אל המנהלות. אני דורשת תשובה פומבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל המנהלות. אני דורשת תשובה פומבית
    a
    23/08/2011

לפני דקות אחדות מחקתן את התגובה שלי לנועם השרלטן , יחד עם תגובתו לבוגדת . רצוני לדעת מדוע לא מחקתן את הודעתו לפני תגובתי? האם עד כדי כך אתן עסוקות או מנותקות שאינכן קוראות את התגובות הנכתבות כאן?. הרשו לי לרענן את זיכרונכן , שנועם הלא הוא רוני גולני , מנבל את פיו שנים בפורום ותוקף בטרוף את הנשים האומללות שנופלות טרף ללשונו. ברור שנועם זה הוא טיפוס א סוציאלי, הרובץ כאן שנים להנאתו ומפיק הנאה חולנית וייתכן מינית מהשתלחותו בנשים.. מדוע אינכן מזהירות אותו בפומבי, דבר שיביא אולי גולשים אחרים החושבים להתנהג כמוהו לחשוב פעמיים לפני כתיבה הרסנית מטורפת נטולת מעצורים וחסרי מוסריות כמוהו. בברכה לפורום מועיל ומהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה פומבית לכלל הכותבים ב- תגובה

סיגלית גלאי
    23/08/2011

לכלל הכותבים בפורום
    אין לאף אחת מאיתנו חלילה רצון לפגוע באופן מכוון באף אחד/אחת מהכותבים בפורום.
    אני מצטרפת לבקשה שנאמרה ונכתבה כאן מספר פעמים:
    כותבים יקרים, פורום זה נועד לשיתוף, לעזור לחברים השואלים, להביע דעות ומחשבות, מותר לא להסכים עם דברים שנכתבים, אך כל זאת צריך להיעשות ברוח טובה, בכבוד ובמיוחד בשמירה על כללי תרבות הדיבור שאני משוכנעת שכל אחד מאיתנו מכיר.
    בבקשה אל תנצלו פורום זה להשתלח ללא רסן, אין זה יאה, בוגר או אחראי.

תודה
    מנהלות הפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו