,אותה אקסית שתמיד חזרה לחייו
ושהעיבה על הקשר כשהיינו יחד.בכל פעם היא שם בשבילו זה מדהים ולמרות שזה לא זה הוא חוזר אליה.
אמר שסיים להיפגש איתה יום לפני ששלחתי לו את המייל בטענה שוב שזה לא זה.
לדבריו לאחר הפגישה וגם כשנפגשנו ביום שאחרי אמר שרוצה אבל מרגיש בקצב אחר ממני,שהיה לו קשה לחזור כי גם בשבוע שלא עניתי להודעתו הבין שאיני רוצה ועשה ניתוק ממני,אמר שלא מרגיש את השמחה וההתלהבות שהיה רוצה להרגיש,שייקח לו זמן עד שיוכל לתת לי את ההרגשה שאני רוצה והביטחון בקשר.
נפגשנו 3 ימים בשישי,שבת ואתמול כאשר אתמול יצאנו לכבוד טו באב,הזמנתי לנו מקום במסעדה ואחר כך בא אלי לישון למרות שלא רצה שנישן בתחילה כרגע אחד אצל השני.היתה בסך הכל הרגשה חיובית במסעדה ושוחחנו על המון דברים ולא רק עלינו
אך עדיין הוא מרגיש כפי שתיארתי.
כשחזרנו אלי היה טלפון ממנה,מהאקסית שחיפשה אותו,הוא ירד ושוחח איתה ואמר
שברור לו שהיא כרוכה אחריו כיוון שגם נפרדו רק לפני פחות משבוע ושהוא יטפל בזה
כי כמובן זה לא היה במקום מבחינתי.
הוא לא רצה שנשכב למרות שחשבתי שברור שכן זה יהיה בשל חג האהבה עוד יותר..
אבל הוא אמר שלא מרגיש צורך לכך .אציין שבשישי לאחר פגישתנו לראשונה חזרנו אלי וכן התקרבנו ושכבנו אך למחרת אמר לי שזה לא תואם את הקצב שנמצא בו ולמרות שנמשך אלי ונהנה קצת יש בו חרטה על כך ושהוא לא רוצה לפגוע בי ולעשות דברים שלא מרגיש כדי שגם אני לא אפגע.
מובן שנפגעתי שלא רצה אותי וכך דיבר.בשבת אגב אמר לי על הקשר שהיה לנו שלא חדרתי לו מספיק ללב שהרגיש שאני קשה איתולמרות כל הדברים היפים שלי באופי ובכלל ושבגלל שאני באופיי איקס ויש לו קושי עם זה לא חדרתי לו מספיק עמוק ללב.
מובן שהיה לי לא טוב לשמוע את זה.
אתמול כשהבין שנפגעתי שלא רצה לשכב,אמר שאולי כדאי שיילך שהוא מרגיש שעושה לי לא טוב ופוגע בי בגלל שהוא במקום אחר ולא ב100 אחוז איתי בקשר כרגע,אמר שזה לא קשור אליה לאקסית שמבחינתו זה לא זה ולא מעונין בה.
הציע שמרגיש שיהיה לי קשה ללכת איתו בקצב שלו כי אני נפגעת ולכן שכדאי שייקח כמה ימים עם עצמו להחליט אם זה זה ולחזור ממקום אחר או לא.
אמרתי שאני מוכנה כן לנסות שנלך בקצב שלו ונראה אם זה יסתדר,לדבריו אני לא אצליח ,מכיר אותי שאפגע כי לא ייתן את כולו כפי שצריך כרגע ושהיה מעדיף את האופציה השניה של כמה ימים לבדו ולהחליט.
מה דעתך על כל הענין שהצגתי פה?
