מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צ ו ד קרחל24/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רחל
mosha24/08/2011מי צודק? לא הבנתי .....רחל נראה לי את ותיקה כאן איך אני מחליף כינוי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית זהות
שמוליק24/08/2011לציצו תגיד באמת למה לשנות שם ? אולי תשנה קצת את נוסח תגובתך ומילותייך
מה חושבים כולם בנושא זה { לא צריך את ה"יועץ" } ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
mosha24/08/2011מה לא אהבתה בניסוחים שלי ......אני ינסה להמעיט בכתיבה נראה יותר טוב אני חושב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל לפי התוכן
mosha24/08/2011תדעי שזה אני ורציתי את דעתך ?על מה שאני כותב זה חשוב לי אולי הרגע מעט..מה אומרת......ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציצו
רחל24/08/2011אולי תכתוב כבר ממה אתה רוצה להרגע וננסה להרגיע. בינתיים- מכל התשובות והעצות שאתה זורק פה ניתן להבין שאתה חי בעולם שכולו טוב. נהנה משני העולמות- גם אישה בבית וגם מאהבות בכל מקום - לכולם פה אתה מייעץ להנות בדיסקרטיות ושכולם פה צריכים הכל מהכל- ולפי תורתך גם יכולים- סליחה, לא מציאותי בעיני.
ברור שזה לא ככה אז בבקשה תכתוב את האמת ותפסיק ללכת סחור סחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
mosha24/08/2011זו האמת.....מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחייך רחל
גלית25/08/2011את לא רואה השכל אישה שנפתחת אליו הוא ישר רוצה לגרור אותה למייל הדיסקרטי או לטלפון?
הוא מחפש פה נשים במצוקה רגשית כדי להשכיב אותן. אפילו אותי הוא ניסה לגרור למייל הפרטי וה"דיסקרטי" שלו. והוא עוד שואל אם אני רוצה להכיר גבר שונה מאחרים.
נו באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח ... קטלנית
גדי28/08/2011הי מותק
מה קורה? קצת נעלמנו אה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
mosha29/08/2011תגובה לא ראויה לתגובה ....תתקדמי ..את מהסוג שמכניסים רעל בין כולם ......בייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק27/08/2011מה יהיה ירדת מהפורום בגלל אהבל ? רציתי לשאול אותך שאלה אם תוכךי לעזור לי בבקשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?