מה זה אומר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר?
    צביה
    16/01/2008

שלום.
    אני נשוי כ-5 שנים + ילד 1, עד היום היינו מקיימים יחסי מין לפי החשק שלי שנראה לי שקיים גם אצלה .
    להפתעתי אישתי באה בדרישה לקיים רק 2 בשבוע ולא יותר ז"א שנגיע להסכם בנושא .
    אבקש לקבל את דעתכם .
    על מה זה מצביע ?
    מדוע דרישה כזו לא הייתה לפני הנשואים ?
    האם היא לא מסתירה חוסר חשק מיני מהעבר?
    לטענתה 2 יכול להיות בבוקר ובערב באותו יום ובזה הסתיים הסיפור לשבוע ?
    האם זו דרישה נורמאלית ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר?

הוספת תגובה

• יחסי מין

אילה אריאלי
    16/01/2008

תדירות יחסי המין בין בני הזוג משתנה במשך השנים . אתה צריך להבין שהדרישה של אשתך לקיים יחסי מין בתדירות הזו היא נורמלית. אתם צריכים לעשות משא ומתן בנושא זה ולהגיע לפשרה המקובלת על שניכם. הדרישה שלך לקיום יחסי מין לפי הרצון שלך היא שרירותית, ואתה צריך להתחשב גם באשתך. אתה מציין שעד היום קיימתם יחסי מין לפי החשק שלך. הגיע הזמן גם להתחשב בה.

אריאלי אילה
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתי

צביה
    17/01/2008

תודה לתשובתך .
    הדרישה למספר הפעמים בא בגלל שהיא לא רוצה בכלל .
    אז מה עושים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשרה

צביה
    18/01/2008

שלום .
    אני קורא בכל המדורים וגם כאן כי יחסי מין הם פשרה , ז"א הבעל רוצה יותר סקס והאשה רוצה פחות סקס והמלצת המומחים להגיע לפשרה בנושא "קשר זוגי היא פשרה" כך המומחים טוענים .
    תסלחו לי יחסי מין / סקס הם פשרה ? או שנעשים בגלל חשק, אהבה , צורך גופני וכו"י ?
    אינני זוכר ש"פשרה" כזו קיימת אצל נשים לפני הנשואים או לפני הלידה או לפני שהצדדים מקבלים בטחון בקשר המשותף.
    האם אני מפספס משהו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשרה ביחסי מין

אילה אריאלי
    20/01/2008

נכון, גם יחסי מין נכנסים לקטגורית הפשרה ביחסים הזוגיים. כפי זציינתי בעבר צרכי מין משתנים בתקופות השונות של הזוגיות. מאחר ולא תמיד הצורך המיני של הגבר זהה לצורך של האישה {יש מצבים שהאשה רוצה יותר יחסי מין, לאו דווקא הגבר הוא זה שרוצה יותר). במצבים אלו הזוג צריך לעשות משא ומתן מה מתאים להם ולמצא את הדרך המתאימה לשניהם.
    התשוקה המינית קיימת בעוצמה רבה יותר בתחילת הקשר הזוגי. חשוב לשמור על המיניות במשך כל חיי הזוג, אולם יש צורך להתאים לנסיבות ולשינויים שהזוגיות עוברת.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו