מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאסתר22/08/2011
רציתי את חוות דעתכם לבעייה שמטרידה אותי מזה מס' חודשים.
בעלי גולש באינטרנט כביכול בהסתר (כשאני הולכת לישון הוא קם בחשאיות והולך לגלוש, כשאני מבשלת במטבח / מתרחצת הוא נכנס וגולש (לעיתים רק ל10 דקות)
הוא מחכה שאהייה עסוקה וגולש - ומוחק היסטוריית גלישה.
הוא לא יוצא בערבים , אבל הדבר הזה מאוד מטריד אותי.
אני עושה את עצמי שלא ראיתי.
פוחדת שהוא יעמיק קשרים .
ייתכן שאם אומר לו - הוא יגלוש במקום עבודתו - תמיד יוכל למצוא מקום לגלוש (גם בבתי קפה).
מה לדעתכם עליי לעשות (הדבר מטריף אותי מאוד)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגלית אישה
mosha22/08/2011למה מטריף אותך אם ירצה ליבגוד יש לו זמן בעבודה ואינטרנט ויש אתרי הכרות .הוא ימצא דרך להיתפרפר......אל תיכנסי לו לחיים תני לו ספייס .ותחשבי חיובי .לא הכל טוב שתדעי עדיף שתתעלמי. ד"א בעלך מזכיר את עצמי ..אתם נשואים 20 שנה לערך?
את בת 45 + - מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר23/08/2011אני בת 42 נשואה 18 שנים ויש לי 3 ילדים.
הקטע הוא שאני חושדת שהוא נכנס לאתרי הכרויות ומתכתב עם בחורות, עובדה שהוא מסתיר זאת כשאני ישנה או עסוקה.
כדאי להפתיע אותו תוך כדי גלישה ?
בכלל מה נכון וחכם לעשות מבחינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר23/08/2011אני אוסיף שזה גם מביא אותי לשאלה הגדולה מה עוד אני לא יודעת שהוא עושה בהיחבא?
אולי אפילו נפגיש עם נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית יקירתי
mosha23/08/2011ואים תגלי שניפגש...מה יהיה אז? תחשבי איזה תיק כבד זה.....תתעלמי(אני מכיר את זה מקרוב) לדעתי תדלגי. החשוב מכל אם הוא בעל שדואג למשפחה מסור מפרנס. וצינת שלא יוצא בערבים.זה מראה על איכפתיות מימך.כי גבר שיוצא לבלות פאבים מועדונים זה לא לחוג ריטמיקה נכון ? רוצה לדבר בפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית
mosha23/08/2011תקראי את שכתבתי ...לא כדאי לחטט יותר מדי .יש פרטיות גם אם בעלך..אשתי היתה לוקחת לי א הפון וקוראת הודעות. מאוד לא אהבתי.....תתעלמי זה יכאב יותר אם תגלי משהוא שלא יהיה לטעמך. ואז מה נריב? ניגרש ? עדיפ לא לדעת ..מקוה שהייתי ברור ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר23/08/2011קשה מאוד מאוד להתעלם, הגלישות באינטרנט זה מה שאני רואה
וזה קורה מתחת לאף שלי!!
ומי יודע מה קורה בבקרים ובהצהריים שאני לא בבית!! אולי אפילו דייטים עם נשים.
אני חושבת שמבחינתו זה מים גנובים ימתקו, וכן חיזוקים לאגו (בחורות שפונות אליו באינטרנט - זה מחזק אותו)
אם אדבר איתו הוא יכחיש ויסתתר עוד יותר - לא מאמינה שיפסיק
הגלישות נעשו אובססביות מידי יום.
איך אפשר לדלג ולהיות אדיש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית
mosha23/08/2011מה האלטרנטיבה את רוצה להיות בת זוג שוטר......את לא בחורה מיושנת את מבינה שיש גברים שמפלרטטים ומנסים ורוצים......את יכולה לגלות דברים וזה יפגע יותר....כאן מתאים המשפט אל תהיי צודק תהיי חכם...ואת החכמה ...קשה אני מבין תרגיעי ותרפי...מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות שאנחנו הגברים שונים
שמוליק24/08/2011שלום לך מודאגת, תראי בואי נעשה את זה פשוט.... אצלנו, היצר המיני פועל בצורה שונה... אהבה אצלנו זה קודם חיצוני ואז פנימי... אצל נשים זה הפוך.. בדיוק כמו איבר המין..
אז אולי בעלך מאונן קצת... אולי הוא מפלרטט קצת...
שתדעי שבשלב כזה או אחר כול גבר עושה זאת בגלל שזו חולשה... אשה ערומה יכולה להצליח לפתות גבר הרבה יותר בקלות מאשר גבר ערום אשה (אפילו זה יעבוד בצורה שונה לגמרי)
לי זה נשמע שהוא אוהב אותך ואת חשובה לו יותר מכול.. פשוט קצת משעמם לו והוא חזר להיות ילד בן 16 בראש בקטע הזה... אז תהיי קצת "אמא" אם זה כזה מפריע לך ותעשי לו משמעת.. (אל תעשי אותו דבר כמוהו או בכיוון כי ככה הוא לא יתפקח)
את יכולה להפתיע אותו, לפי איך שאת מתארת אולי הוא ירתע מזה.. אבל אם תקחי את זה בקלות.. תדברי איתו על זה פתוח... (תציגי לו את זה כ"אני יודעת ואל תנסה לשחק אותה" ואז תסבירי לו כמו לילד שזה לא טוב וכואב לך) ..
בקיצור תגרמי לו שירחם עליך ואז על עצמו ובכך ירתע ויפסיק עם השטויות.. כי בסה"כ זה שטויות.. וככה את צריכה להיתייחס לזה כדי לפתור את זה ולמנוע סיכון שזה יהפוך למשהו רציני...
יש כולמיני סוגים של גברים.. חרמנים יותר חרמנים פחות... פחדנים יותר פחדנים פחות... בסופו של דבר הראש שלנו חושב אחרת וככה בנוי העולם.. זה בגנים.. כבר אלפי שנים.. והוא רק צריך לכבוש את יצרו - ובתור אשתו ואם לילדיו - תפקידך לדאוג לשלום הבית הזה בצורה חכמה כי אשת חיל מי ימצא.. מה שבטוח אל תקחי את זה קשה מדי ותנסי להבין אותו ולהוציא אותו מזה בחכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
שמוליק24/08/2011חבל שהתחלת לכתוב בשם זה יש עוד שמוליק בפורום שלא רגיל לכתוב בצורה זו
אנה ממך חזור לשמך המקורי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל מנהלי הפורום
שמוליק25/08/2011אני מאד מבקש למחוק את ההודעה של שמוליק אני לא מכיר אותו ולא רוצה שהחברים בפורום זה ייחסו לי את התגובה הנ"ל
כך אני לא כותב ולא מדבר בלשון הזו
מאד אודה שגם הנהלת פורום תסביר לחברים בנושא זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר25/08/2011הקטע פה שאני מכירה אותו, ואם אגביל אותו זה יותר ידליק אותו
מבחינת "מים גנובים ימתקו" וזה יביא אותו לריגושים מלאי מתח, אקשן ואנדרלנין - שיתכן שזה מה שהוא מחפש .
ייתכן שאם אגביל אותו הוא יילך לשלב יותר מתקדם ופשוט ייפגש עם בחורות . (כרגע אין סימנים שהוא נפגש)
אגב, בעבר ניסיתי לומר לו שאני יודעת - והוא הסתיר זאת עוד יותר (גולש בהיעדרי וכו').
הוא פשוט לא מרפה.
זה כבר נעשה אובססבי אצלו לגלוש בערב כשאני הולכת לישון או עסוקה.
המצב קשה, קשה להיות אדיש , ולדלג על זאת.
אגב, אני מתנהגת איתו כרגיל - לא מראה לו שאני שמה לב לגלישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
סיגלית גלאי23/08/2011שלום סיגלית,
אני לא חושבת שכדאי להתעלם מדבר שמציק לך. כי זה עשוי לא להרפות ממך ולהזיק יותר ליחסים ביניכם. חשדנות, חוסר ביטחון, פקפוק באמון עשויים לגדול למימדים שאח"כ קשה לעצור. מכיוון שאת כבר יודעת שהוא משוטט באינטרנט, את יכולה לדבר איתו על זה. לומר לו שאת יודעת, שאת מעוניינת להבין מה הצורך שלו? באיזה אתרים הוא משוטט? מדוע הוא מסתיר..מוחק..? חשוב שתצייני שאת לא רוצה לסכן את הקשר שלכם, שהוא חשוב לך וכו', הסבירי לו מה מחשבות אלה גורמות לך להרגיש.
אם הגישה שלך לא תהיה מאשימה אלא משתפת, יש סיכוי שתנהלו שיחה משמעותית וחשובה להמשך היחסים ביניכם.
בהצלחה,
גלאי סיגלית גלאי - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולש באינטרנט
דני24/08/2011לי יש עצה מקורית השאלה אם ההצעה מתאימה לך,למה שבעלך יממש את הפנטזיות שלו לבדו בטינטרנט?, תיזרמי איתו תשתתפי בצורה אקטיבית ותהיי חלק מזה,לא צריך להעלב ולחשוב האם את לא מספיק טובה בשבילו,זו דרך לפורקן בשבילו,תנסי,יש מצב שאולי גם את תוכלי להיות משוחררת ולהנות מהעניין.אין לך מושג כמה זה יוסיף לזוגיות שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר25/08/2011אין מצב שאני אצפה איתו ביחד באתרים.
הוא מאוד דיסקרטי ונראה לי שהוא גולשב אתר היכרויות.
מחפש לריגושים וליטופים לאגו, וכנראה רוצה לבחון באם הוא אטרקטיבי לנשים אחרות
הוא בסוף שנות ה- 40 לחייו.
בטח שהוא לא ירצה שאשתתף איתו בגלישה.
הוא מוחק היסטוריית גלישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטרנט
mosha25/08/2011אז מה הפתרון .יקירתי כל ההצעות שנתנו לך לא היתקבלו.....אולי תני לו עד שזה יעבור..
או שתדברי איתו בנדון בעדינות שלא יכעס רק שיבין שראית אותו גולש באתרים אסורים...(אבל זה לא ימנע ממנו) אני חושב בהצלחה ומזל זה החשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?