ומה עלי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות קשה
דני15/08/2011כגבר שקורא את מה שכתבת אני חייב לומר לך שאת עושה את כל הטעויות האפשריות,ככל שתוותרי,ככל שתירצי הוא יתרחק ממך,לא קראתי את כל ההתכתבויות שלך אבל ברור לי כאשר התרחקת וניתקת את הקשר הוא ניסה בכל כוחו לחזר אחרייך.ככה זה עובד,ככל שתעמדי על שלך ייתכן ותצליחי,ברגע שאת רואה שהוא עדיין בקשר עם האקסית,הרי היא התקשרה כשאת איתו הרי ברור שנוח לו לרקוד על שתי חתונות.תחתכי לצד אחד,בסכין חותכים רק קדימה! אם הוא שלך הוא יחזור על ארבע,אם לא,תוותרי ותמשיכי הלאה.כמו שאת מתארת את הפשרות שאת עושה זה לא יעבוד, הרי הצבת תנאים ובסופו של יום התגמשת בכדי לא לאבד אותו,ככה בדיוק את מאבדת אותו,אמנם זה בניגוד מה לרציונל אבל מי אמר שאנחנו הגברים פועלים על פי רציונל?! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
לילך ל.15/08/2011היי,
רציתי לתקנך ,הוא לא רץ ורדף אחרי כמו מטורף בכל מקרה כשלא עניתי להודעה אז
מסתבר שעל אף שהיה נראה לי שהוא מאוד מעונין לחזור זה לא ממש כך עפ"י מה שכתבתי..
בקשר לאקסית הוא אמר שיטפל בכך ,אין לו רצון להיפגש איתה ומודע לכך שזה לא צריך להיות כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
mosha15/08/2011וואלה אני לא מקנה בך...זה קשה תני לזמן לרפא אל תלחצי .אם באמת את יקרה לו הוא יחזר ויחזור אלייך על ארבע.......קחי אויר תתפנקי מעט ותראי שזה יסתדר. פשוט הבחורה השניה יושבת עליו חזק.. שהוא יחליט שאת מס 1 זה יהיה לטובה...מאחל לך הצלחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות? - תגובה
סיגלית גלאי16/08/2011שלום לילך,
נראה לי שהבחור מתנהג ואומר לך מסרים ברורים שאת כנראה מסרבת לראות ולשמוע, הצעתו היא שתניחי לו למספר ימים (ואולי זה יהיה יותר מזה) כדי לחשוב האם הוא נפרד או חוזר מחוייב יותר, כלל לא משנה מהן הסיבות, מה שברור הוא שהבחור לא שלם עם עצמו. נראה לי שזאת הצעה מאוד הגונה, הוא לא בטוח ביכולת שלו להיות מחוייב לקשר הזה, למה לגרום לך ולו עוגמת נפש? תני לו את הזמן הדרוש לקבל החלטה, אם אתם צריכים להיות ביחד זה יקרה, ואם לא, אז עדיף מוקדם מאשר מאוחר, לא?! זוגיות טובה צריכה להיות ממקום של בחירה ורצון לעשות טוב לשני, נראה שביניכם יש יותר מידי מאמץ ליצור את מה שצריך להיות טבעי וזורם כשקיימת אהבה.
יש פתגם שאומר "רודף הודף, הודף רודף" חשבי על זה, והניחי!
בהצלחה
גלאי סיגלית -יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלית
לילך16/08/2011כבר אתמול בערב שוחחנו ואמרתי שאני לא רוצה להתעלם מתחושותיי ויהיה לי קשה להתאכזב מאיך שינהג איתי כאשר אינו במקום שאני נמצאת בו ולא בקצב
מאחר וגם מה שפירטתי לך בהרגשתו לא עשה לי טוב לשמוע אמרתי לו שהבנתי שסתם פנה אלי שוב שאינו באמת רציני כפי שחשבתי שיהיה ושאינו רוצה בי באמת.
סגרתי את הגולל על הקשר הזה ,מה שלא עושים לו ואיך שלא באים לקראתו זה פשוט לא הולך עם הבן אדם הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?