למה בעלי בגד בי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה בעלי בגד בי.
    מתוקה
    21/08/2011

אני נשואה מזה מספר שנים באושר, ולהפתעתי מאחר שאני בחורה חשדנית בעלי נתפס, והבנתי שהיה לו קשר טלפוני עם בחורה נשואה ושיש לה בעל טוב, ולפי דברי בעלי זה היה רק קשר טלפוני בלבד,אני חושבת שאני מאמינה לו כי באמת אין לא גם את האמצעים ,אך מאחר ואני פוליטיקאית לא קטנה הוא תמיד במעקב... כל פעם שאני יושבת איתו בשיחות אני מגלה מהשיחות שלי איתו שיחות שנאמרו בניהם שיחות לא נעימות אני נכנסת לעומקם של דברים בשיטה שלי אבל בסוף אני נפגעת יצר הסקרנות שלי לא עוזב אותי,כי אני יודעת שבידבורים יכולים להגיע רחוק מאוד, בעלי אומר לי שאני האחת והיחידה ,ושאני כל עולמו ,ושאני הכי חשובה לו בעולם, ומה שהיה לו זה היה בגלל שפשוט היא לא רצתה לסיים איתו את הקשר, ואני מאמינה שמצידו דאז זה לא כל כך נורא בתיקווה שחלילה לא יתפס על ידי כמובן, למרות שהיה רק קשר טלפוני , יש לי דחיה לבעלי אני פשוט לא מאמינה לו יותר למה הוא עשה את זה בכלל מה היה חסר לו ,למרות שכל זה בא מיוזמתה, והוא נגרר,אבל בעלי אמר לי דברים שאמר לה דברים שהאוזן שלי בסופו של דבר נסתמה מגועל ,לדעתי היה עדיף שלא יספר לי דברים לעומקם כי היום הכל נראה לי מגעיל לא כמו בעבר ועוד יותר קשה לי להעביר את זה שוב הכל מתחדש לי וקשה לי להבין אותו, למרות שזה קרה לפניי שנה וחצי ושבמשך שנה לא היה לי קשר איתו בכלל נגעלתי ממנו וכעסתי עליו מאוד. היום אני שוב סוחבת מטען כבד זה חזר אלי לצערי מבעל תמים וטוב גילתי בעל שחיפש לזרום במובן של דיבורים , כי פשוט הבחורה גררה אותו לזה. מה ניתן לעשות במצב ששוב אני נמצאת במצב ההתחלתי שהייתי בו , האם להבליג ,ולהמשיך לחיות למרות הקשיים ? האם לתת לא להרגיש אותו הדבר להחזיר לו באותו מטבע, היום יש לי המון כעסים עליו , מה יכול לעשות לי טוב בלב כרגיל הזמן ? אני כבר לא יודעת מי זה בעלי לדעתו הכל היה שטיות ושהוא תמיד ביקש שהיא לא תתקשר אליו והיא כן התקשרה לדעתו הוא לא רצה את הקשר שלה ולא ידע לצאת ממנה , לפי דבריו , היה גם מתייחס אליה בצורה זולה ביותר שתעזוב אותו,ולמרות זאת היא המשיכה היום אני מאמינה שזה נגמר אבל בשיחות איתו אני מוציאה עוד ועוד דברים לא של מפגש אבל דיבור זול ביותר. אני לא מודאגת ממנה אני מודאגת מעצמי מהרגש שלי אליו שהולך ופוחת ושאני פחות מעריכה את האדם שאהבתי כל חיי. אני מסתכלת עליו בבוז תמידי ולפעמיים אין לי חשק גם לדבר איתו. מה עושים? נוטשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה בעלי בגד בי.

הוספת תגובה

• לך

ב
    21/08/2011

סליחה שאני מגיבה אבל אני יכולה לאמר לך מניסיון אישי שליבתור אחת נשואה שהיה לה קשר של דיבורים עם מישהו נשוי רק של דיבורים .
    הבעל שלך לא כזה נאיבי כמו שאת חושבת הוא פשוט מישהו שרצה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה את לעולם לא תדעי מה הדיבורים שהיו בנייהם ומה הוא אמר לה נכון אישה יכולה לשדל גבר אבל הם לא תמימים כלל וכלל אני יכולה לאמר לך שהנשוי שאני כויכול דיברתי עימו ו"שידלתי" אותו המשיך להיות בקשר עימי מרצונו גם אחרי שהוא סיפר לאישתו על הסיפור הזה כמובן שהוא לא סיפר לה הכל.
    לכן באפן אישי תשכחי מהסיפור הזה כי גם אם הוא הרגיש כלפייה הוא כניראה ישאר במוכר ואת צריכה לבדוק אצלייכם מה גרם לו לעשות את זה.זהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבושם לו

מתוקה
    21/08/2011

האמיני לי שאני יודעת על מה דיברו אני לא טיפשה בטח לא על כלכלה ובטחון וכויי הכל על זיונים בלבד תראי חמודה בגלל בחורות מהסוג שלך אנחנו סובלות,אין לי בעיה אם ירצה ללכת אני מכניסה לכל אחת אותו בתוך מעטפה ושולחת אותו בדואר ישיר, ויאללה למזונות גם ככה הם חוזרים כמו כלבים הביתה אין לי בעיה עם זה הבעיה שלי זה הילדים הקטנים למה שהם יסבלו ילדים סובלים משתי י הצדדים היום גם לנשים כבר לא איכפת מהילדים שלהם ,למרות שאני מסתירה את זה בחדרי חדרים מהם שימשיכו לגדול בצורה הכי יפה ונורמלית שיש , ואני כבר אתמודד אני ילדה גדולה , לא מקובל עלי גבר בוגד בשום אופן זה פשוט גועל נפש ללכלך את אשת איש או את הגבר שבבית ,גבר שבוגד לדעתי זה מראה שהוא חסר בטחון ואומלל גבר שכנראה הפסיק לעניין את בת הזוג ומחפש משהי סתומה תתן לא צומי וזיון זמני בלבד והלאה לבחורה הבאה בלי רגשות בלי כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לך

ב
    21/08/2011

אני לא דיברתי איתו מעולם על דברים מלוכלכים ממש בקטנה בחיי שזו האמת מודה נפלתי לקסם ברור לי שזה בא משחיקה מהעדר שביעות רצון ועוד ואני מבטיחה לך שעשיתי הכל כדי לא להיסחף עימו לא ניפגשתי עימו ולא שכבתי איתו גם הוא כיבד את היותי נשואה ודי נפלתי ברשת של האהבה הריגוש וההרגשה הזו.
    אף פעם על תואמרי בגלל בחורות כמוך את לא יודעת מה מחר יקרה לך בטח אחרי שהוא עשה זאת .
    אני בחורה של הסתכלה אפילו לא במבט על גבר אחר.
    אני היום נילחמת לא להתפתות לסיפור הזה ברור לי שזה רק יפגע בי הוא מצידו היה מחזיק אותי ואת החיים שלו גם יחד- זה התאים לו זו אני שסיימתי כל פעם שהבנתי שאין עתיד ורק סיפור מהצד.

אז שלא תביני לא נכון אני ממש לא מצדדת בכזו התנהגות אבל אנחנו רק אנשים וזה קורה- ואני מקווה שזה לא יקרה שוב אני גם לא רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברים לא קורים דברים נעשים

מתוקה
    21/08/2011

למה הגעת לזה בעליך בגד בך? לדעתי את צריכה לנשמור על העיניים שלך ואם לא יהיה כאן אינדרלמוסיה שהיא כבר התחילה ילדייך יסבלו , איפה הצניעות ,איפה לטפח את הבית הבעל והמשפחה אני שומעת רק על בגידות בלבד לצערי הנשים כבר לא נשים הם כמו גברים , לדעתי הכל תלויי רק באישה היא זאת שמקרבת והיא זאת שמרחיקה את הגברים, כנראה שלא טוב לך בבית אבל מכאן ועד לחפש משהו שימתיק לך את החיים זה כבר טימטום שבעלך ימתיק לך ותעבדי על זה כל הגברים אותו זבל בסוף כנ"ל גם הנשים הבוגדות. אני סומכת על עצמי גדלתי עם מוסר ודרך ארץ דרך של כבוד לי לבעלי ולמשפחתי ואעשה ככול שאפשר לא לפגוע בשערה מראשם של ילדיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוקה למה בעלי

mosha
    21/08/2011

בעלך בוגד כי זו הדרך של מרבית הגברים. אחרי 20 שנות נשואים יש חשק להרגיש נערץ מוערך לכייף אפילו ליטוף עושה לו את זה .לא משנה אם יש אהבה בניכם...תמיד ירצה את האחרת כמה שזה כואב כך זה מתקיים....לענינך אל תעזבי תדלגי.חשוב אם דואג כאב וכבעל מפנק ..הסקס בנוני + - בבית רגוע...ואת יקירתי תפנקי את עצמך על הסבל" שמרגישה...בכל דרך שתבחרי ....ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה בעלי בגד בי

דני
    21/08/2011

היי,שאלת המיליון דולר...לפי מה שאת מתארת אין מצב שתיסלחי לו ולכן רצוי שתפרקי את החבילה.בנוסף לדעתי אין מצב שזה הסתיים בסתם דיבורים בטלפון...בדרך כלל הדיבורים באים אחרי מעשים,ולמה לא התעמתת עם האישה ויידעת את בעלה?! שווה גם שם לעשות לה קצת סדר בבלאגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאמינה שלא היה מעבר.

מתוקה
    21/08/2011

קל לאמר לפרק חבילה זאת לא חבילה זה ילדים אני יודעת מראש שמה שהיה זה דיבורים בלבד , לסלוח כן לשכוח אין מצב הכל בשביל הילדים שיגדלו , גם לבעלה הגעתי אני לא פרירית מי שהורס לאחרים יהרסו לו זה ידוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה בעלי בגד בי. - תגובה

מיכל פאטל
    25/08/2011

שלום לך מתוקה,

אני יכולה להבין שאת מאוכזבת מהתנהגותו של בעלך, אך יחד עם זאת אינני סבורה שעלייך לנטוש.עלייך לברר עימו באמצעות שיחה פתוחה- על איזה צורך ענו לו שיחות אלו? מה זה מילא? מה חסר לו בקשר שלכם? האם פתיחות או אולי אינטימיות ?
    אין ספק, שאירוע מעין זה עלול לגרום למשבר אמון גם אם נאמרו רק מילים, והקשר התנהל באמצעות שיחות בלבד.עם זאת מאחר ואת מציינת שבעלך אדם טוב שאוהב אותך מאוד, חשוב שתבררו לעצמכם ותלמדו לנהל שיחות פתוחות (ולא רק תיחקור )בהן תוכלו לפרום את ה'פלונטרים' שקיימים במערכת יחסיכם, ללמוד מטעויות, להפיק לקחים ולהחליט על שינוי בסיגנון ההתנהלות שלכם בזוגיות.
    היכולת ללבן בעיות, להתמודד עם משברים וקונפליקטים וכעסים- היא מיומנות תיקשורתית חשובה מעין כמוה.אם תוכלו לעשות זאת לבד אז יופי ,אך אם לא- אני ממליצה שתפנו יועץ זוגי מיקצועי.אתם יכולים ללמוד מטעויות, זה עוד לא מאוחר.

בהצלחה!
    מיכל פאטל- יועצת זוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי בגד בי

רות
    02/09/2011

מיכל ישבתי ואני עדיין יושבת עם בעלי וכשאני נזכרת והמון במה שנאמר בשיחות של בעלי עם החברה ,זה מאוד פוגע ,אני ראיתי את בעלי כדבר הכי נאמן לי בחיים ושרק איתו אני רוצה להזדקן ,אני הייתי עיוורת ונתתי אימון מלא בגבר שלי, אבל היום אני השתנתי ,קשה לי להחזיר אותו אלי כי אני מרגישה מאוד פגועה ממנו, פעם אני ידידה טובה שלו ופעם פשוט לא בא לי לדבר איתו, והוא זורם לפי החליל שלי וכשאני מזכירה לו הוא פשוט כועס, ואומר לי מה לא שכחת מזה,אך אפשר לשכוח אין מצב ולעולם לא, תגידי שאני טיפשה אבל הלב שלי נפגע חזק חזק קשה לי בלעדיו וקשה לי איתו אהבתי את בעלי אהבת טהורה אהבת אמת היום זה ירד לי אפילו לחבק אותו אני לא מסוגלת הוא נוגע בי יש בי משהו פנימי שחזק ממני ושיוצר התנגדות אני יודעת שאני כבר לא אוהבת אותו כמו אז, אבל מה אני כבר יכולה לעשות ? הבית יהרס הילדים יפגעו ואני גם צריך המון כוחות ולזרוק את הרגש מאיפה שוןאבים את זה. לי אין מספיק כוחות במיוחד עם הילדים אני אסתדר עם עצמי אבל הילדים יקחו את זה קשה כי הדרך הזאת מוכרת לי כבר. אני יודעת שאני מזניחה אותו בבית כבר לא מעריצה אותו כמו פעם ירד לי ממנו אנחנו המון לבד ובשתיקה רק שהשנים יעברו. עצוב אבל כנראה זה מה שבניתי לעצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רות

mosha
    04/09/2011

אני שומע המון מקרים מהסוג שצינת..וחויתי משהוא דומה....אממה צריך להיתגבר .משניקרא לשחק אותה לחיות אחי טוב איתו כי אין דרך טובה יותר ועם הזמן מע"יחסים תיבנה מחדש ויהיה טוב יותר ..הזמן אינו עוצר מתקדמים ושואפים לטוב מקווה שכך יהיה אמן.......ציצ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציצו

מתוקה
    07/09/2011

אני חושבת שאולי לעשות לו את אותו הדבר זה יכול לעזור לי לנפש ,אולי לתת לו להרגיש מה אני סוחבת איתי תקופה של שנה אבל זאת לא אני...הבעיה הייתה אצלי שהייתי אישה אמיתית מאמינה אוהבת ומעריצה ואמרתי שלי זה לא יכול להיות כי אני אישה שזורמת איתו לכול כיוון מבינה, מרגשת יפה מפנקת דואגת, להיות שחקנית איתו קשה לי אני בחורה מאוד אמיתית כשאני כועסת אז אני כועסת,אנחנו יושבים ומדברים על ה ו..ד וכשהו מדבר אלי אוזניי כאילו נסתמות ממה שהוא אומר והמבטים שלי אליו זה מתבטא בזה שאני מסתכלת עליו ואומרת בלחש לעצמי למה עשית לי את זה מה היה חסר לך למה הייתה לך משפחה למופת . ואז אני קמה פתאום והולכת לעשות דברים אחרים יש בי כעס נוראי פגיעה באהבה באמון במשפחה בילדים בכל, אני יודעת גם אם אתגרש ממנו אני לא אשנא אותו לעולם אבל אני כועסת עליו מאוד כי לי לא היה מגיע כי אני אישה של בית ועבודה וילדים שהם חיי והכי חשובים לי מאז ומתמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוקה

mosha
    07/09/2011

את אישה ראויה לזוגיות טובה יותר. אבל החיים הכתיבו למו אחרת מה לעשות ? אני חושב שתרגעי תסלחי זה נימצא בכל זוג נשוי כולנו מועדים...יש פיתויים .חיי השיגרה שוחקים. גבר רוצה יותר להיות נערץ מחוזר להראות לעצמו שהוא שווה .מה לעשות זה קשה לרגש אצלך...אבל תתגברי את אישה חזקה .תחשבי על הילדים משפחה .זה יחזק אותך
    מקווה שיעזור ב"ה ...מחזיקים לך אצבעות ..בהצלחה (אם יש לך אחות / חברה טובה שתפי אותה זה יפרוק מעלייך לחץ )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו