מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לציצוב22/08/2011
ציצו אני חושבת שקצת התעלמת מימה שרשמתי אני לא בחורה של רגע לא שהייתי רווקה ובוודאי לא עכשיו שאני נשואה.
התאהבתי בו לכן חזרתי אליו כל הזמן ובכל פעם שחזרתי גיליתי שהוא מוכן למשהו ריגעי וזה משהו שאיכזב אותי.
שאני איתו הזוגיות שלי ניפגעת ואני לא שלמה אני מפוצלת נכון אני מרגישה איתו הכי נאהבת שיש אבל זה לא מספיק י.
הזוגיות שלי עם בעלי חשובה לי הסקס שלנו טוב והוא אדם מבין וסלחן לא רואה את עצמי במקום אחר .
חיפשתי תמיכה בפורום חיזוקים לא שיכנועים שכדאי לי לבגוד בבעלי ובוודאי אני לא רואה את עצמי עם גבר אחר בצימר מבלי שתהיה מחויבות בנינו כזו אני – לעולם לא חשבתי שאקח זאת הלאה.
אני לא כועסת על הדיעות שלך זה בסדר ההצעות שלך אני מקווה שאני יהיה חזקה והוא לא יצליח להחליש אותי ולקחת מימני משהו שאני מעדיפה לא להיות בו זו לא אהבה מבחינתי הוא רק חושב על עצמו.ואני יודעת שכרגע שיש בנינו פיצוץ הוא גורם לי להרגיש חרא בכדי שאני אתקפל ואחזור אליו אני מקווה שאני לא אעשה זאת אין לי למה אני יודעת שזה סתם לאותו מעגל חסר תועלת
תודה לך על ההקשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל ב
mosha22/08/2011אם נפגעת אני מתנצל אני חושב כפי שאני הייתי נוהג...את לא בשלה לסוג כזה או אחר של בגידה...יופי אני גאה באישה שכמותך ..תשמרי על משפחתך ובן זוגך...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ציצו
ב23/08/2011הי ציצו לא נפגעתי כלל וכלל אתה סה"F אומר מה אתה היית עושה ואני סה"כ מנסה להתגבר ולהתחזק .
אני ממש בסדר בלי הקשר איתו - סה"כ מבחינה מעשית לא היה הרבה בנינו מה שהלך זה החום שלו הרגש האהבה שלו זה הלך איתו כמובן. אבל אני מודה אני בחופש ואני לא רואה ומדברת איתו אבל אני מודה אני מחפשת אם הוא רשם לי משהו אני כזה מחכה ולא יודעת למה משהו מציק לי אני לא משתחררת אבל אני חשה עייפות נפשית מלחשוב עליו להתגעגע לאהוב אותו המעגלים הללו כל כך חוזרים על עצמם שאני עייפה ודווקא טוב לי הריחוק.
הוא גם נעלם והוא תמיד עושה זאת בצורה מנוכרת זרה וחותכת ואני מרגישה שהוא כויכול מנסה להקשות עליי פתאום מהאדם שהכי אוהב אותי הוא הופך זר.
אני לא חולמת להתתקרב אליו מכל הסיבות גם כי זה לא נכון וגם כי ברו לי שאני רוצה מעבר לסתם סטוץ ולמעשה גם אם היה נותן אז הייתי יותר בפלונטר כי אני לא אוכל לקבל ועוד שבוע אני חוזרת ואני מודה אני פוחדת שאני אצחק איתו ואנס ה לא להיות איתו בריחוק וכפי שאני מכירה אותו הוא ישים לי חומההוא פשוט מחליש אותי כל פעם מחדש זה מתפוצץיש נתק ואז אני משדלת אותו הוא עושה לי פוזות וחוזר איך אני מתחזקת איך אני נותנת לו להשפיע אלי הוא יודע שההתנהגות שלו נוגעת לי ברגשות אבל הוא עושה זאת כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-
בני23/08/2011אם את חשה עייפות נפשית כנראה שזה עבר את גבול הטעם הטוב,
לדעתי את משחקת באש ושלא תתפלאי אם תחטפי כוויה שתשאיר לך צלקת כואבת ח"ו וד"ל,
-
מה שמציע ציצו זה תהו ובהו בכל מה שקשור לנאמנות והתחייבויות, זה אינו תואם את הערכים עליהם גדלנו כולנו, מנוגד לשכל הישר, ובדרך כלל הורס ומזיק יותר ממה שנדמה, פנטזיות וחלומות כמו גם ריגושים ומחשבות חשוב שתהיינה והרבה, אבל לממש אותם בדרך כלל זה כאב גדול מאוד, מאוד,
-
רק שתדעי שאת נורמאלית וכל מה שאת עוברת בא לאותת לך שמשהו בזוגיות שלך צריך תיקון ויפה שעה אחת קודם!
-
אם אינך מסוגלת להתמודד עם ההתנהגות שלו ואינך רוצה שיתעללו ברגשות שלך, אז תעשי משהו למענך ותלכי לאימון אישי כדי לברר לעומק אלו צרכים חסרים לך שאת מוצאת את עצמך מחכה ליחס מבחור נשוי בעבודה שמציק לך במתכוון,
-
ולך ציצו חשבתי שאתה תופעה חולפת והתבדיתי, אני לא כ"כ יודע איך לאכול אותך, המשפט היחיד שיש לי לומר לך > שאתה משדל נשים לזנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני תודה
ב23/08/2011אני חושבת שאתה צודק למעט דבר אחד הוא לא מציק לי הוא פשוט לא נותן לי להשתחרר אחרת הוא מתנהג לא בניכור ובזרות.
אבל אני אהיה חזקה כי במת לא בא לי על כל הסאגה המיתרת הזו. אני חייבת לסלוח לעצמי ולהמשיך הלאה אני כל הזמן חוזרת אליו כדי להוכיח לעצמי שהיה בנינו אהבה גדולה ולא עשיתי זאת סתם אבל אני אתגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב בני
mosha24/08/2011הייי את פשוט מאוהבת .זה קשה ואני מאמין שהזמן ירפא את הכאב...בהצלחה (תנסי להמשיך את החופש)....ולך בני בתוך עמי אני חי אני מכיר את הכל מהכל ...אישה רוצה כמו גבר בדיוק...אני לא יכול לשקר לעצמי ....כי 75 אחוז בוגדים ו25 אחוז ניתפסים.....אבל ניתקדם....אתה צודק למה לי לקלקל לזוגיות של אחרים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?