מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלת המליון-למה אני בוגדת?טל22/08/2011
חייבת לפרוק הכל ולקבל תשובה הגיונית יותר מזו שנתתי לעצמי....
יש לי חבר כבר חצי שנה, הכל פשוט מושלם, ולא סתם, באמת מושלם!!!
אם זה האינטרקציה בנינו, ההבנה ושלא נדבר על הסקס, הוא בהחלט הסקס הכי טוב שהיה לי אני מרגישה איתו פתוחה יותר מכל גבר שהייתי איתו, ואיתו חוויתי פעם ראשונה אורגזמה אחרי שנים של זיופים.
לפני חודש הוא טס לארה"ב לחודשיים, ההחלטה של שנינו הייתה להיפרד כי לא אני ולא הוא רצינו לנהל קשר מרחוק, אמרנו מה שיהיה-יהיה ושהוא יחזור נחליט מה הלאה.
אחרי שבוע דיברנו ושאלתי אותו אם הוא היה עם מישהי והוא אמר לי שלא, שהוא מתגעגע אליי ושהוא לא מחפש שם סקס... (לא עקרוני אם זה נכון או לא...)
מאז שהוא טס הייתי עם 4 גברים, ואני לא מבינה למה... אני באמת אוהבת אותו והוא עושה לי כ"כ טוב בכל המובנים, בנוסף לזה כל ה-4 גברים לא הגיעו לקרסוליים שלו.
למה אני עושה את זה? אשמח לתשובה כנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אוהבת סקס
mosha22/08/2011וזה טיבעי אממה מה תעשי שתהיי נשואה זה קשה יותר יש משפחה חשיפה לאנשים
תנסי להיגמל...ועובדה שאת עונה שהם לא מגיעים לקרסוליים שלו..אז למה באמת בוגדת...
וואלה קשה להבין את הייצר החזק שבך...מקוה שתמצאי מזור לתופעה. וזהירות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנסה
טל22/08/2011אני אפילו לא נהנית בסקס עם הגברים האחרים,
מה שמדאיג אותי כמו שאמרת זה באמת עניין הנאמנות...
גם אף פעם זה לא קרה לי, הייתי בקשר 5 שנים שהסקס לא היה משו בכלל ובכל זאת לא פזלתי ואת הבחור הנוכחי אני באמת אוהבת, אין לי מילה רעה אחת להגיד על הקשר לעומת האקס שלי, איך זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת
mosha22/08/2011את פשוט אוהבת תשומת לב יתר על המידה ..וזה כמובן מוביל למיטה כל החיזורים והמילים המרנינות עושה לך משהוא...אני מאמין שאת אומרת מה יכול להיות אני נהנת .אז למה לו..ואח"כ מצטערת הרגשה לא נעימה......אני מנתח מצב...לא יכול ליגמול אותך ...את אישה חכמה אני מניח ..(בת כמה את?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
טל22/08/2011אני יחסית צעירה אני בת 25,
ומה שהכי מפתיע אותי זה שבגיל 18 עברתי הטרדה מינית שגרמה לי כ"כ הרבה עקבות בנוגע לסקס, ואז הגיע הבחור הנוכחי ושינה לי הכל חזרה.
בגלל אני לא מצליחה להבין את הנטייה שלי לקפוץ למיטה, ועוד לבגוד בגבר שאני אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת
mosha22/08/2011יקירתי היתקלת אותי ...אני לא איש מקצוע כל שניכתב כאן זה דעה שלי מנסיון עשיר...ולענינו.....תנסי לספק את עצמך בשאר מנעמי החיים לא רק סקס בנפשנו.... יש מסעדות מסזים אוכל טוב וכו" ואת צעירה תנסי לשוחח עם חברה טובה שתגרום לך להיגמל מהסקס הפרוע......בהצלחה מתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם
טל22/08/2011וואו נועם יקירי לא נסחפת קצת עם התגובה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש
דורון22/08/2011אבל ממש לא ! תביטי בעצמך ותביני כמה שאני צודק !!
תתעמקי בדברים שכתבתי, תביני כמה שאני צודק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר.....
דורון22/08/2011במקום לנגן על ההטרדה שעברת ועל כמון הפרטנרים שעברת תלכי לטפל בעצמך ואל תחפשי פה סימפטייה רחמים והבנה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום a +נועם
mosha23/08/2011זה פורום מכובד לדעתי בואו נשמור על פרופורציה את חמודה בכינוי a תרגיעי אל תגיבי
ולך נועם תהיי יותר מעודן אתה פוגע באנשים.... נשם .... זהוא סיכמנו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המליון-למה אני בוגדת? - תגובה
סיגלית גלאי23/08/2011שלום לך,
את כותבת שקיבלתם החלטה של פרידה עד שהוא יחזור ואז תחליטו מה קורה עם הקשר, נראה שהחלטה זאת גרמה לך להרגיש חופשייה שוב לעשות כל מה שעולה ברוחך כולל לשכב עם גברים אחרים. לכן אין זאת בגידה גרידא, כי החלטתם שאתם לא יחד בתקופה הקרובה.
לשאלתך למה בכל זאת את מרגישה צורך לשכב עם גברים (למרות שאת מאוד אוהבת אותו)? זאת כבר שאלה אחרת שניתן לחפש את התשובות מכיוונים שונים: אולי את ממשיכה לבדוק כדי לדעת באופן וודאי שהוא האחד והיחיד? אולי זה הפחד מלהיות לבד? אולי הרצון להרגיש נחשקת? ואולי זה קשור גם בהטרדה המינית שעברת? אני לא מכירה אותך מספיק ולכן אני לא מתיימרת לתת לך תשובה חד משמעית, אך אני יכולה להציע לך שאם הנושא מציק לך ואת רוצה לבחון אותו וללמוד על עצמך, או ליצור איזשהו שינוי בהתנהגותך או בדרך החשיבה שלך. כדאי שתסייעי בעזרה מקצועית ומסודרת.
בהצלחה וכל-טוב
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת
דני24/08/2011לדעתי וזו רק דעתי הלא מקצועית,ראשית כל את לא בוגדת בחבר שלך כי החלטתם על פרידה מראש וגם הוא חופשי לעשות בחו"ל כרצונו וזה שהוא אמר שעדיין לא קרה משהו זה ממש לא אומר שזאת האמת,יש מצב שהוא שומר אותך על אש קטנה ואף הוא מנצל את המצב.לגבייך...אני חושב שמה שאת עושה נובע מצורך שבסופו של יום יקרב אותך לבן זוגך לשעבר.כמו שלי זה נראה את בוחנת טוב טוב אולי אפילו יוןתר מדי טוב האם זה באמת כל כך מושלם עם חברך או שמה את יכולה למצוא את אותו הדבר עם גברים אחרים.מאחר ובראשון לא מצאת עברת לשני לשלישי ולרביעי.אמנם הספק לא מבוטל אבל במובן מסויים את ממלאת את הארסנל והרזומה שלך עם גברים עד שהחבר יחזור ולי נראה שתיתפסי אותו כל כך חזק שלא יברח.
זו דעתי האישית והלא מקצועית אבל נראה לי שלגבייך אני קולע בול.אשמח לשמוע ולקרוא האם נכון הדבר או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
בוגדת25/08/2011דני, אתה כ"כ צודק... אם נכנסים לזה לעומק... אתה ממש צודק אני בוחנת אם הקשר בנינו כ"כ טוב כמו שאני אומרת...
הדבר הכי מפתיע, כל פעם לפני שיצאתי להיפגש עם גבר אחר, הוא ידע להתקשר...
כאילו הוא הרגיש ומרגיש אותי... עשינו שיחה ודיברנו על כל העניין... וזה עשה לשנינו רק טוב... אני מחכה לו שהוא יחזור, אני נמנעת משיחות עם גברים ובעיקר פגישות...
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבוגדת
דני28/08/2011שמחתי לקרוא שכך באמת הם פני הדברים ודייקתי לגבי התנהגותך..אין לי ספק כמה שזה נשמע לא טוב החוויות הלא מהנות שעברת עם הגברים הביאו אותך לתובנות הבריאות לגבי חברך וכולי תיקווה שתימצאו את עצמכם תחת חופה במהרה.אני מקווה שלא עשית טעות פטאלית ולא סיפרת לחברך על החוויות שעברת לאחרונה.מה שלא יודעים לא כואב.זה מיותר לספר במיוחד שלא היו לכם מחויבויות אחת כלפי השני.כולי תיקווה שתדעי לתעל את הדברים למקומות הנכונים ולא תתני לחוויה המצערת של ההטרדה המינית מהעבר לקלקל לכם את העתיד.עשית,בדקת,חווית מהיום תישמרי אמונים לחברת.התאמה מינית אינה דבר של מה בכך וזה מראה על קשר טוב בינכם.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבגידה שלך אין קשר לסקס
גדי24/08/2011את עושה את זה בגלל סיבה אחרת. עובדה היא שאת לא ממש נהנית עם האחרים ובכל זאת את ממשיכה. נראה לי שמה שגורם לך לעשות את זה זו הכמיהה להרגיש נחשקת. לראות את המבט הרעב של הגברים ברגע שאת מתפשטת. הנגיעה הראשונה. הלהט... וכל השאר זה לא ממש משנה.
לצערי נראה לי שאת תמשיכי לעשות את זה שוב ושוב. זה האופי שלך ואני לא משמיץ חלילה. את זקוקה לזה. וגם אם תפסיקי ותתאפקי תקופה זה לא יעזור. את תחזרי לזה. אלא אם כן תלכי לפסיכולוג ותמצאי את שורש הסיבה להתנהגות הזו. אני לא חושב שלמי מן הגברים היתה חשיבות בעינייך ותהיי בטוחה שגם היית לא יותא מסתם זיון. אם טוב לך שגברים רואים אותך ככזו אז סבבה אבל אם את רוצה שמישהו יראה אותך כאישה ולא כאובייקט מין זול לכי מהר לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי כמוך
יולי25/08/2011היה לי סיפור דומה, כשהייתי בת 22...
כל מה שאמרו לך פה זה נכון, שאת רוצה להיות נחשקת וזה מחמיא לך, אני גם כזאת...
אבל לפי דעתי הסיבה האמיתית זה הפחד מלהיות תלותית ולאהוב מישהו באמת! את כאילו מנסה להוכיח לעצמיך שאת לא זקוקה לו ואת לא תלותית ויש לך עוד מחזרים... קשה לי להסביר את הכל במילים, אבל אני מבינה אותך... את גם פוחדת שהוא עושה שם משהו ולכן את לא רוצה, גם אם לא תדעי, להישאר פריירית...את בטח יפה וסקסית ויש לך המון מחזרים, פתאום את נופלת על בחור מיוחד מתאהבת והכל מושלם, אבל את ממש מפחדת לאבד את זה ופוחדת להיתמודד עם הכאב של האובדן, לכן את מעדיפה להיתכש לרגש ולתלות...את פוחדת לאהוב ולהתמסר לרגש...
לא אמליץ לך להמשיך כך, בסופו של דבר את מרגישה כמו זבל ומושפלת, כמו אובייקט מיני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?