מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ב היקרהרחל24/08/2011
אני חושבת שאת דווקא במצב טוב-
1. את מרגישה שהזוגיות שלך עם בעלך טובה ולא רואה את עצמך במקום אחר-מצוין.
2. הבחור מאכזב אותך , מחליש אותך , חושב רק על עצמו ומה שהוא רוצה זה משהו רגעי בלבד- אז למה את צריכה אותו?- לדעתי הוא ממש לא עושה לך טוב.
3 . כתבת שהוא גורם לך להרגיש חרא- זה ממש נורא- למה את ממשיכה לאהוב אותו?
4. לדעתי את ממש במצב שאת יכולה להשתחרר ממנו זה רק עניין של החלטה. תארי לך שהיה מדובר בבחור שמוכן ללכת עד לקצה העולם בשבילך- בחור עדין אוהב ומתחשב שלא יתן שתיפול שערה משערות ראשך שרוצה אותך באמת ובתמים - אז היית בבעיה אמיתית כי על זה באמת קשה לוותר.
אבל במצב שאת תיארת- למה את מסתכנת???
את בעצמך מרגישה שזה לא שווה את זה.
תהיי חזקה , תשימי עליו פס ותמשיכי בחייך- יש לך חיים טובים תשמרי עליהם- אל תהרסי אותם- זה לא נשמע שווה את זה- חבל!!!
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל ב ורחל
שמוליק24/08/2011ל ב גם אני חושב שרחל צודקת לא המבין למה את איתו ? יש לך לדברייך זוגיות מעולה לכי לביתך ש ל ך למאהב שלך לא יהיה איכפת לו אם "תתפסי"
רחל זה עוד מיקרה שאינו דומה לשאר המיקרים לדוגמה המיקרה שלך או המיקרה שלי שאני כן אלך ע ד ס ו ף ה ע ו ל ם לאהובתי וכן ארצה לשמוע ממנה וכן ארצה לקבל אוויר
ל ב יש בחור שרוצה "להעביר את הזמן"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק24/08/2011כתבת צודק מה??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רחל24/08/2011האמת- כתבתי את זה לך כתגובה למה שכתבת מקודם על ה"יועץ".
לגבי ההודעה האחרונה שלך- כתבתי לך גם קודם שאתה נשמע איש טוב. לכן אני מתייחסת מאוד ברצינות להודעות שלך.
ציצו למשל נשצע ממש מסוכן- לעשות הכל רק ב"דיסקרטיות"- זה נשמע כל כך נאיבי.
ציצו- לא שמעת על- "סופו של כל גנב לתלייה" או- "על ראש הגנב בוער הכובע" ??
האמת תמיד יוצאת לאור במוקדם או במאוחר.- אל תייעץ פה לאנשים לטמון את הראש בחול.תגלגל קצת בפורום אחורה ותקרא- לא נראה לי שתמצא פה מקרה אחד שהסתיים כפי שבאמת היינו רוצים- זה תמיד נגמר רע. גם אם בן או בת הזוג הנבגד סולחים- זה עדיין רע. ויש גם את הנפגעים מסביב .אז למה להציע למי שעדיין לא נתפס
להמשיך עד שיתפס? אנשים כותבים כאן את שהם עוברים ולדעתי כדאי לייעץ להם ללמוד מהניסיון של האחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל הדומה
שמוליק24/08/2011רחל יקירתי אני כמעט בטוחחחח כשהקב"ה חילק את השכל והצרות לאדם עמדנו ביחד צמודים וקיבלנו את החיים והדברים הטובים {גם הצרות} המיקרה שלך המחשבות שלך הכל דומה קצת מפחיד לא??????
אני מתגעגע ליקירתי לשמוע את קולה לראות אותה אני בטוחחחח שגם את* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל הדומה-מאת שמוליק-
בני24/08/2011לרחל הדומה...
מאת שמוליק...
אולי יש לנו אפי' את אותו צבע עיניים... אז נפגש נחזיק ידיים...
לא בקטע מיני ח"ו, אלא סתם כי אנו מאוד דומים, את יודעת את ואני...
---
ככה זה מתחיל ואיך שזה נגמר כולכם יודעים,
אז מה לך כי תלין עליי, או על הקב"ה?
אתה זה שבוחר במודע את הדברים שגורמים לך סבל, אתה מייצר את הכאב בכל הכוח, תגיד אתה מזוכיסט?
-
נהנית? יופי!
אתה רוצה להמשיך וליהנות?
להרגיש חופשי ומאושר?
לנשום אוויר צח?
לאהוב עם כל הנשמה?
אין בעיה,
מגיע לך את כל הטוב שיש בעולם, אבל לשם כך תצטרך לבצע כמה פעולות שיעזרו לך לממש את כל הטוב הזה, ומה שאתה עושה כעת מרחיק אותך , ואני רואה ומצטער על מה שקורא לך,
דרך אגב אתה רוצה להתגרש? מי מונע בעדך?
-
לעיתים נדמה שאתה המאהב המסתורי של גב' רחל, ואתם מנהלים פה רומן מתחת לאפם של יקירכם -באצטלא של סיוע/פריקת מטענים בפורום.
-
אחזור שוב על דבריי, להלן הקוו, שאתה מרבה להתלונן עליו,
כל זמן שאתה בתוך מסגרת התחייבות אחת, אתה לא יכול לנהל ולהתחייב לאנשים אחרים, נקודה.
צא רגע מהמקרה שלך, ותביט מעבר לחלון, אנשים שכורתים בריתות בעסקים בנישואין וכו' מצהירים כוונות לשמור נאמנות ולא להסתיר דבר, ובוודאי שלא להזיק במתכוון לשותפות גם אם היא צולעת ולא מרוויחה...
-
בתקשורת נכונה ופתוחה בין הצדדים ניתן לפתור את "כל" הבעיות, למעט אלימות מילולית/נפשית/פיזית, המצריכה טיפול! גם אז בידיי בן הזוג ניתנת הבחירה האם להישאר בקשר מעין זה או לחפש זוגיות חדשה, (מה שלא תמיד מצליח כי הם בוחרים שוב את אותו טיפוס אבל זה כבר נושא אחר.)
המשך יום נעים לכווווולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
רחל24/08/2011אדון בני , אתה חושב שאתה חכם גדול , נכון?הפעם הגזמת קצת. הואשמתי כבר פעם אחת בבגידה ולא אתן לך להאשים אותי שוב.המטרה שלנו כאן היא קצת לפרוק וקצת לעזור.
מרגישה שמיציתי.
תודה ושלום לכולללם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רל
ב24/08/2011רחל הי,
שתביני אנו עובדים יחד והסיפור הזה הוא כבר 3 שנים הוא מצא חן בעניי מבחינתי כניראה זה התחיל בתשומת לב והתאהבתי בו .
אני שמרתי שזה לא יגלוש גם הוא לא לחץ מעולם ניראה לי שגם הוא העדיף שזה ישאר בתוך מקום העבודה הגלישות שהיו הם טלפונים הודעות מיילים נשיקות ומגע ידים דיבורים.
אני קוראת את מה שאתם רושמים ובהחלט מהצד זה ניראה שאין פה משהו יותר מרגע הוא בטח יואמר אחרת ואני יצטט מה הוא אומר אני אוהב אותך לכן אני שומר על קשר איתך כל פעם מחדש כי מין הוא לא קיבל מימני והוא שם זאת בצד לא לחץ וגם לא ביקש בצורה ישירה יכול להיות בגלל שהוא פחד שזה יטרוף את הקלפים בנינו והוא יצטרך לתת לי יותר מה שהוא לא ראה את עצמו מוגל לטענתו הוא אוהב אותי אני עשרות פעמים ראיתי אותו שפוף עצוב כואב מרוסק לא יודע מה לעשות ולמרות הכל אם אני הולכת מימנו הוא לא בא וחוזראלי ומציע לי להיות איתו שאנו משוחחים הוא טוען שאני לא יעזוב למענו כלם ואני סתם מאשימה אותו בדברים שגם אני לא הייתי עושה והוא צודק .
לכן תמיד בסופו של דבר הוא תמיד רוצה להיות איתי בקש בלי לדרוש מימני הוא טוען שהוא אוהב אותי ולכן הוא ממשיך ככה.
אני יודעת שאני צריכה להמשיך הלאה ובסה"כ אני בסדר כי אני לא מסכימה להיות עם מישהו בחשאי ואם אין ליולו הצעה שלהיות יחד אזס אני צריכה לכת אבל כרגיל זה התפוצץ לא יפה ואני כעסתי עליוכי הוא אמר שאני רציתי להיות איתו בקשר כזה .
ועכשיו הוא מתנהג כאילו לא היה כלום בנינו ואני לא מיצטערת שזה ניגמר אני רק מיצטערת שזה לא יכול להיות בנועם.ושאני לא משלימה עם זה עד הסוף זהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- ב
רחל24/08/2011תשמחי שזה נגמר ככה. הכל לטובה . לדעתי- תחזרי לעבודה בראש מורם. תהיי חזקה ואל תישברי. אם זה עיניין של 3 שנים אז הוא בטח מכיר אותך ואם הוא אומר שאת לא היית מסוגלת לעזוב את המשפחה אז הוא בטח יודע מה שהוא אומר. ולפי דברייך נראה שגם הוא לא מתכוון לעשות צעד כזה- אז למה להסתבך.
נכון שזה קשה כשעובדים יחד ונפגשים על בסיס יומיומי אך אני חושבת שאם תחליטי שהקשר הזה לא טוב בשבילך תוכלי להיות חזקה ושגם הוא בסופו של דבר יבין שזה נגמר.
גם אני עכשיו בחופש וגם אני אחזור לעבודה בקרוב.גם אותי זה יעמיד במבחן המציאות.אומנם אנו לא עובדים ביחד אך כשאחזור לעבודה הסיכויים לראות אותו יגדלו.
אני מאחלת לשתינו להיות חזקות- זה באמת לא פשוט אך כולי תקווה שזה אפשרי.
בהצלחה לשתינו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-
בני24/08/2011בנוסף לדבריה החכמים שרחל כתבה לך מניסיונה האישי,
אני ממליץ לך לקרוא את המאמר של ד"ד אורן חסון >
בגידות: הגבר הנשוי - מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה.
תעתיקי את השורה שלמעלה ותחפשי בגוגל.
זה הוא כתב ולא אני, אז אל תחשדו בכשרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ב
שמוליק24/08/2011ל ב אני מציע לך לקרוא קצת מהעבר ולהבין מי זה בני יועץ
אדוני היועץ ורד מהעץ אתה פוגע בחברים
לידיעת מנהלי הפורום יש לקרוא את בני "יועץ" לסדר
ולרחל את לא צריכה להיתעצבן הוא סתם " ניתפל" המשיכי להקסים אותנו בכתבייך ואל תתייחסי ל"יועץ"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיספה לבני
שמוליק24/08/2011עברת את הקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק25/08/2011קראתי את אשר כתבת ל ב קצת מאוחר {הייתי עסוק עם בני } ותקני אותי . הסיפור שלך שונה לא בהרבה . את כתבת שאת מתגעגת אליו ולפעמים את מחייגת אליו ומנתקת מהר את מחפשת אותו בקניות או על הכביש בנהיגה {אולי גם הוא} ואת אוהבת אותו {זה לא נייר שאפשר לקרוע ולהמשיך הלאה} והרשי לי לשאול האם מאז שהייתם יחד ירדה לך האהבה אליו ? { בסיפור שלי היא יותר מתחזקת} ולפי דברייך בפורום המאהב שותפך לבגידה גם אוהב אותך ל ב העניין הוא אחר "בואי נעביר את הזמן" בנשיקות וחיבוקים ואם הכל הסתיים לא נורא
וקצת שונה מאד נעמו לי כתבייך וגם לאחרים ולא צריך להיתעצבן {כך כתבת לי}
ה ב ר י א ו ת חשובה {מקווה שה"יועץ לא יגיב"}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל תחזרי הדיונים איתך מענינים
mosha25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?